Billeje Pisa Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Pisa Lufthavn for dig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Pisa Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Pisa
  4. Pisa Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 29
Bent Leasys Pisa Lufthavn
“Problemfri billeje.”

“Fik den bestilte bil som aftalt og uden problemer. Også problemfri aflevering. Win-rent Pisa lufthavn via Terra.”

13-11-2018 20:14
Anne-mette Enterprise Pisa Lufthavn
“Fin bil men GPS'en var ikke opdateret …”

“Fin bil men GPS'en var ikke opdateret og vores hotels adresse kunne den ikke finde?! Vi kørte også nogle vilde omveje 2 dage, fordi at den førte os ad landsbyer og ikke motorvej :( Den ene aften kom vi igennem et kvarter hvor der stod "damer" og "trak" på hvert gadehjørne! Den oplevelse havde jeg gerne været foruden (da jeg havde mine 2 små piger med i bilen)! Så rigtig elendig gps og slet ikke lejeprisen værd. -derudover havde vi ikke betalt autostolen hjemmefra, hvilken jeg troede var med i prisen, men åbenbart ikke. Så bilen blev lige 600kr dyrere ved afhentning.”

29-08-2017 06:11
Eduard Legters Maggiore Pisa Lufthavn
“Klar og gennemskuelig side.”

“Vi kunne leje en fremragende bil til små penge gennem EasyTerra. Da udlejningsselskabet tænkte sideløbende med os, endte vi med en større bil end dem der tilbydes på internettet til samme pris. De behandlede os godt. Vi har ikke mere end ros for dem.”

25-08-2015 10:04

Lokal information om Pisa Lufthavn

Biludlejning Pisa Lufthavn
Biludlejning Pisa Lufthavn

Pisa Lufthavn Galileo Galilei i en nøddeskal

Pisa Lufthavn er officielt er opkaldt efter Galileo Galilei, en italiensk fysiker, filosof og astronom, der blev født i Pisa.

Lufthavnen er placeret på kun 2 kilometer fra Pisa, 20 kilometer fra Livorno og 80 kilometer fra Firenze. Det er porten til Toscana, et populært feriemål. Lufthavnen er beliggende direkte på motorvejen, og det er derfor let at nå i bil og bus, og der er også en fremragende togforbindelse lige uden for afgangsterminalen.

Lufthavnen har et smukt shoppingsområde og adskillige restauranter, herunder en selvbetjeningsrestaurant og et pizzeria. For business møder kan du bestille en (konference/møde) værelse på Pisa Lufthavn Business Center. Der er også en VIP-lounge. Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse, og du kan købe sidste-øjebliks-billetter. Andre faciliteter inkluderer hæveautomater, vekselautomater, en bank og et postkontor. 

I luftfartsindustrien er Pisa Lufthavn er vist med forkortelserne PSA (IATA lufthavnskode) og LIRP (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Pisa Lufthavn Galileo Galilei

Andre udlejningssteder i Pisa

Ud over Pisa Lufthavn i Pisa, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Pisa: