Billeje Edinburgh Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Edinburgh Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Edinburgh Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning Skotland
 4. Biludlejning Edinburgh
 5. Edinburgh Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser: 15
Christian Nellemann
“Ingen problemer alt fungerede fint.”

“Ingen problemer alt fungerede fint. Venlige medarbejdere som var meget hjælpsomme. vil klart anbefale til andre. virkede som et troværdigt udlejningsfirma som havde styr på tingene.”

03-11-2018 17:57
Lone Parsberg Christensen
“høj kvalitet og god service”

“Super god og hurtig betjening. Bilen vi fik var i fin stand og pæn og ren både indvendig og udvendig. -”

24-08-2018 09:54
Ian Mitchell
“Efficient and friendly service.”

“Pickup of the car went smoothly but it was a little bit irritating spending time on an extra insurance which I thought was included when I booked the car on the website. It was also necessary to repeat and answer a number of questions which were answered during the initial booking process. The handover of the car was extremely efficient and quick.”

04-09-2017 18:19

Lokal information om Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn i en nøddeskal

Edinburgh Lufthavn plejede at være en militær lufthavn: Turnhouse Flyvestation, hvilket er, hvad skotske stadig kalder det. I de seneste år blev lufthavnen renoveret. Det er en hurtigt voksende lufthavn, som i 2030 ventes at ekspedere 26 millioner passagerer hvert år. I 2007 begyndte arbejdet med opførelse af et soldrevet tog, som vil forbinde lufthavnen i Edinburgh. Indtil dette er klar kan lufthavnen nås med bus og bil. Lufthavnen ligger 12 kilometer mod vest for byen, langs A8, hvilket fører til byen.

Der er et hotel i lufthavnen. Der er et rimeligt antal cafeer, (mellemmåltid) barer og restauranter. Der er også et stort shoppingsområde, som blev fuldstændig renoveret og udvidet i 2006. Der er en række business-lounges: BMI, British Airways og Scotways har deres egne lounges. Servisair lounge kan bruges af enhver mod betaling. Andre faciliteter: Banker, vekselkontorer og hæveautomater. I forskellige steder er der trådløst Internet og der er legetøj til børn.

I luftfartsindustrien er Edinburgh Lufthavn vist med forkortelserne EDI (IATA lufthavnskode) og EGPH (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Edinburgh Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andre udlejningssteder i Edinburgh

Ud over Edinburgh Lufthavn i Edinburgh, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Edinburgh: