• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Montreal

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montreal.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montreal

EasyTerra Biludlejning Montreal er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Montreal

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Montreal

Biludlejningstilbud i Montreal

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Montreal

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Montreal

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Montreal. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.6 (9004)
  Fra kr 336 / dag
 • Avis

  8.3 (6191)
  Fra kr 273 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Fra kr 342 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4522)
  Fra kr 221 / dag
 • Thrifty

  7.7 (5685)
  Fra kr 227 / dag
 • Budget

  7.4 (9906)
  Fra kr 293 / dag
 • Hertz

  7.2 (7097)
  Fra kr 214 / dag
 • Europcar

  6.8 (8417)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Economy Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 294 / dag

Hvornår vil du reservere en lejebil i Montreal?

Biludlejere i og omkring Montreal

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Montreal, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Montreal

EasyTerra Biludlejning Montreal sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1073 Drummond Street
10830 Boulevard La Jeunesse
1206 Rue Stanley
1225 Metcalfe Street
159 Rue Saint antoine Ouest
6220 Boulevard Decarie
895 De La Gauchetiere Ouest

Information om Montreal

Introduktion

Montreal er den næststørste by i Canada og den største by i fransktalende Quebec. Dens mange skyskrabere minder om New York men Montreal er meget mindre hektisk end den amerikanske by. Den gamle by og hele havneområdet (Vieux-Montréal and Vieux-Port) består af maleriske gader og huse. Det specielle ved Montreal er dens undergrundsby: et enormt underjordisk kompleks med butikker, kontorer, caféer, restauranter, biografer, metro-stationer samt et konference center (Palais des Congrès). Mange af Montreals indbyggere kommer dertil for at flygte fra trafikken og de rå vejrbetingelser om vinteren eller varme sommere.

Befolkning

Selve byen har over halvanden million indbyggere, men hele byområdet har en befolkning på mere end tre en halv million. Omkring 2/3 af befolkningen taler fransk og ca. 20% taler engelsk. Derudover er der et temmelig stort immigrantsamfund, der hverken har fransk eller engelsk som modersmål.

Beliggenhed

Montreal er beliggende sydvest i Quebec-provinsen, omtrent 720 kilometer sydvest for Québec City og 190 kilometer øst for den canadiske hovedstad Ottawa. New York ligger over 600 kilometer sydpå. Byen er bygget på en ø (Île de Montréal) hvor Saint Lawrence og Ottawa floderne mødes. Saint Lawrence-floden forbinder the Great Lakes i vest til Atlanterhavet i øst. I nord grænser Montreal op mod floden Rivière des Prairies.

Økonomi

Den økonomiske krise i 1970'erne og 1980'erne ramte byen hårdt. Det var først i midt-1990'erne at byen klarede at komme tilbage på fode, takket være ankomsten af nye industrier i form af telekommunikation, edb-udvikling, flyvning og udviklingen og produktionen af mediciner. Havnen er blevet mindre vigtig, selvom den fortsat spiller en rolle i transport af masser mellem Nordamerika og Europa.
Derudover er flyselskaberne International Civil Aviation Organisation (ICAO) og International Air Transport Associations (IATA) hovedkontorer beliggende i byen. Filmindustrien tilbyder også et vigtigt økonomisk bidrag. Mange film produceres i Montreal og byen organiserer vigtige filmfestivaler.

Lufthavne

Der er to internationale lufthavne nær Montreal: en for passagerer og en for fragt. Mirabel lufthavn - nordvest for byen - blev bygget med hensigt til at blive Montreals vigtigste lufthavn. Nu anvedes den dog kun til at trække fragt.
Passagerfly afgår fra Montréal-Pierre Elliott Trudeau internationale lufthavn. Befolkningen i Montreal kalder den stadig Dorval Airport (Dorval lufthavn) som er dets gamle navn. Lufthavnen er beliggende vest for Montreal og den kan nåes på en halv time via Highway 20 (motorvej 20). Der er mange direkte internationale forbindelser til steder såsom Amsterdam, London, Paris og Frankfurt.
Der er en pendulbus (Aérobus) til byens centrum og en bybus til Gare Dorval togstation.

Offentlig transport

Société de Transport de Montréal (STM) betjener byens metro og busser. Der er specielle turistbilleter, hvilke er gyldige i en eller tre dage og de kan anvendes til al offentlig transport. Om sommeren kan disse billetter købes på alle metro-stationer og om vinteren kun på de større stationer Berri-UQAM, Peel og Bonaventure.
Den sidstnævnte af disse stationer er placeret tæt ved den centrale togstation Montréal Gare Central. Der er regelmæssige togforbindelser til Ottawa (2 timer) Toronto (4½ time) og Québec City. En gang om dagen er der en Amtrak mod New York (10 timer).

Trafik og parkering

Som mange andre større byer har Montreal problemer med trafikken. En del af grunden til dette er, at byen er bygget på en ø: at bygge broer og tunneller til den anden side af den brede Saint Lawrence flod er dyrt. For biler er der kun fire broer og en tunnel. Den mere nordlige Rivière des Prairies er meget mindre og den har otte broer.

Índikationerne 'nord, syd, øst og vest' på trafikskilte korresponderer ikke præcist med deres punkter på et kompas. Gader fra Rivière des Prairies til Saint Lawrence-floden er indikeret som løbende fra nord mod syd, selvom de dog løber fra nordvest mod sydøst.
Saint Laurent Boulevard er hovedgaden og er også kaldt 'The Main'. De krydsende har det tilføjede 'Est' (øst) eller 'Ouest' (vest). I Montreals forstæder er du tilladt at dreje til højre ved rødt lys, men ikke i byens centrum. Bøden for overtrædelse af denne lov er høj.

At finde et sted at parkere din bil på gaden i byens centrum er ikke let. Der er det bedre at anvende offentlig transport. Parker aldrig i nærheden af en parkeringsplads med et rødt mærke. De er reserveret udelukkende for beboere med parkeringstilladelse. Om vinteren må du holde øje med sneryddere. Når de fejer gaderne skal alle biler fjernes.

Hoteller

De mest behagelige hoteller og bed & breakfast-steder er beliggende i gamle Montreal (Vieux-Montréal) og tæt ved den gamle havn (Vieux-Port). Selvom priserne selvfølgelig varierer er de normalt ikke særlig høje for internationale standarder. Alle internationale hotelkæder er repræsenteret i midtbyen. Vi anbefaler du booker dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Montreal anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Montreal