Biludlejning Toronto

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Toronto.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Toronto

 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Toronto

EasyTerra Biludlejning Toronto er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Johan Ruempol Budget Toronto Lufthavn
“GOD BIL/LEJE PRIS”

“"Fremragende selskab, gode biler og konkurrencedygtige priser. Vi ledte efter biler i Sydafrika og endte med at vælge EasyTerra. "”

04-02-2015 15:01
Pieter Van Velden Alamo Rent a Car Toronto Lufthavn
“Fremragende erfaring”

“"Vær venligst at angive ekstra omkostninger ved opgraderinger; ofte skal betales en masse skatter. Drop konceptet returnere tanken så tom som muligt. Det er foretrukket at modtage en bil med en fuld tank og returnere den på samme måde."”

08-12-2014 21:05

Information om Toronto

Biludlejning Toronto
Biludlejning Toronto

Introduktion

Toronto er den største by i Canada, men det er ikke landets hovdedstad (hvilket er Ottawa). Toronto er hovedstaden i provinsen Ontario. Det er en meget behagelig by og ligesom Vancouver i det vestlige Canada regnes den for at være et af de bedste steder at bo. Byen er et økonomisk og kulturelt centrum i Canada. Derudover er det et virkelig godt sted at besøge Niagara Falls (Niagaravandfaldene) fra, da de ligger blot en times kørsel fra byen. Torontos umiddelbare nabolag består også af imponerende natur.

Befolkning

Officielt har Toronto fem millioner indbyggere. Dette har noget at gøre med, at en del nærliggende byer fusionerede med Toronto i 1976. Selve Toronto har omkring halvdelen af de fem millioner indbyggere. Toronto er en meget multikulturel by: næsten halvdelen af dens befolkning består af immigranter fra overalt i verden, steder såsom Storbritannien, Irland, Indien, Østeuropa, Kina og Sydeuropa er repræsenteret.

Beliggenhed

Byen er beliggende i den sydøstlige del af Canada på floden Lake Ontario i Great Lake (store sø) i Nordamerika-regionen. Grænsen med USA går lige gennem Lake Ontario. Den amerikanske by Detroit er beliggende 915 kilometer fra Toronto, mens den canadiske by Montreal ligger 546 kilometer mod nordøst.

Økonomi

Toronto er et kommercielt, logisk, financielt og industrielt centrum. Dette har at gøre med, blandt andre ting, provinsen Ontarios rigdom i rå materialer, hvilke er enten byttet i deres rå form eller behandlet på byggeplads.

Lufthavne

Vest for byen ligger den vigtigste lufthavn: Toronto Pearson internationale lufthavn. Det er den travleste lufthavn i Canada med direkte forbindelser til alle kontinenter. Der er planer om også at gøre Pickering lufthavn, øst for Toronto, til en international lufthavn. Imidlertidigt kan det vare op til år før en beslutning tages.
I midten af byen - ved havnen - ligger Toronto Island Airport (Toronto ø-lufthavn) som først og fremmest anvendes af forretningsrejsende og der er direkte fly til bl.a. Montreal og New York.

Offentlig transport

Toronto har et fremragende offentligt transportsystem, der består af metro, sporvogn og buslinjer. Selvom der kun er tre metrolinjer dækker de tilsammen et område på over 60 kilometer. Bus -og sporvognslinjer overjordisk stopper alle ved en eller flere metrostationer. En takst anvendes til al offentlig transport uanset afstanden du rejser.

De såkaldte VIA-toge vedligeholder forbindelser med Niagaravandfaldene, Ottawa og Montreal og andre mindre steder. Ontario, Northland og Amtrak togene stopper også på Union Station.

Trafik og parkering

Lige gennem byen fra vest mod øst løber Highway 401 (motorvej 401). Det er den største og travleste motorvej i Nordamerika. Ved stedet hvor den forbinder til Highway 400 er den 22(!) vejbaner bred.
Vejene i byen følger et normalt mønster: enten fra øst mod vest eller fra nord mod syd. Generalt set er de brede, så at køre i Toronto burde ikke være besværligt, selvom der er regulære trafikpropper.

Toronto opfordrer brugen af cykler. I midtbyen er der diverse adskilte cykelstier for at opfordre Torontos befolkning til at efterlade bilen derhjemme når de rejser frem og tilbage.

Hoteller

Som det økonomiske, kulturelle og sociale centrum af Canada har Toronto mange hoteller: helt fra ungdomshosteller og bed & breakfast til 5-stjernede hoteller. Hotelværelser i denne populære by er booket på forhånd, hvilket vi også anbefaler dig at gøre, så du undgår ikke at kunne tilbringe dine nætter på det hotel du ønsker.

Eksterne kilder

For mere information om Toronto anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

 

 • Wikipedia, Toronto
 • Turisme Toronto (engelsk)
 • Byen Toronto (engelsk)
 •  

   

   

  Biludlejningssteder i Toronto

  EasyTerra Biludlejning Toronto sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

  Togstationer

  Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Toronto, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.