• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Banff

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Banff.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Banff

EasyTerra Biludlejning Banff er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Banff

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Banff. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.1 (7097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (6191)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.5 (9004)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Information om Banff

Indledning 

Banff er en vigtig turistattraktion i Canada. Folk er tiltrukket af den smukke natur i Banff National Park, både om sommeren og om vinteren, når man kan stå på ski. Du kan også besøge grotter og folk kommer ti Banff for de varme kilder. 

Befolkning

Byen har næsten 9000 indbyggere. I de seneste år er befolkningen vokset betydeligt på grund af stigende turisme. For at beskytte det omkringliggende National Park, har Banff anvendt en beboelse stop. Kun dem, der driver en virksomhed i Banff kan tage permanent ophold. 

Beliggenhed

Banff ligger i den vestlige del af Canada, i Rocky Mountains langs Trans-Canada Highway, 126 kilometer vest for Calgary. Det er beliggende i Banff National Park i en højde på over 1.400 meter. Byen er omgivet af bjergtoppe, herunder Mount Rundle, Sulphur Mountain, Mount Norquay og Cascade Mountain.

Økonomi

Banff har kun en økonomisk sektor: turisme. Byen tiltrækker besøgende hele året rundt. I sommermånederne kommer de for at vandre gennem den smukke National Park; i vintermånederne for at dyrke vintersport. 

Lufthavn

Calgary International Lufthavn ligger nordøst for byen. Der er forbindelser med adskillige byer i CanadaUSA og Mellemamerika, og der er også direkte fly til europæiske byer som London, Paris, Frankfurt og Amsterdam.

Offentlig transport

Banff har et offentligt bussystem siden 2008. Disse såkaldte Roam busser er hybridbusser, smukt dekoreret med scener fra National Park. Der er to linjer: linje 1 kører til Sulphur Mountain; linje 2 til Tunnel Mountain. Desuden stopper Rocky Mountaineer og Royal Canadian Pacific turisttog ved Banff togstationen.

Trafik og parkering

Banff forsøger at begrænse brugen af biler så meget som muligt i selve byen. Derfor er gadeparkering dyrt. Byrådet foretrækker, at du parkerer din udlejningsbil på en af de parkeringspladser, der ligger i udkanten af byens centrum og fortsætte til fods eller bus. På disse parkeringspladser kan du parkere din bil uden tidsbegrænsning; på byens parkeringspladser gælder en tidsbegrænsning.    

Hoteller

Et turistcentrum, som Banff har ingen mangel på indkvarteringsmuligheder, men at tilbringe natten i byen er ikke billigt. De fleste hoteller ligger langs Banff Avenue og Tunnel Mountain Road. Hvis du har en udlejningsbil, er det billigere at bo på den nærliggende Canmore.

Eksterne kilder 

For mere information om Banff, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Avis
 • Alamo
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Banff