• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Jasper

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Jasper.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Jasper

EasyTerra Biludlejning Jasper er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Jasper

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Jasper. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • National Car Rental

  8.2 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9782)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Jasper

Hvis du søger efter en lejebil i Canada, men i en anden by end Jasper, klik venligst igennem til Biludlejning Canada side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Canada du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Jasper

EasyTerra Biludlejning Jasper sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Jasper

Indledning

Jasper Kommune i Canada er, ligesom Banff, porten til en nationalpark af samme navn i Rocky Mountains. Banff er en travl, ret kosmopolitisk turistby, mens Jasper er meget roligere og harmonerer bedre med fredfyldtheden af de omkringliggende bjerge.

Befolkning 

Jasper har omkring 4500 faste indbyggere. 

Beliggenhed

Jasper ligger i dalen af Athabasca River, hvor den flyder sammen med Miette River. Byen er omgivet af toppene af Rocky Mountains, herunder Victoria Cross Ranges, Pyramid Mountain, Maligne Range og Indian Ridge. Der er også adskillige store og mindre søer i nærheden. Banff, næsten 300 kilometer syd for Jasper, kan nås ad Icefield Parkway.

Økonomi

Det handler om turisme i Jasper. Byen tiltrækker besøgende hele året rundt: i sommermånederne for at vandre gennem Jasper National Park; i vintermånederne for vintersport. 

Lufthavne 

Den nærmeste internationale lufthavn er Edmonton International Lufthavn. Denne lufthavn ligger næsten 400 kilometer øst for Jasper og er let tilgængelig med udlejningsbil ad Yellowhead Highway (også kaldet Highway 16). Rejsetiden mellem Jasper og lufthavnen kommer op på over fire timer.

Offentlig Transport

Jasper har ingen offentlig transport, med undtagelse af taxaer. Der er rejsebureauer, der arrangerer busture til adskillige attraktioner, herunder Maligne Lake, Columbia Icefields og Miette Hotsprings. Der er også langdistancebusser og tog til Edmonton, Banff og Vancouver.

Trafik og parkering

Jasper er en lille by, og du kommer ikke til at have problemer med at finde rundt eller at finde en parkeringsplads. En udlejningsbil er ideel til udflugter til steder af interesse i nærheden. Husk, at du betaler en bilafgift på 7 canadiske dollars per voksen, per nat (højeste pris per bil for to voksne er 14 canadiske dollars), hvis du ønsker at tilbringe natten på Jasper National Park.

Hoteller

Jasper tilbyder et godt udvalg af overnatningsmuligheder, men hoteller bliver hurtigt booket op, både om sommeren og i vintermånederne. I disse måneder anbefaler vi at booke i god tid. Hvis du råder over en udlejningsbil, kan du også booke et hotelværelse i Hinton, lige nordøst for Jasper.

Eksterne kilder

For mere information om Jasper, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada
 3. Biludlejning Jasper