• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Halifax

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Halifax.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Halifax

EasyTerra Biludlejning Halifax er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Halifax

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Halifax

Biludlejningstilbud i Halifax

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Halifax

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Halifax

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Halifax. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.5 (9004)
  Fra kr 338 / dag
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Fra kr 337 / dag
 • Hertz

  8.2 (7097)
  Fra kr 263 / dag
 • Avis

  8.1 (6191)
  Fra kr 265 / dag
 • Discount

  8 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9906)
  Fra kr 296 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4522)
  Fra kr 207 / dag
 • Thrifty

  7.6 (5685)
  Fra kr 214 / dag

Hvornår vil du reservere en lejebil i Halifax?

Biludlejere i og omkring Halifax

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Halifax, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Halifax

EasyTerra Biludlejning Halifax sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1161 Hollis Street
1181 Hollis Street
1717 Grafton Street

Information om Halifax

Indledning

Halifax er hovedstaden i Nova Scotia, en halvø på østkysten af Canada. Den ligger på et strategisk punkt ved en naturlig havn, og var ankomststed for europæiske immigranter til Canada. Som en af de ældste byer i Nordamerika (Halifax blev grundlagt i 1749, som en britisk militærbase), ånder byen af historie. Det 19. århundrede distriktet, Privateer's Wharf, er et hyggeligt sted med mange restauranter og barer.

Befolkning

Mere end 370.000 mennesker bor i Halifax. Dette omfatter Dartmouth og Bedford, som sammen med Halifax danner Halifax Regional Kommune.

Beliggenhed

Halifax ligger på sydkysten af Nova Scotia, en halvø (og provinsen) på den canadiske østkyst. Halifax Citadel (Fort George) ligger på en bakke højt over byen. Centret er indkilet mellem Citadel Hill og havnen. Halvøen er næsten helt omgivet af Atlanterhavet. Ingen by i Nova Scotia ligger mere end 56 kilometer fra kysten.

Økonomi

Halifax er et vigtigt økonomisk center for Canadas østlige provinser. Havnen er af stor betydning for transporten af produkter til og fra oplandet. Desuden er Halifax stadig en vigtig militærbase. Byggeri giver også et væsentligt bidrag til den lokale økonomi. I fortiden blev ikke kun nye projekter opført, men også gamle og faldende boligkvarterer blev restaureret. Sable Ø gasfelter bliver yderligere udnyttet og tæt på Halifax er mange fiskerihavne.

Lufthavne

Den moderne internationale lufthavn i Halifax (fuldt navn: Robert L. Stanfield International Airport) ligger 35 kilometer nord for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Motorvejen 102, frakørsel 6. Turen fra centrummet til lufthavnen tager 30 til 40 minutter.

Offentlig transport

En gratis pendulbus, Fred (Free Rides Everywhere Downtown) er tilgængelig i byens centrum fra juli til oktober. Busforbindelser til forstæderne og steder i området er begrænset. Der er også færger til Dartmouth og Woodside. For mere information om offentlig transport i Halifax, kan du hente en brochure på Halifax International Turistbureauet.

Trafik og parkering

Halifax har fremragende veje, og du kan nemt og bekvemt udforske byen med udlejningsbil. At finde en parkeringsplads i almindelighed er heller ikke noget problem. Byen er godt forbundet med resten af Canada: Motorvejen 102 forbinder med 104 (Trans Canada Motorvejen). Gennem denne vej, vil du nå grænsen ved New Brunswick på omkring to timer.

Hoteller

I almindelighed er det ikke svært at finde et indkvarteringssted i Halifax. I højsæsonen anbefaler vi dig til at booke dit hotelværelse i forvejen, fordi de bedste hoteller og de populære Bed & Breakfasts reserveres hurtigt. På Halifax International Turistbureauet kan du få oplysninger om tilgængelige indkvarteringsmuligheder.

Eksterne kilder

For mere information om Halifax, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Discount
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Halifax