• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Toronto

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Toronto.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Toronto

EasyTerra Biludlejning Toronto er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Toronto

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Toronto

Biludlejningstilbud i Toronto

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Toronto

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Toronto

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Toronto. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.6 (361)
  Fra kr 310 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.1 (5232)
  Fra kr 269 / dag
 • Alamo

  7.9 (7748)
  Fra kr 305 / dag
 • Hertz

  7.8 (6033)
  Fra kr 280 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4740)
  Fra kr 211 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.7 (8819)
  Fra kr 587 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3748)
  Fra kr 211 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Fra kr 496 / dag
 • Europcar

  7.1 (7123)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mex Rent a Car

  5.3 (42)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Fox Rent A Car

  5.2 (11)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Economy Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Toronto?

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Toronto) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Toronto), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Toronto), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Toronto) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Toronto) er Maj den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Toronto - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Toronto) er Marts den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Toronto

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Toronto, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Toronto

EasyTerra Biludlejning Toronto sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1245 Danforth Avenue
1345 Lawrence Ave East
161 Bay Street
191 Parliament Street
191 Parliment Street
1910 Yonge Street
20 Bloor Street East
3193 Dundas West
4240 Sheppard Ave East
5481 Dundas Street West

Information om Toronto

Introduktion

Toronto er den største by i Canada, men det er ikke landets hovdedstad (hvilket er Ottawa). Toronto er hovedstaden i provinsen Ontario. Det er en meget behagelig by og ligesom Vancouver i det vestlige Canada regnes den for at være et af de bedste steder at bo. Byen er et økonomisk og kulturelt centrum i Canada. Derudover er det et virkelig godt sted at besøge Niagara Falls (Niagaravandfaldene) fra, da de ligger blot en times kørsel fra byen. Torontos umiddelbare nabolag består også af imponerende natur.

Befolkning

Officielt har Toronto fem millioner indbyggere. Dette har noget at gøre med, at en del nærliggende byer fusionerede med Toronto i 1976. Selve Toronto har omkring halvdelen af de fem millioner indbyggere. Toronto er en meget multikulturel by: næsten halvdelen af dens befolkning består af immigranter fra overalt i verden, steder såsom Storbritannien, Irland, Indien, Østeuropa, Kina og Sydeuropa er repræsenteret.

Beliggenhed

Byen er beliggende i den sydøstlige del af Canada på floden Lake Ontario i Great Lake (store sø) i Nordamerika-regionen. Grænsen med USA går lige gennem Lake Ontario. Den amerikanske by Detroit er beliggende 915 kilometer fra Toronto, mens den canadiske by Montreal ligger 546 kilometer mod nordøst.

Økonomi

Toronto er et kommercielt, logisk, financielt og industrielt centrum. Dette har at gøre med, blandt andre ting, provinsen Ontarios rigdom i rå materialer, hvilke er enten byttet i deres rå form eller behandlet på byggeplads.

Lufthavne

Vest for byen ligger den vigtigste lufthavn: Toronto Pearson internationale lufthavn. Det er den travleste lufthavn i Canada med direkte forbindelser til alle kontinenter. Der er planer om også at gøre Pickering lufthavn, øst for Toronto, til en international lufthavn. Imidlertidigt kan det vare op til år før en beslutning tages.
I midten af byen - ved havnen - ligger Toronto Island Airport (Toronto ø-lufthavn) som først og fremmest anvendes af forretningsrejsende og der er direkte fly til bl.a. Montreal og New York.

Offentlig transport

Toronto har et fremragende offentligt transportsystem, der består af metro, sporvogn og buslinjer. Selvom der kun er tre metrolinjer dækker de tilsammen et område på over 60 kilometer. Bus -og sporvognslinjer overjordisk stopper alle ved en eller flere metrostationer. En takst anvendes til al offentlig transport uanset afstanden du rejser.

De såkaldte VIA-toge vedligeholder forbindelser med Niagaravandfaldene, Ottawa og Montreal og andre mindre steder. Ontario, Northland og Amtrak togene stopper også på Union Station.

Trafik og parkering

Lige gennem byen fra vest mod øst løber Highway 401 (motorvej 401). Det er den største og travleste motorvej i Nordamerika. Ved stedet hvor den forbinder til Highway 400 er den 22(!) vejbaner bred.
Vejene i byen følger et normalt mønster: enten fra øst mod vest eller fra nord mod syd. Generalt set er de brede, så at køre i Toronto burde ikke være besværligt, selvom der er regulære trafikpropper.

Toronto opfordrer brugen af cykler. I midtbyen er der diverse adskilte cykelstier for at opfordre Torontos befolkning til at efterlade bilen derhjemme når de rejser frem og tilbage.

Hoteller

Som det økonomiske, kulturelle og sociale centrum af Canada har Toronto mange hoteller: helt fra ungdomshosteller og bed & breakfast til 5-stjernede hoteller. Hotelværelser i denne populære by er booket på forhånd, hvilket vi også anbefaler dig at gøre, så du undgår ikke at kunne tilbringe dine nætter på det hotel du ønsker.

Eksterne kilder

For mere information om Toronto anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

 

 • Wikipedia, Toronto
 • Turisme Toronto (engelsk)
 • Byen Toronto (engelsk)
 •  

   

   

  Praktiske oplysninger

  • Valuta
   Canadian dollar
  • Køreretning
   Højre
  • Højst tilladte hastighed i byen
   50 km/h
  • Maksimal hastighed på motorvej
   50 - 100 km/h
  • Sprog
   English, French
  • Populær bilklasse
   Mellemklasse

  Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

  Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

  Er EasyTerra Biludlejning billigst?

  Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

  Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

  For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

  Er der nogen ekstraudgifter?

  Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

  Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

  Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

  Hvad er en bekymringsfri etiket?

  Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

  Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

  Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

  Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

  De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

  Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Enterprise
  • National Car Rental
  • NÜ Car Rentals
  • Avis
  • Alamo
  • Hertz
  • Thrifty
  • Discount
  • Budget
  • Dollar Rent a Car
  • Green Motion
  • Europcar
  • SurPrice car rentals
  • Mex Rent a Car
  • Fox Rent A Car
  • ACE Rent A Car
  • Economy Rent a Car
  1. Hjem
  2. Biludlejning Canada
  3. Biludlejning Toronto