• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Napoli

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Napoli.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Napoli

EasyTerra Biludlejning Napoli er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Napoli

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Napoli

Biludlejningstilbud i Napoli

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Napoli

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Napoli

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Napoli. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 391 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  Fra kr 212 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 237 / dag
 • Alamo

  7.8 (7915)
  Fra kr 369 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Fra kr 233 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (291)
  Fra kr 259 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4896)
  Fra kr 233 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (3035)
  Fra kr 279 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Fra kr 242 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • LocautoRent

  7.1 (1583)
  Fra kr 334 / dag
 • Europcar

  7.2 (7334)
  Fra kr 305 / dag
 • Hertz

  7 (6171)
  Fra kr 312 / dag
 • Target Rent

  6.9 (30)
  Fra kr 241 / dag
 • Enterprise

  6.9 (1709)
  Fra kr 387 / dag
 • Budget

  6.8 (9008)
  Fra kr 337 / dag
 • Avis

  6.6 (5354)
  Fra kr 311 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2995)
  Fra kr 259 / dag
 • Maggiore

  6.4 (1583)
  Fra kr 319 / dag
 • Noleggiare

  6.2 (343)
  Fra kr 287 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Napoli?

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Napoli), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Napoli), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Napoli) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Napoli) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Napoli) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Napoli) er Maj den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Napoli

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Napoli, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Napoli

EasyTerra Biludlejning Napoli sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Piazza Sannazaro, 142
Piazzale Vincenzo Tecchio, 32
Via Antiniana, 53
Via Antonio Pacinotti
Via Argine, 25
Via Benedetto Brin, 50
Via Cimiliarco
Via del Riposo, 47
Via Eduardo Scarfoglio, 11
Via Enrico Berlinguer, 2
Via Francesco Caracciolo, 10
Via Giulio Cesare, 18
Via Guido De Ruggiero, 112
Via Guido De Ruggiero, 83-85
Via Montenuovo Licola Patria, 146
Via Nuova del Campo, 78
Via Oasi Sacro Cuore, 211
Via Oreste Salomone, 52-54
Via Roma Verso Scampia, 18
Via S. D'Alessandro, 29
Via S. Maria del Pianto, 104
Viale Comandante Umberto Maddalena, 214
Viale di Augusto, 128
Viale Umberto Maddalena, 196
Napoli Ferry Terminal

Information om Napoli

Introduktion

Napoli er en by, der er blevet beskrevet som følger: "Dårligt bygget, dårligt brolagt, dårligt lys, dårligt drænet, grimt at kigge på, dårligt regeret og dårligt ventilerede". Måske er det for netop disse grunde, at Napoli er et af de smukkeste steder i Europa. Det er en bemærkelsesværdig by, rig på historie, kunst, kultur og gastronomi.

Befolkning

Napoli er den fjerde største by i Italien med næsten en million indbyggere. Det er hovedstaden i Campania-provinsen og den største by i den sydlige del af landet.

Beliggenhed

Byen Napoli ligger i den sydvestlige del af Italien på Napoli Golfen. Fra byen er det muligt at se Vesuv, og med på dens base, ruinerne af Pompeji og Herculane. 

Økonomi

Selvom det nordlige Italien er rig, den sydlige del af landet er en af de fattigste regioner i Europa. På trods af dette er Napoli en af de vigtigste havne i Italien.

Desuden tiltrækker Napoli mange turister hvert år. I 1993 har Napoli kommunen renset byen for at gøre det mere attraktivt for turister.

Bortset fra disse sektorer er neapolitansk mafiaen, camorra, vigtig for økonomien. Camorra dominerer dele af den finansielle verden, lokale frugter og grøntsager markeder, prostitution og ulovlig spillevirksomhed.

Lufthavne

Capodichino Lufthavn er den lufthavn i Napoli, der forbinder Napoli til større italienske og europæiske byer. Lufthavnen er beliggende 8 kilometer mod nordøst for byen. Det er den største lufthavn i det sydlige Italien. Hvis du ikke har en udlejningsbil, vil bussen køre dig til Napoli inden for en halv time. Du kan også tage en taxa, turen til Napoli koster omkring 21 euro.

Offentlig transport

Napoli har en busnetværk, der fungerer uregelmæssigt og uforudsigeligt. Der er også to tog- og sporvognsllinjer i byen. Desuden har Napoli fire metrolinjer. Alt i alt er der masser af valgmuligheder. 

Trafik og parkering

Det er ikke tilrådeligt at køre i byens centrum. Den bedste måde er at parkere din bil i en af de parkeringspladser i gåafstand fra centrum. Vær forsigtig når du parkerer din bil, fordi tyveknægte måske vil være på udgik. Generelt er Napoli et svært sted at køre, alle dytter deres dythorn hele tiden, trafiklys er ignoreret og folk holder en afstand på omkring 4 tommer.

Hoteller

Billige hoteller er nemme at finde i Napoli, men du skal tænke på i hvilket område af byen hotellet ligger. Statione Centrale, for eksempel, er et usikkert nabolag.

Eksterne kilder

For mere information om Napoli anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Drivalia
 • Leasys
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Thrifty
 • Sicily by Car
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • LocautoRent
 • Europcar
 • Hertz
 • Target Rent
 • Enterprise
 • Budget
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • Noleggiare
 • SurPrice car rentals
 • McRent
 • JoyRent
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Napoli