Billeje Quebec

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Quebec.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Quebec

  1. Hjem
  2. Biludlejning Canada
  3. Quebec
EasyTerra Biludlejning Quebec er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Quebec

Biludlejning Quebec
Biludlejning Quebec

Indledning 

Quebec by er hovedstaden i den fransktalende canadiske provins Quebec. Det er den eneste nordamerikanske by med bymure. Byen består af to dele: den ældste del er den nedre bydel langs flodbredden: højt på Cape Diamond ligger den nyere øverste bydel. Vieux-Québec står på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har en umiskendelig fransk karakter. 

Befolkning

500.000 mennesker bor i selve byen, men hele byområdet Quebec by og omegn har omkring 750.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Quebec by ligger på den nordlige bred af Saint Lawrence floden, i den sydøstlige del af Canada. Nord for byen ligger Laurentian bjerge. Byen har et kontinentalt klima med varme somre og hårde vintre.

Økonomi

Den provinsielle regering er den største arbejdsgiver for Quebec by. Mange mennesker er også ansat i sundhedssektoren. Den private sektor består hovedsageligt af papirproduktion, fødevarer, kemikalier og el-teknologi. 

Lufthavne

Quebec bys lufthavn ligger på byens vestlige udkant. Lufthavnen er officielt kaldt Jean Lesage International Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du Boulevard Charest. Lufthavnen kan også nås fra den vestlige ringvej Autoroute Henry IV. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Quebec by har et omfattende busnetværk. Det er så omfattende, at det kan være svært at afgøre, hvilke bus(ser) skal man køre med for at komme til et bestemt destination. Derfor har det offentlige busselskab lavet en hjemmeside, Trajecto, som giver dig mulighed for at kortlægge de mest effektive ruter. 

Der er også pendulbusser, Metrobus, der kører til de forskellige forstæder.

Trafik og parkering

I den gamle bymidte er gaderne smalle og ofte ensrettede. Det kan være svært at finde rundt i byen med en udlejningsbil. Parkeringspladser er også knappe. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på et af parkeringshusene omkring byens centrum, og udforske den gamle by til fods. Udenfor det historiske centrum, er en udlejningsbil et ideelt transportmiddel til at udforske Quebec og omegn. 

Hoteller

Quebec by har et stort udbud af værelser. Der er både budget overnatningsmuligheder og mellemklasse- og luksushoteller. Det mest luksuriøse hotel i byen skiller sig ud af de fleste: Le Château Frontenac, der ligger højt oppe på Cape Diamond, og er bygget som et slot. Det siger sig selv, at hotellet tilbyder en fantastisk udsigt, men du betaler for dette. 

Eksterne kilder 

For mere information om Quebec by, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Quebec

EasyTerra Biludlejning Quebec sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Quebec, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.