• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Thailand

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Thailand.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Thailand

EasyTerra Biludlejning Thailand er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Thailand

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Thailand

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Thailand

Biludlejningslokaliteter i Thailand

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Biludlejning Thailand

Information om Thailand

Thailand oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 15 afhentningslokaliteter i Thailand. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Indledning

Thailand er et af de populære turistmål i Sydøstasien. Bangkok er Thailands hovedstad. Byen har mere end otte millioner indbyggere, hvilket gør den også til den største by i landet. Masser af mennesker rander rundt. Dem, der ikke bliver afskrækket af den store mængde af mennesker og travlhed, der kommer sammen med dette, kan få dage til at gå med at besøge det kongelige palads, forskellige templer og China Town.

Uden for byen tilbyder det lange kystområde mange muligheder for at nyde solen, havet og stranden. Palmerne langs de hvide strande danner en fantastisk scene. Phuket er et af de mest populære steder for badeferie. Den tropiske halvø bærer med rette tilnavn 'Sydens Perle'. Dem, der rejser til Thailand kan slappe af på stranden, men kan også vandre rundt i storbyen Bangkok, besøge mange steder og kigge på en storslået natur i et tropisk klima. For eksempel Wat Doi Suthep templet, der ligger på et bjerg nær Chiang Mai, og på øen Ko Chang er en regnskov, hvor naturelskere kan få deres livsoplevelse.

Ikke overraskende, at den thailandske økonomi hviler for en stor del af turistsektoren. Samtidig er den hurtige voksende økonomi årsagen til store forandringer. Globalisering efterlader sine spor i det thailandske samfund. De typiske krydderier og smag fra det thailandske køkken har allerede trængt ind i mange vestlige husholdninger.

Historie

Regionen, der nu er en del af Thailand, var allerede beboet for 500 tusind år siden. De fleste af de forhistoriske lokaliteter i Thailand ligger i Ban Chiang. De genstande, der blev fundet her, stammer fra 1500 f.Kr.. Disse mennesker dyrkede allerede ris, en afgrøde, der vokser overalt på rismarkerne i Thailand.

Thailands historie begynder da thailænderne migrerede fra Kina til Sydøstasien. Denne migration fandt sted omkring det tiende århundrede e.Kr.. I perioden forud for denne begivenhed, Mon, Khmer og Malay beboede området. Deres kongeriger truede den nye thailandske stat, men ville aldrig lade den thailandske magt forsvinde.

De første to riger var Sukhothai og Ayutthayan imperier. Sukhothaikongedømmet eksisterede fra 1238 til 1438. Den gamle hovedstad lå omkring tolv kilometer uden for den nuværende by Ny Sukhothai, og stadig afventer sine beundrere. I dag danner ruinerne en historisk park og en turistattraktion.

Ayutthayan rige eksisterede i perioden mellem 1351 og 1767. Hovedstaden Ayutthaya lod den faldefærdige Sukhothai forsvinde i skyggerne. Imperiet strakte sig over en periode på fire århundrede og dannede en ny stat: Siam. Den nuværende Thailand har nogenlunde de samme grænser som den gamle Siam.

Den daværende konge Ramathibodi ønskede at skabe enhed i sit rige, og forpligtede sig adskillige foranstaltninger for at udføre denne mission. I 1350 lavede han Theravada-buddhismen til statsreligion, og han lod munke komme fra Ceylon til at sprede den nye religion blandt sine undersåtter. Ud over dette vedtog han nye love på grundlag af lovgivningsmæssige hinduistiske tekster. Disse love var virkende indtil slutningen af det nittende århundrede. I slutningen af det fjortende århundrede blev imperiet den mest magtfulde i Indokina. På trods af bestræbelserne på at understrege ensartethed, forblev det thailandske rige delt i provinser med deres egne herre og forvaltninger. Kongen gjorde en stor indsats for at holde imperiet sammen.

Burma invaderede Ayuttaya i 1767. Regeringen blev tvunget til at trække sig tilbage til Thon Buri, tæt på nutidens Bangkok. Den gamle hovedstad blev plyndret, og det meste af det overlevede ikke invasionen.

En af de daværende generaler, general Taksin, genforenede det thailandske imperium i 1769. Han kronede sig selv som konge, men hans kongemagt ville ikke vare længe. Han blev psykisk forstyrret og blev fanget og slået ihjel til sidst i 1782.

I løbet af samme år blev den henrettet Thaksin efterfulgt af general Chakri, og blev til konge Rama I. Sådan opstod Chakri dynastiet. Rama I grundlagde sin nye hovedstad Bangkok ved floden Chao Phraya. Byens navn blev forvandlet til Krung Thep. I vesten, derimod, fortsatte det gamle navn. Efter dette, jog kong Rama I de burmesiske besættere væk.

Ramas efterfølgere var primært knyttet til europæiske koloniherrer, fordi de havde set nabolande tabe til det vestlige herredømme. I sidste ende ville Siam ende, som det eneste land, der aldrig blev besat af europæiske koloniherrer. I 1939 blev det omdøbt til Thailand, som betyder 'fri stat'.

I 1932 fandt et statskup sted i imperiet. På grund af dette blev det absolutte monarki ændret til et konstitutionelt monarki. Fra det øjeblik, og indtil 2006, fulgte et antal militære regimer, der styrede landet. Kongen holdt sin trone, men opfyldte næppe nogen rolle.

Thailand invaderede Fransk Indokina i 1941. Dette var begyndelsen til den franske-thailandske krig, hvor Thailand ønskede at generobre områder, som det engang havde besiddet. Så greb Japan ind i konflikten, og til sidst fik Frankrig til at give op på kravet på området.

Da anden verdenskrig brød ud besluttede Thailand at støtte Japan. Sammen kæmpede de mod de allierede styrker. Efter krigen blev Thailand enige om at returnere de erobrede regioner til Frankrig i bytte for et medlemskab til de Forenede Nationer.

Fra tresserne til godt ind i firserne, kommunistiske guerillaer var aktive i Thailand. Nabolandene faldt en efter en i hænderne på kommunisterne, men Thailand modstod denne nye ideologi.

Efter 1973 faldt magten af det thailandske militære regime. Den sidste junta blev styrtet i 2006. Siden da har Thailand en demokratisk regering.

Samfund og kultur

Den thailandske befolkning består af over 65 millioner mennesker. I landet lever et ret stort antal kinesere. Med tiden sammensmeltede mange af dem i samfundet. Andre vigtige etniske samfund er malaysier, mon og khmer. Malaysierne bor i syd. I bakkerne lever også nogle andre stammer.

Thilandsk samfund har et udpræget socialt hierarki. Respekt for ældre mennesker er meget vigtig. Den tilbedelse af forfædre er også udbredt blandt befolkningen. Indbyggerne i Thailand er også kendt for deres store gæstfrihed og generøsitet.

Den thailandske kultur gennemgår hurtige ændringer på grund af verdens globalisering. Dog gælder stadig nogle af de typiske tabuer. At røre på en eller andens hoved, at pege på noget med foden eller hen over fødevarer eller personer, er nogle eksempler på thailandske tabuer. Fødderne er anset for at være meget urene, og dette er, hvordan disse tabuer bliver til.

Thailandske sprog kan groft inddeles i fire grupper, baseret på hjemregionen. Centralthai, nordthai, sydthai og nordthai er de talte sprog. Det sidste sprog kaldes Isan. I dag tales centralthai sprog af mange, sammen med de forskellige dialekter. Thailandsk sprog har sit eget alfabet. Engelsk er det andet sprog og det undervises overalt i skolerne. Ikke alle thailændere taler engelsk.

Omkring 95 procent af den thailandske befolkning er theravada-buddhister. Næsten alle af de resterende fem procent er muslimer. Muslimerne lever sammen, ofte i adskilte samfund. Den største koncentration af muslimer findes i den sydlige del, blandt malaysierne. Lidt over 0,5 procent af thailændere er kristne. Udover dette er der også små samfund af sikher og en håndfuld af hinduer. Siden det syttende århundrede bor der en lille gruppe af jøder i landet.

Den politiske situation

Thailand har et parlamentarisk konstitutionelt monarki. Statsoverhovedet er Kong Rama IX. Han er en af kongerne fra Chakri dynastiet. Deres konger har regeret siden 1782. Kong Rama IX er meget elsket af den thailandske befolkning. Nogle thailændere praktisk set tilbeder deres konge.

Lederen af regeringen er statsministeren Samak Sundaravej. Siden februar 2008 leder han regeringen, som består af seks partier. Samak Sundaravej er også leder af det største parti i Thailand, Peoples Power Party (PPP).

Siden1932 fik Thailand almindelige stemmeret. Thailand er medlem af de Forenede Nationer.

Økonomi

Thailand er et 'Nyt industriland'. Dette NCI-land er en af Asiens hurtigst voksende økonomi. Landet har en fri markedsøkonomi. Vigtige eksportvarer er ris, tekstiler og smykker. Mere end halvdelen af landet er brugt til at dyrke ris. Andre vigtige landbrugsprodukter er sukkerrør, bomuld og sojabønner. Næsten halvdelen af befolkningen finder beskæftigelse i fiskeri og landbrug.

Den vigtigste sektor i økonomien er den private sektor. Turisme er i rivende udvikling i Thailand, og flere og flere mennesker tjener deres penge direkte eller indirekte fra de mange besøgende.

I 1993 blev ASEAN, et frihandelsområde, grundlagt af Thailand, Indonesien, Singapore, Malaysia, Filippinerne og Brunei.

Den thailandske valuta er baht.

Geografi og klima

Thailand er 514 tusind kvadratkilometer stor. Landet grænser op til Cambodja, Laos, Malaysia og Myanmar. Kystområder er meget omfattende. Den Thailandske Bugt, Andamanhavet og det Indiske Hav omgiver landet. I havene nær Thailands kyst er mange små søer.

I den nordlige del af Thailand finder du en stor bjergkæde med mange skove. Thailands højeste top er Doi Inthanon. Det er 2590 meter højt. Flere stammer lever i bjergene.

Khorat Plateauet ligger i den nordøstlige del, 250 meter over havet. Plateauet kaldes Weeping Plain, da dele af det er meget tørre.

Mere mod syd ligger en region med forskellige floder. Bangkok ligger i nærheden af en af disse floder, der løber ud i den Thailandske Bugt. Den kaldes Chao Phraya.

Den sydligste del af landet ligger på Malakka-halvøen. Den lille stribe land består af bjergkæder overgroet med tropiske regnskove.

Turister er også tiltrukket af Thailand på grund af de smukke strande, havet og palmer. Populære strandhoteller er Phuket, Pattaya og Hua Hin.

Thailand har et monsunklima. Dette er et tropisk klima med fugtige og tørre perioder. Den fugtige sæson kaldes monsunen. Fra midten af maj til september er vejret regnfuldt, varmt og skyet i Thailand. Fra november til midten af marts bringer den nordøstlige vind tør og kølig luft til landet.

Trafik og infrastruktur

Thailænderne kører i venstre side af vejen. Vejenes tilstand varierer stærkt fra region til region. Der er fire hovedveje landet. Det fører til nord, øst, nordøst og syd. Alle veje fører til Bangkok. På nogle af vejene opkræves vejafgift.

Fartgrænsen i bebyggede områder er tres kilometer i timen. Uden for bebyggede områder må man køre firs kilometer i timen. På forhøjede 'himmel' motorveje er fartgrænsen hundrede kilometer i timen.

Busser er hurtige, effektive og pålidelige.

At rejse med tog i Thailand er meget behagelig, bortset fra, at togene kører meget langsomt. Toget giver rejsende en fremragende mulighed for at kigge på landets landskaber. Togene har en første, anden og tredje klasse. De vigtigste jernbaner fører fra nord til syd og fra nordøst til øst.

Dem, der ønsker at rejse gennem floderne kan tage reua haang yao: Den langhalede båd. Den kan sejle temmelig hurtigt og er sjovt at rejse med.

Fra Bangkok International Lufthavn, tredive kilometer øst for hovedstaden, kan man flyve til internationale destinationer. Andre indenlandske destinationer er Chiang Mai Lufthavn, Samui Island Lufthavn, tæt ved byen Ko Samui og Phuket Lufthavn. Fra disse byer er det også muligt at tage indenrigsflyvninger.

Mad og drikke

I dag er det thailandske køkken kendt gennem hele den vestlige verden. Retterne kombineres med sød, krydret, sur, bitter og saltet smag. Væsentlige ingredienser er hvidløg, citrongræs og fiskesovs. Den typiske thailandske smag stammer fra anvendelsen af karry i maden. Karry er en blanding af flere krydderier. Mange thailandske retter tilberedes i wok. Det tager lidt tid til at forberede maden på denne måde, og grøntsager bevarer deres smag og forbliver sprøde.

Ris er grundlaget for mange thailandske retter. Nudler kan også erstatte ris.

'Mehkong', den thailandske version af whisky er også lavet af ris. Thailændere drikker Mehkong til middag.

Tidszone

Den thailandske tid svarer til GMT/UTC+ 7.

Husly

I turistområderne og i de store byer kan man finde luksuriøse hoteller. Den kinesisk-thailandske driver ofte anstændige hoteller, der ikke er generelt meget atmosfæriske, men ikke desto mindre meget komfortable.

Rejsende kan også overnatte i gæstehuse og vandrehjem. Disse kan være meget hyggelige. Større byer tilbyder denne type bolig.

Selv campister kan finde steder i Thailand. Telte kan også lejes i Nationalparkerne. Der er ingen reel campingpladser uden for disse parker, hvor camping er meget usædvanlig.

Eksterne kilder

For mere information om Thailand, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Thai baht
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Thai
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Thai Rent A Car
 • Avis
 • Drive Hellas
 • Drive On Holidays
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Alamo
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Thailand