• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Athen Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Athen Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Gyldig indtil den 31. maj
Summer Sale
Op til 25% rabat på din lejebil
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Athen Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Athen Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Athen Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Athen Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Athen Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Volta4u

  8.8 (26)
  Fra kr 88 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (50)
  Fra kr 139 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Fra kr 149 / dag
 • Hertz

  8.2 (6161)
  Fra kr 168 / dag
 • Yours Carrental

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 100 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.1 (747)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Fra kr 197 / dag
 • Drive Hellas

  8.1 (237)
  Fra kr 111 / dag
 • Enterprise

  8 (1707)
  Fra kr 184 / dag
 • Payless Car Rental

  8 (456)
  Fra kr 379 / dag
 • Budget

  8 (8999)
  Fra kr 137 / dag
 • Thrifty

  8 (4885)
  Fra kr 139 / dag
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Fra kr 146 / dag
 • Abbycar

  7.8 (551)
  Fra kr 94 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (404)
  Fra kr 95 / dag
 • Goldcar

  7.5 (5106)
  Fra kr 73 / dag
 • Europcar

  7.5 (7319)
  Fra kr 151 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Fra kr 84 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.4 (448)
  Fra kr 72 / dag
 • Centauro

  7.3 (4506)
  Fra kr 106 / dag
 • Avis

  7.1 (5348)
  Fra kr 181 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3463)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Record Rent a Car

  6.8 (1384)
  Fra kr 58 / dag
 • Green Motion

  6.5 (1708)
  Fra kr 101 / dag
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • WHEEGO

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 104 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mex Rent a Car

  5.8 (44)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Fra kr 131 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Athen Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Athen Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Athen Lufthavn), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Athen Lufthavn) er December den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Athen Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Athen Lufthavn) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Athen Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Athen Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Athen Lufthavn

Lokal information om Athen Lufthavn

Athen lufthavn i en nøddeskal

Eleftherios Venizelos internationale lufthavn - Athen lufthavns officielle navn - er en meget moderne lufthavn. Den åbnede i 2001 og er et vigtigt centrum for hele Balkan-halvøen og Mellemøsten. Lufthavnen behandler omkring 13 millioner passagerer hvert år. De to terminaler er forbundet af en undergrundspassage. Lufthavnen er beliggende 33 km. sydøst for Athen.

Athen lufthavn er meget let at nå, med både tog, bus og bil. Der er et hotel i lufthavnen, der ligger inde for gå afstand fra terminal bygningen, men der er også en pendulbus.

Den nye lufthavn har et vidtstrakt udvalg af butikker, barer, caféer og restauranter. "The Skyview"-baren tilbyder en spektakulær udsigt over lufthavnsgrunden. Der er et forretningscenter, hvor du kan leje kontorer med telefon, fax og en computer med internetsforbindelse og der er tilmed mindre mødelokaler. Der er store lokaler til leje, men de skal bookes på forhånd. Derudover er der forskellige steder i lufthavnen med trådløst internet. Dertil er der de normale servicer, inkl. banker, vekslekontorer, pengeautomater, en førstehjælpsstation, et apotek og et postkontor.

I flyveindustrien er Athen lufthavn indikeret med forkortelserne ATH (IATA lufthavnskode) og LGAV (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Athen lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Volta4u
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Yours Carrental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • National Car Rental
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Thrifty
 • Sixt
 • Abbycar
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar
 • Europcar
 • Drive On Holidays
 • SurPrice car rentals
 • Centauro
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO
 • Your Rent
 • Mex Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • addCarRental
 • InterRent
 • Dollar Rent a Car