• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Niagara Falls, ON

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Niagara Falls, ON.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Niagara Falls, ON

EasyTerra Biludlejning Niagara Falls, ON er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Niagara Falls, ON

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Niagara Falls, ON. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  7.7 (6099)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9808)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Information om Niagara Falls, ON

Indledning

Den canadiske by Niagara Falls (der er også en by af samme navn på den anden side af grænsen i USA) ynder at kalde sig selv som 'Bryllupsrejsernes hovedstad'. Det er stadig uvist, hvis byen virkelig modtager så mange nygifte, men der er ingen tvivl om, at Niagaravandfaldene er spektakulære. 

Befolkning

Byen har knap 85.000 indbyggere.

Beliggenhed

Niagara Falls er beliggende i den sydøstlige del af Canada, på Niagara-floden, som løber nord for Lake Erie og udtømmes i Lake Ontario. På den anden side af søen ligger Toronto. Niagara-floden danner grænsen mellem Canada og USA.

Økonomi

I den første halvdel af det tyvende århundrede tiltrak byen en masse industri. Tilstedeværelsen af billig vandkraft var særlig attraktivt for fabrikker, der forbrugte elektricitet. Det meste af sektoren forsvandt igen under den økonomiske krise i halvfjerdserne og firserne. I dag udgør turismen den vigtigste indtægtskilde. Den canadiske by Niagara Falls tiltrækker flere besøgende end byen af samme navn på den amerikanske side, da du herfra har en bedre udsigt over vandfaldene.

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn ligger på amerikansk jord i staten New York: Buffalo Niagara International Lufthavn. Lufthavnen ligger mere end 40 kilometer sydøst for byen, og er tilgængelig med udlejningsbil ad Queen Elizabeth Way, som bliver til Kensington Expressway på den anden side af grænsen. Den mindre lufthavn i nærheden af Niagara Falls, holder forbindelser til Myrtle Beach i South Carolina og nogle destinationer i Florida.

Offentlig transport

People Mover, en bus, der stopper ved de vigtigste udsigtspunkter, kører langs Niagara Parkway. En anden bus, ved navn Falls Shuttle, kører langs Lundy's Lane og River Road. Der er også adskillige turistbusser. Når du køber en 'hop-on hop-off pass', kan du stige ind eller af i hvilket som helst stoppested. 

Trafik og parkering

Specielt i sommermånederne bliver det meget travlt omkring Niagara Falls og Niagara Parkway, der løber langs floden, fra Niagara-on-the-Lake i nord, indtil Fort Erie i syd. Det er dog en meget naturskøn rute til at køre i med udlejningsbil. Normalt er der tilstrækkelige parkeringsmuligheder ved de vigtigste udsigtspunkter. Niagara Falls har gode forbindelser til motorvejene, både i Canada og USA. Queen Elizabeth Way går vest for byen. Highway 420 går fra Rainbow Bridge til denne motorvej.  

Hoteller

Højsæson for Niagara-vandfaldet løber fra maj til oktober. Der er mange hoteller i nærheden, men priserne er høje, især for værelser med udsigt til vandfaldene. Hvis du vil have et værelse med udsigt, er det bedre at booke dit værelse direkte med hotellet i stedet for at booke gennem en generel hjemmeside for hotelreservationer. Alligevel har Niagara Falls ikke kun dyre hoteller; der er også billigere muligheder som Hostel Niagara og A-1 Motel.

Eksterne kilder

For mere information om Niagara Falls, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Niagara Falls, ON