Billeje Athen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Athen.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Athen.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Athen

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Athen
EasyTerra Biludlejning Athen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 26
Hans Hilhorst Enterprise Athen Lufthavn
“Fremragende hjemmeside og god service.”

“"Gode sammenligninger, objektive og generelt de bedste priser. Den eneste ulempe er, at når du bruger hjemmesiden regelmæssigt skal du igen udfylde alle de oplysninger for hver booking. "”

15-03-2015 12:10
Joris Enterprise Athen Lufthavn
“Fremragende service for biludlejning”

“Fremragende oplevelse!”

12-01-2015 19:52
Peter Olij Enterprise Athen Lufthavn
“Pålidelig og økonomisk overkommelig”

“Jeg har allerede lejet biler gennem EasyTerra flere gange i flere dele af verden, og har altid været yderst tilfreds. Alt er altid i orden, og selv når min computer gik i stykker var det ikke noget problem at modtage en ny voucher med posten. EasyTerra's priser for biludlejning er konkurrencedygtige, og helt ok.”

10-12-2014 19:29

Information om Athen

Biludlejning Athen
Biludlejning Athen

Indledning

Athen er hovedstaden i Grækenland og er en af verdens ældste byer. Dens velkendte historie går helt tilbage til omkring 3.000 år siden. Relikvierne fra gammel tid er de vigtigste turistattraktioner i byen, hvor Akropolis i Athen er yndlingsstedet. Athen har også et meget pulserende natteliv, hvert distrikt har sin egen enestående atmosfære.

Befolkning

Byen selv har næsten 800.000 indbyggere, men i hele byområdet omkring Athen er der cirka 4 millioner mennesker.

Beliggenhed

Athen ligger i den sydøstlige del af det græske fastland og er omgivet af bjerge, Aegaleo-bjerget mod vest, Parintha-bjerget mod øst, Pentelli-bjerget mod nordøst og den højeste af alle, Hymettus-bjerget (1453 m) mod øst. På grund af sin beskyttede beliggenhed lider byen ofte af luftforurening, som dog er blevet kraftigt reduceret på grund af de foranstaltninger, der blev truffet af regeringen.

Økonomi

Athen er ikke kun det kulturelle og politiske centrum af Grækenland, men de fleste af de økonomiske aktiviteter er også koncentreret i og omkring hovedstaden. Vigtige sektorer er tekstil, kemikalier, papir og læder forarbejdningsindustri, der er også nogle maskinbygning forretninger. Piræus-havnen er også den vigtigste i Grækenland, desuden er sektoren for serviceydelser vokset kolossalt i de seneste år.

I 2004 var Sommer-OL en stor stimulation for den lokale økonomi, ikke blot ved bygning af stadioner og logi, men også af den kraftige forbedringer af infrastrukturen.

Lufthavne

Eleftherios Venizelos International Lufthavn ligger 27 kilometer øst for byen. Lufthavnen blev bygget i anledning af Sommer-OL 2004, den er meget moderne og fungerer som et vigtigt knudepunkt mellem Balkan og Mellemøsten.  

Offentlig transport

Metroen i Athen (hvoraf de første linjer blev indviet i 2000) har været en vigtig forbedring for offentlig transport i den græske hovedstad. Metro-netværket bliver løbende udvidet, udvidelsen af linjerne er bekvemt for turister idet byens centrum (Syntagma station) er nu forbundet til nattelivsområderne Psyrri (Monastiraki station) og Gazi (Kerameikos station).

En sporvognslinje kører til forstæder, syd for byen, linjen vil med tiden blive udvidet til Piræus-havnen.

Endvidere er der et omfattende busnetværk bestående af både gule trolleybus og blå regelmæssige busser. Denne form for transport kan dog være langsom på grund af trafikpropper i byens centrum.

Trafik og parkering

Athen er berygtet for sin besværlige trafiksituation inde i byen. Forordning erklærer, at på lige dage er indgangen til byen begrænset til biler med nummerplader, der slutter med et lige nummer, på ulige dage er dette tilfældet for biler med nummerplader, der slutter med et ulige nummer. Mange grækere har løst dette problem ved at købe en anden bil.

Det anbefales ikke at køre i byens centrum, det er ikke kun svært at finde vej, men også at finde en parkeringsplads er en sand udfordring.

Hoteller

Athen har ingen mangel på hoteller, du kan finde overnatningsmuligheder i alle kategorier. Grækerne har deres eget system for klassificering af hoteller, fra A til C med subkategorier i mellem dem. Dette er temmelig forvirrende og er ikke altid en god indikation for pris/kvalitetsforhold, det kan ske, at et C-klasse hotel vil være bedre (og billigere) end et B-kategori hotel. 

Det anbefales kraftigt, at booke dit hotel i god tid i forvejen, næsten hele året før, men især i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Athen, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Biludlejningssteder i Athen

EasyTerra Biludlejning Athen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Athen, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.