• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Quebec

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Quebec.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Quebec

EasyTerra Biludlejning Quebec er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Quebec

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Quebec

Biludlejningstilbud i Quebec

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Quebec

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Quebec

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Quebec. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.5 (9004)
  Fra kr 479 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Fra kr 491 / dag
 • Hertz

  8.1 (7097)
  Fra kr 295 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.7 (9906)
  Fra kr 345 / dag
 • Avis

  7.5 (6191)
  Fra kr 322 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4522)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.6 (5685)
  Fra kr 287 / dag
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Quebec?

Biludlejere i og omkring Quebec

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Quebec, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Quebec

EasyTerra Biludlejning Quebec sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

44 Cote Du Palais

Information om Quebec

Indledning 

Quebec by er hovedstaden i den fransktalende canadiske provins Quebec. Det er den eneste nordamerikanske by med bymure. Byen består af to dele: den ældste del er den nedre bydel langs flodbredden: højt på Cape Diamond ligger den nyere øverste bydel. Vieux-Québec står på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har en umiskendelig fransk karakter. 

Befolkning

500.000 mennesker bor i selve byen, men hele byområdet Quebec by og omegn har omkring 750.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Quebec by ligger på den nordlige bred af Saint Lawrence floden, i den sydøstlige del af Canada. Nord for byen ligger Laurentian bjerge. Byen har et kontinentalt klima med varme somre og hårde vintre.

Økonomi

Den provinsielle regering er den største arbejdsgiver for Quebec by. Mange mennesker er også ansat i sundhedssektoren. Den private sektor består hovedsageligt af papirproduktion, fødevarer, kemikalier og el-teknologi. 

Lufthavne

Quebec bys lufthavn ligger på byens vestlige udkant. Lufthavnen er officielt kaldt Jean Lesage International Lufthavn. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du Boulevard Charest. Lufthavnen kan også nås fra den vestlige ringvej Autoroute Henry IV. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Quebec by har et omfattende busnetværk. Det er så omfattende, at det kan være svært at afgøre, hvilke bus(ser) skal man køre med for at komme til et bestemt destination. Derfor har det offentlige busselskab lavet en hjemmeside, Trajecto, som giver dig mulighed for at kortlægge de mest effektive ruter. 

Der er også pendulbusser, Metrobus, der kører til de forskellige forstæder.

Trafik og parkering

I den gamle bymidte er gaderne smalle og ofte ensrettede. Det kan være svært at finde rundt i byen med en udlejningsbil. Parkeringspladser er også knappe. Det er bedst at parkere din udlejningsbil på et af parkeringshusene omkring byens centrum, og udforske den gamle by til fods. Udenfor det historiske centrum, er en udlejningsbil et ideelt transportmiddel til at udforske Quebec og omegn. 

Hoteller

Quebec by har et stort udbud af værelser. Der er både budget overnatningsmuligheder og mellemklasse- og luksushoteller. Det mest luksuriøse hotel i byen skiller sig ud af de fleste: Le Château Frontenac, der ligger højt oppe på Cape Diamond, og er bygget som et slot. Det siger sig selv, at hotellet tilbyder en fantastisk udsigt, men du betaler for dette. 

Eksterne kilder 

For mere information om Quebec by, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Discount
 • Budget
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Quebec