Billeje Faro

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Faro.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Faro

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Faro
EasyTerra Biludlejning Faro er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 20
R Van Esdonk Europcar Faro Lufthavn
“Dårlig erfaring.”

“"Jeg lejede gennem EasyTerra mange gange. Jeg betalte altid med Amex-kort, da dette omfatter alle forsikringer. Men ved ankomsten til lufthavnen blev Amex-kortet ikke accepteret. Så måtte jeg bruge et andet kort og betale forsikringer. Det var med Goldcar. Hvorfor ikke blokere Amex, hvis jeg booker Goldcar igennem dig? "”

25-08-2015 09:17
Jeroen Avis Faro Lufthavn
“EasyTerra; en service til at være stolte af og tilfredse med.”

“"EasyTerra's hjemmeside er kundevenlig, søgeresultaterne vises tydeligt, og så vidt jeg kan se med meget konkurrencedygtige og gode priser i forhold til andre biludlejningsfirmaers hjemmesider. Desuden kendes standardbetingelserne, herunder selvrisikodækning og alle andre mulige omkostninger på forhånd og de er inkluderet. Dette gør det nemt at organisere, gennemsigtig og let at sammenligne. Og på trods af de ekstra omkostninger er EasyTerra stadig den mest økonomiske udbyder. Mange hilsner. "”

02-08-2015 17:21
Jan Jonker Guerin Faro Lufthavn
“En af livets små luksus”

“Både ved afhentning og ved aflevering af bilen tager man sig af dig korrekt og hurtigt.”

31-07-2015 07:34

Information om Faro

Biludlejning Faro
Biludlejning Faro

Introduktion

Faro er hovedstaden i Algarve (provinsen Portugal). Byen er et transportsamlingspunkt og et kommercielt center. Desuden er Faro en interessant by at besøge som turist. 

Befolkning

Faro har omkring 42,000 indbyggere, hvilket gør den til det 22 største by i Portugal.

Beliggenhed

Faro ligger midt i den sydlige kyst af Portugal. Denne hovedstad af Algarve er beliggende i et delta af mange klitter og strande. Til nord for Faro er der et bakket område, som også er interessant for turister. På mindre end 100 kilometer mod øst for Faro er den spanske grænse.

Økonomi

En stor del af Faros økonomi er afhængig af transport. Faro er en reel transportknudepunkt på grund af sine fremragende faciliteter og beliggenhed. Faro kan nås med båd, lastbil/bil, tog og fly. Dertil kommer, at mange virksomheder er beliggende i denne kystnære by. Det er en reel kommercielcenter af Algarve.

En anden søjle i Faros økonomi er turisme. Hvert år kommer mange turister til den portugisiske Algarve, hvoraf mange rejser over Faro og hvoraf mange også tilbringer deres ferie i Faro.

Lufthavne

Gennem hele året er der flyrejser fra Faro Lufthavn til Lissabon. Disse flyvninger finder sted et par gange om dagen. I højsæsonen, juli til september, er der også direkte flyvninger fra Faro til Porto (selvom der ikke er nogen direkte flyvning omvendt). Air Portugalia og TAP Air Portugal er de to flyselskaber, der anvender Faro Lufthavn. I højsæsonen er der også mange flyvninger til og fra mange europæiske destinationer.

Offentlig transport

Fra Faro er der en god togforbindelse til blandt andre steder Lissabon. Der er også en god vejforbindelse mellem disse to byer. Selv med båd kan du nå ud til mange andre byer fra Faro. Fra lufthavnen kører mange busser til og fra byen flere gange om dagen. Bus Eva er bybusselskabet i Faro, som blandt andet tilbyder endagsbilletter.

Trafik og parkering

På grund af sin størrelse er kørsel i Faro ikke særlig svært, men også her den portugisiske mere eventyrlystne kørestil vil kræve, at vænne sig til den. Men dette vil ikke være for meget af et problem. Med hensyn til parkering vil du usandsynlig støde på mange problemer, selv i højsæsonen kan det være sværere at finde en (noget overkommelige) parkeringsplads. Det kan være klogt at overlade din bil lige uden for byens centrum og fortsætte til fods.

Hoteller

I Faro afhænger priser og rådighed af hoteller af årstiden. I juli og august er priserne de højeste, og rådigheden lavest. I januar, februar osv. er situationen omvendt. Det betyder, at der i højsæsonen anbefaler vi at booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Faro anbefaler vi Google, og de følgende kilder:  

Biludlejningssteder i Faro

EasyTerra Biludlejning Faro sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Lufthavne

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Faro, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.