Billeje Vancouver

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vancouver.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vancouver

 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Vancouver
EasyTerra Biludlejning Vancouver er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.6 / 10
Antal anmeldelser i Vancouver: 2
Duco Van Der Werf Alamo Rent a Car Vancouver Lufthavn
“Nem og økonomisk”

“Nemt at søge og booke; endelige aftaler med "almindelige" biludlejningsfirmaer. Fremragende service.”

12-03-2015 10:12

Information om Vancouver

Biludlejning Vancouver
Biludlejning Vancouver

Introduktion

Vancouver er den tredjestørste by i Canada og den er anset for værende et af de bedste steder at bo i verden. Byen har atmosfære og meget grønt: der er mere end 180 byparker. Barsk natur er blot et stenkast væk. Byen er opkaldt efter en engelsk captajn, George Vancouver, som havde hollandske forfædre, hvis oprindelige navn var van Coevorden. Indirekte blev Vancouver opkaldt efter Coevorden i Nederlandene.

Befolkning

Selve byen har 600.000 indbyggere, men det store byområde omkring Vancouver har to millioner indbyggere. Vancouvers befolkning er af adskillige etniske baggrunde. Der er masser af kinesere og Vancouver har den næststørste Chinatown i Nordamerika (overgået af San Francisco). Der er også immigranter fra Indien, Italien, Grækenland, Japan, Fillipinerne, Korea, Vietnam og Cambodja. For nyligt er immigration fra Østeuropa steget.

Beliggenhed

Vancouver er beliggende i den vestlige del af Canada lige nordpå for den amerikanske grænse. Byen er kendt for dens smukke beliggenhed på Georgia Straits, indenfor det østlige af bjergkæden Coast Mountains. Vancouver er beliggende 4800 kilometer fra Montreal.

Økonomi

Vancouvers beliggenhed spiller en vigtig rolle i regionens økonomi. Byen handler mange produkter indefra, såsom tømmer og metal. Mange store tømmer -og mineselskaber har deres hovedkvarterer i Vancouver. Produkterne eksporteres via havnen eller via vej (Trans Canada Highway) eller ved tog mod det østlige Canada.
Byen er også et centrum for den højteknologiske industri, edb-udvikling og bioteknologi.
Den smukke beliggenhed Vancouver har, tiltrækker mange turister både om sommeren og vinteren. I 2010 vil byen afholde Vinter-OL.

Lufthavne

Lidt sydpå for byen ligger Vancouver internationale lufthavn. Derfra er der mange forbindelser til byer i Nordamerika, Europa og Asien. Øst for byen, ca. en times kørsel, er der en mindre lufthavn Abbotsford internationale lufthavn. På trods af navnet anvendes den hovedsagligt til indlandsfly.

Offentlig transport

Vancouver har et fremragende offentligt transportsystem med busser, færger og et løftet bytog kaldet Sky Train. I busserne skal man betale den nøjagtige pris for at få en billet. Du kan købe billetter til toget Skytrain fra en maskine der giver byttepenge og samtidig tager imod bank -og kreditkort. Du kan også købe en dagsbillet eller et boghæfte med billetter gyldige til ti ture (Fare Saver tickets).

Trafik og parkering

I modsætning til mange andre Nordamerikanske byer er der ingen motorveje der går til Vancouver centrum. Motorvejen Trans Canada Highway (Highway 1) løber øst for midtbyen og ender ved Horseshoe Bay i det vestlige Vancouver. Highway 99 løber fra den amerikanske grænse og ender ved forstaden Richmond syd for centrum af byen.

Vancouvers bycentrum er et meget tætbefolket område. Der er en travl trafik og det er besværligt, hvis ikke umuligt, at finde en parkeringsplads på gaden. Byrådet bekæmper også dette, da parkeringspriserne på gaden er højere end i parkeringshusene. Hvis du glemmer at fylde parkeringsmeteret i tide kan din bil blive bugseret.

Vancouver er betragtet som værende et meget sikkert sted, men byen har et stort problem: biltyveri. Efterlad intet af værdi i din bil, da chancerne er, at din dør vil blive tvunget åben eller dit vindue slået ind.

Hoteller

Større Vancouver tilbyder et bredt udvalg af hoteller, moteller og bed & breakfast muligheder. Fordi byen er en populær destination for ferierende, anbefaler vi dig at booke dit hotelværelse på forhånd, især hvis du vil have et værelse i bycentrum, da de ofte er i kort forsyning.

Eksterne kilder

For mere information om Vancouver anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

 

 

 

 • Wikipedia, Vancouver
 • Turisme Vancouver (engelsk)
 • Byen Vancouver (engelsk)

   

 •  

   

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Alamo Rent a Car
  • Avis
  • Budget
  • Discount
  • Dollar Rent a Car
  • Eaglerider
  • Hertz
  • National Car Rental
  • Thrifty

  Biludlejningssteder i Vancouver

  EasyTerra Biludlejning Vancouver sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

  Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Vancouver, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.