Billeje Edinburgh Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Edinburgh Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Edinburgh Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Hertz Edinburgh Lufthavn
“Billig og ligetil, måske lidt mere opmærksomhed på detaljer”

“Gode erfaringer. Dette er anden gang, at jeg lejer en bil gennem EasyTerra. Priserne er gode, og siden er godt organiseret. Der kunne måske gives lidt mere opmærksomhed til forskellene mellem biler og "det med småt", så det står umiddelbart klart, hvis du skal fylde tanken selv, eller hvis det er betalt ud.”

10-03-2015 15:29

Lokal information om Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn i en nøddeskal

Edinburgh Lufthavn plejede at være en militær lufthavn: Turnhouse Flyvestation, hvilket er, hvad skotske stadig kalder det. I de seneste år blev lufthavnen renoveret. Det er en hurtigt voksende lufthavn, som i 2030 ventes at ekspedere 26 millioner passagerer hvert år. I 2007 begyndte arbejdet med opførelse af et soldrevet tog, som vil forbinde lufthavnen i Edinburgh. Indtil dette er klar kan lufthavnen nås med bus og bil. Lufthavnen ligger 12 kilometer mod vest for byen, langs A8, hvilket fører til byen.

Der er et hotel i lufthavnen. Der er et rimeligt antal cafeer, (mellemmåltid) barer og restauranter. Der er også et stort shoppingsområde, som blev fuldstændig renoveret og udvidet i 2006. Der er en række business-lounges: BMI, British Airways og Scotways har deres egne lounges. Servisair lounge kan bruges af enhver mod betaling. Andre faciliteter: Banker, vekselkontorer og hæveautomater. I forskellige steder er der trådløst Internet og der er legetøj til børn.

I luftfartsindustrien er Edinburgh Lufthavn vist med forkortelserne EDI (IATA lufthavnskode) og EGPH (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Edinburgh Lufthavn.