Biludlejning Napoli

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Napoli.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Napoli

EasyTerra Biludlejning Napoli er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Napoli

Biludlejning Napoli
Biludlejning Napoli

Introduktion

Napoli er en by, der er blevet beskrevet som følger: "Dårligt bygget, dårligt brolagt, dårligt lys, dårligt drænet, grimt at kigge på, dårligt regeret og dårligt ventilerede". Måske er det for netop disse grunde, at Napoli er et af de smukkeste steder i Europa. Det er en bemærkelsesværdig by, rig på historie, kunst, kultur og gastronomi.

Befolkning

Napoli er den fjerde største by i Italien med næsten en million indbyggere. Det er hovedstaden i Campania-provinsen og den største by i den sydlige del af landet.

Beliggenhed

Byen Napoli ligger i den sydvestlige del af Italien på Napoli Golfen. Fra byen er det muligt at se Vesuv, og med på dens base, ruinerne af Pompeji og Herculane. 

Økonomi

Selvom det nordlige Italien er rig, den sydlige del af landet er en af de fattigste regioner i Europa. På trods af dette er Napoli en af de vigtigste havne i Italien.

Desuden tiltrækker Napoli mange turister hvert år. I 1993 har Napoli kommunen renset byen for at gøre det mere attraktivt for turister.

Bortset fra disse sektorer er neapolitansk mafiaen, camorra, vigtig for økonomien. Camorra dominerer dele af den finansielle verden, lokale frugter og grøntsager markeder, prostitution og ulovlig spillevirksomhed.

Lufthavne

Capodichino Lufthavn er den lufthavn i Napoli, der forbinder Napoli til større italienske og europæiske byer. Lufthavnen er beliggende 8 kilometer mod nordøst for byen. Det er den største lufthavn i det sydlige Italien. Hvis du ikke har en udlejningsbil, vil bussen køre dig til Napoli inden for en halv time. Du kan også tage en taxa, turen til Napoli koster omkring 21 euro.

Offentlig transport

Napoli har en busnetværk, der fungerer uregelmæssigt og uforudsigeligt. Der er også to tog- og sporvognsllinjer i byen. Desuden har Napoli fire metrolinjer. Alt i alt er der masser af valgmuligheder. 

Trafik og parkering

Det er ikke tilrådeligt at køre i byens centrum. Den bedste måde er at parkere din bil i en af de parkeringspladser i gåafstand fra centrum. Vær forsigtig når du parkerer din bil, fordi tyveknægte måske vil være på udgik. Generelt er Napoli et svært sted at køre, alle dytter deres dythorn hele tiden, trafiklys er ignoreret og folk holder en afstand på omkring 4 tommer.

Hoteller

Billige hoteller er nemme at finde i Napoli, men du skal tænke på i hvilket område af byen hotellet ligger. Statione Centrale, for eksempel, er et usikkert nabolag.

Eksterne kilder

For mere information om Napoli anbefaler vi Google, og de følgende kilder: