Billeje Athen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Athen.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Athen

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Athen
EasyTerra Biludlejning Athen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser i Athen: 30
Lars Jeppesen
“Gode priser”

“Priserne er gode, det er nemt at bestille en bil og meget gennemsigtigt.”

26-09-2020 05:16
Hans Hilhorst
“Fremragende hjemmeside og god service.”

“"Gode sammenligninger, objektive og generelt de bedste priser. Den eneste ulempe er, at når du bruger hjemmesiden regelmæssigt skal du igen udfylde alle de oplysninger for hver booking. "”

15-03-2015 12:10
Joris
“Fremragende service for biludlejning”

“Fremragende oplevelse!”

12-01-2015 19:52

Information om Athen

Biludlejning Athen
Biludlejning Athen

Indledning

Athen er hovedstaden i Grækenland og er en af verdens ældste byer. Dens velkendte historie går helt tilbage til omkring 3.000 år siden. Relikvierne fra gammel tid er de vigtigste turistattraktioner i byen, hvor Akropolis i Athen er yndlingsstedet. Athen har også et meget pulserende natteliv, hvert distrikt har sin egen enestående atmosfære.

Befolkning

Byen selv har næsten 800.000 indbyggere, men i hele byområdet omkring Athen er der cirka 4 millioner mennesker.

Beliggenhed

Athen ligger i den sydøstlige del af det græske fastland og er omgivet af bjerge, Aegaleo-bjerget mod vest, Parintha-bjerget mod øst, Pentelli-bjerget mod nordøst og den højeste af alle, Hymettus-bjerget (1453 m) mod øst. På grund af sin beskyttede beliggenhed lider byen ofte af luftforurening, som dog er blevet kraftigt reduceret på grund af de foranstaltninger, der blev truffet af regeringen.

Økonomi

Athen er ikke kun det kulturelle og politiske centrum af Grækenland, men de fleste af de økonomiske aktiviteter er også koncentreret i og omkring hovedstaden. Vigtige sektorer er tekstil, kemikalier, papir og læder forarbejdningsindustri, der er også nogle maskinbygning forretninger. Piræus-havnen er også den vigtigste i Grækenland, desuden er sektoren for serviceydelser vokset kolossalt i de seneste år.

I 2004 var Sommer-OL en stor stimulation for den lokale økonomi, ikke blot ved bygning af stadioner og logi, men også af den kraftige forbedringer af infrastrukturen.

Lufthavne

Eleftherios Venizelos International Lufthavn ligger 27 kilometer øst for byen. Lufthavnen blev bygget i anledning af Sommer-OL 2004, den er meget moderne og fungerer som et vigtigt knudepunkt mellem Balkan og Mellemøsten.  

Offentlig transport

Metroen i Athen (hvoraf de første linjer blev indviet i 2000) har været en vigtig forbedring for offentlig transport i den græske hovedstad. Metro-netværket bliver løbende udvidet, udvidelsen af linjerne er bekvemt for turister idet byens centrum (Syntagma station) er nu forbundet til nattelivsområderne Psyrri (Monastiraki station) og Gazi (Kerameikos station).

En sporvognslinje kører til forstæder, syd for byen, linjen vil med tiden blive udvidet til Piræus-havnen.

Endvidere er der et omfattende busnetværk bestående af både gule trolleybus og blå regelmæssige busser. Denne form for transport kan dog være langsom på grund af trafikpropper i byens centrum.

Trafik og parkering

Athen er berygtet for sin besværlige trafiksituation inde i byen. Forordning erklærer, at på lige dage er indgangen til byen begrænset til biler med nummerplader, der slutter med et lige nummer, på ulige dage er dette tilfældet for biler med nummerplader, der slutter med et ulige nummer. Mange grækere har løst dette problem ved at købe en anden bil.

Det anbefales ikke at køre i byens centrum, det er ikke kun svært at finde vej, men også at finde en parkeringsplads er en sand udfordring.

Hoteller

Athen har ingen mangel på hoteller, du kan finde overnatningsmuligheder i alle kategorier. Grækerne har deres eget system for klassificering af hoteller, fra A til C med subkategorier i mellem dem. Dette er temmelig forvirrende og er ikke altid en god indikation for pris/kvalitetsforhold, det kan ske, at et C-klasse hotel vil være bedre (og billigere) end et B-kategori hotel. 

Det anbefales kraftigt, at booke dit hotel i god tid i forvejen, næsten hele året før, men især i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Athen, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Athen

EasyTerra Biludlejning Athen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Athen, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.