• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Edmonton

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Edmonton.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Edmonton

EasyTerra Biludlejning Edmonton er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Edmonton

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Edmonton

Biludlejningstilbud i Edmonton

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Edmonton

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Edmonton

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Edmonton. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Fra kr 678 / dag
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Fra kr 660 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 363 / dag
 • Budget

  7.8 (9014)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7 (7341)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 522 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 615 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1712)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Edmonton?

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Edmonton) er April den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Edmonton), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Edmonton), er Maj den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Edmonton) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Edmonton) er April den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Edmonton) er April den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Edmonton) er August den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Edmonton) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Edmonton - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Edmonton) er April den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Edmonton

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Edmonton, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Edmonton

EasyTerra Biludlejning Edmonton sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

10016 106 St NW

Information om Edmonton

Indledning 

Edmonton er hovedstaden i den canadiske provins Alberta. Det er et udgangspunkt for ture gennem North Saskatchewan River Valley, med mere end hundrede kilometer naturskønne rute. Hvis du ikke er vildt med udendørs aktiviteter: Edmonton huser også det største indkøbscenter i Nordamerika; der er mange teatre og hvert år arrangerer byen en lang række arrangementer og festivaler. 

Befolkning

Byen har mere end 1,1 millioner indbyggere, hvilket gør det til den nordligste by med over en million indbyggere i Nordamerika.

Beliggenhed

Edmonton ligger i den sydvestlige del af Canada, 668 meter over havets overflade, langs begge bredder af North Saskatchewan River. Edmontons omgivelser er kuperet med dybe bjergkløfter. De Canadian Rocky Mountains ligger 220 kilometer sydvest for byen. 

Økonomi

Edmonton er det økonomiske centrum i Alberta provinsen med hovedvægten på benzin- og gasindustrien og (finansielle) tjenesteydelser. Edmonton huser dog også it-virksomheder og andre højteknologiske virksomheder (primært bioteknologi). Turisme spiller også en vigtig rolle: besøgende er tiltrukket af den smukke River Valley og de mange kulturelle begivenheder.

Lufthavne

Edmonton International Lufthavn ligger 30 kilometer syd for byens centrum i Leduc Amt. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Edmontons centrum tager du Gateway Blvd og derefter Queen Elizabeth II Highway.

Offentlig Transport

Edmonton har fremragende offentlig bustransport. Der er også et eltog fra Clareview Station i den nordøstlige del af byen til Century Park Station gennem University of Albertas campus.

Trafik og parkering

De fleste gader i Edmonton følger et klart mønster: boulevarder løber fra øst til vest; gader løber fra nord til syd. Der er nogle undtagelser, men generelt er der ikke noget problem at finde din vej rundt. Det er heller ikke svært at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil: du kan parkere på gaden eller på et af de parkeringshuse, hvis beliggenhed er skiltet.

Hoteller

Byen tilbyder et godt udvalg af overnatningssteder. Mellemklasse hoteller ligger især i byens centrum, mens budgethoteller kan findes i den sydlige del af byen og øst for centrum. Luksusindkvarteringer kan findes ved de flotteste steder, der ligger spredt rundt i byen. 

Eksterne kilder

For mere information om Edmonton, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Discount
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Edmonton