• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Calgary

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Calgary.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Calgary

EasyTerra Biludlejning Calgary er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Calgary

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Calgary

Biludlejningstilbud i Calgary

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Calgary

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Calgary

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Calgary. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.4 (8970)
  Fra kr 410 / dag
 • Avis

  8.1 (6165)
  Fra kr 301 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (414)
  Fra kr 412 / dag
 • Hertz

  8 (7071)
  Fra kr 332 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4506)
  Fra kr 258 / dag
 • Budget

  7.6 (9871)
  Fra kr 677 / dag
 • Thrifty

  7.5 (5673)
  Fra kr 250 / dag
 • Europcar

  6.8 (8389)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (2022)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mex Rent a Car

  3.8 (46)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • U-Save Auto Rental

  8.7 (262)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Fra kr 415 / dag

Hvornår vil du reservere en lejebil i Calgary?

Biludlejere i og omkring Calgary

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Calgary, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Calgary

EasyTerra Biludlejning Calgary sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Calgary

Introduktion

Calgary er en by i Canada som især er kendt for værende en destination for vintersportsgrene. I 1988 organiserede byen Vinter-OL, hvor mange rekorder blev brudt i Olympic Oval skating ring (den olympiske ovale skøjte ring).
Det er en vidtstrakt by. Kun det (kommercielle) centrum er bygget temmelig kompakt med skyskrabere. Omkring centrum er byens forstæder meget rummelige. Calgary er en typisk "bil by" og for at komme fra et sted til et andet er en bil nødvendig. Byens omgivelser inviterer dig også til at udforske den i bil. På den ene side af byen ligger bjergkæden Rocky Mountains og på den anden er den canadiske prærie.

Befolkning

Det er et af de hurtigst voksende byer i Canada. I 1971 havde Calgary 400.000 indbyggere, hvor byen idag har over en million indbyggere. Dette har over alt andet noget at gøre med olieindustrien, der har vokset enormt siden 1960'erne. Væksten fortsætter stadig.

Beliggenhed

Calgary er beliggende i den vestlige del af Canada, på den østlige side af bjergkæden Rocky Mountains, i en højde af mere end 1.000 meter. Byen er placeret i den sydlige del af provinsen Alberta og den er krydset af to floder. Om sommeren er floden Bow et populært fiskeområde. Tæt ved bycentrum flyder den mindre flod Elbow River ind i Bow'en.
Grundet byens hurtige udbredelse grænser de sydvestlige forstæder nu op til Sarcee stammens indianske reservat.

Økonomi

Opdagelsen af olie og gas i Alberta har stimuleret Calgarys vækst. Da oliepriserne faldt brat i 1980'erne led den lokale økonomi dog meget af det. Byrådet indså at byen var blevet for afhængig af olieindustrien og har derfor siden da investeret tungt i andre sektorer. Højteknologi og turisme er vigtige spidshoveder. Vintersportsbyerne i bjergkæden Rocky Mountains (Banff, Lake Louise og Canmore) tiltrækker besøgere, men byen organiserer også hvert år mange festivaler og andre begivenheder.
På grund af byens lokalisering på motorvejen Trans Canada Highway er den også et vigtigt transport centrum.

Lufthavne

Calgary internationale lufthavn er beliggende nordøst for byen. Der er forbindelser til adskillige byer i Canada, USA og Centralamerika, og der er også direkte fly til europæiske byer såsom London, Paris, Frankfurt og Amsterdam. Der er ingen offentlig transport til lufthavnen, men der er en hotel pendulbus.

Offentlig transport

Offentlig transport i Calgary består af 160 buslinjer og et effektivt letbanesystem. For besøgende i byen er letbanetogene de vigtigste. Dette såkaldte C-tog har tre linjer der samles ved 7th Avenue i Calgarys midtby. Langs den gade kan du anvende C-toget gratis. Hvis din destination er længere væk skal du betale.   

For regionale destinationer opererer busser ved Red Arrow (busstationer på 9th Avenue) og Greyhound (busstation 1 km. vest for midtbyen).
Selvom Calgary er beliggende på Canadian Pacific Railway anvendes den jernbane ikke længere til at transportere passagere.

Trafik og parkering

Vejene i Calgary har en addition der indikerer, hvilke slags veje de er. Til at begynde med løber enhver "Avenue" (allé) fra øst til vest og enhver "Street" (gade) fra nord til syd. Disse veje er normalt kun ensrettede. "Boulevard" eller "Drive" indebærer større veje og "Trail" indikerer motorveje. F.eks. er Deerfoot Trail (eller Highway number 2 (motorvej nr. 2)) til Edmonton, hovedstaden i provinsen af Alberta, mod den nordlige del af Calgary omkring tre timers kørsel. Banff, centrum for vintersport, er beliggende en times kørsel vest for Calgary på Trans Canada Highway.

At finde en parkeringsplads i Calgary er ikke besværligt. Der er mange steder du kan parkere, men du skal dog betale for det. Vær dog opmærksom, da et rødt parkeringsmeter indikerer en maksimal parkeringstid på 15 minutter. I nogle veje er parkering ikke tilladt efter kl. 15:30 for at forbedre trafikkens strøm. Hvis du overtræder den lov vil din bil blive bugseret. For at undgå problemer er det bedst at parkere din bil i et af byens mange parkeringshuse. 

Trafikpolitikken bestyrker fartgrænsen intensivt både med faste og mobile fartkameraer.

I selve byen er der få separate cykelstier, men f.eks. langs floden Bow er der en smuk cykelrute.

Hoteller

Calgary har et meget bredt udvalg af hoteller. De fleste hoteller er beliggende i midtbyen. Hoteller, moteller og bed & breakfast husly er beliggende overalt i byen. På grund af at Calgary er en så vidtstrakt by anbefaler vi, at du vælger et hotel, der ikke er beliggende for langt fra den aktivitet du har planlagt. For Stampede Festival er dit bedste bud et hotel i midtbyen, men hvis du kører gennem på din vej mod f.eks. Vancouver er et husly tæt ved Trans Canada Highway (16th Avenue indenfor byen) bedre. Vi anbefaler at du booker dit hotelværelse i forvejen, især i løbet af vinteren, ved festivaler og andre begivenheder.

Eksterne kilder

For mere information om Calgary anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Discount
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Europcar
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Mex Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Calgary