• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Calgary Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Calgary Lufthavn for dig.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Calgary Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Calgary Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Calgary Lufthavn

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Calgary Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Calgary Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.7 (378)
  Fra kr 369 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8 (8849)
  Fra kr 585 / dag
 • Alamo

  8 (7778)
  Fra kr 351 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.6 (6042)
  Fra kr 303 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4742)
  Fra kr 252 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3760)
  Fra kr 245 / dag
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.1 (5258)
  Fra kr 269 / dag
 • Mex Rent a Car

  4.9 (42)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Calgary Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Calgary Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Calgary Lufthavn), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juni er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Calgary Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Calgary Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Calgary Lufthavn

Lokal information om Calgary Lufthavn

Calgary International Lufthavn i en nøddeskal

Calgary International Lufthavn ligger 16 kilometer fra Calgarys centrum. Det er den største lufthavn i den canadiske stat Alberta. Calgary håndterer 12.5 millioner passagerer om året og det gør den til Canadas tredje lufthavn efter Toronto og Montreal. Lufthavnen er kendt for sine venlige frivillige, der er iført hvide cowboy hatte og røde veste (hvid hat frivillige).

Der er ingen direkte jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og Calgary. Der er busser, der kører regelmæssigt til Whitehorn (eltog) station og centrum. Lufthavnen er også let tilgængelig med bil. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men du vil finde overnatningssteder på kun et par minutter fra lufthavnen.

På afgangshallen er der mange restauranter og steder til at spise og drikke. Der er to lounges med businessfaciliteter og der er trådløst internet til rådighed overalt i lufthavnen. Der er også computere flere steder. I terminalen kan du finde banker, vekselkontorer, førstehjælpsstationer og pengeautomater.

I luftfartsindustrien er Calgary Lufthavn angivet med forkortelserne YYC (IATA lufthavnskode) og CYYC (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Calgary International Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Budget
 • Alamo
 • Discount
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Avis
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car