Biludlejning Antwerpen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Antwerpen.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Antwerpen

  1. Hjem
  2. Biludlejning Belgien
  3. Antwerpen

EasyTerra Biludlejning Antwerpen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Antwerpen

Biludlejning Antwerpen
Biludlejning Antwerpen

Introduktion

Antwerpen er den andenstørste by i Belgien, den har en lang og rig historie. I sit smukke center er der historiske bygninger fra forskellige epoker. Byen har også mange interessante museer og kunstgallerier. Der er en stor antal af (ofte meget eksklusive) butikker, og Antwerpens natteliv er berømt lang Belgiens grænser, hvilket er grunden til, at mange belgiere og udlændinge (især hollændere) elsker at tilbringe én dag eller flere dage i denne afslappede by.

Befolkning

Byen har en halv million indbyggere, skønt stor Antwerpen har over en million indbyggere. Folk fra Antwerpen bliver kaldt "sinjoren", men kun hvis deres forfædre også var fra Antwerpen. Ordet "sinjoor" daterer sig til den spanske inkvisition, og er afledt fra det spanske ord herre. 

Beliggenhed

Antwerpen er beliggende i den nordlige del af Belgien ikke langt fra den nederlandske grænse. Byen er blevet bygget på højre bred af Scheldefloden, som er forbundet med Nordsøen gennem Westerschelde (i Nederlandene). Byen er beliggende 47 kilometer mod nord i Bruxelles. Amsterdam er beliggende ved 159 kilometer fra Antwerpen, Brügge ved 104 kilometer, den tyske by Aachen ved 140 kilometer og Paris ved 347 kilometer.

Økonomi

Antwerpen er et vigtigt økonomisk center ikke mindst på grund af sin havn. Det er den tredje største i Europa (efter Rotterdam og Hamburg). Ligesom Rotterdam, Antwerpens havn har en stor petrokemisk industri. Hertil kommer, at byen er verdens største center for forarbejdning og handel med diamanter. I de seneste år har Antwerpen også udviklet sig til en modeby.
Turismen spiller også en vigtig rolle. Antwerpen anses for at være en moderne by: En by, som har en meget moderne atmosfære i forhold til en historisk synsvinkel. Antwerpen er besøgt af næsten en million (en-dags) turister.

Lufthavne

Den lille lufthavn af Antwerpen-Deurne ligger 7 kilometer fra byens centrum, men det er brugt af bare nogle får flyselskaber. Hver dag er der flyvninger til og fra London, men bortset fra det, er lufthavnen hovedsageligt brugt af private og erhvervsmæssige fly. Lufthavnen i Bruxelles er beliggende mindre end 50 kilometer, og der er en busforbindelse mellem den pågældende lufthavn og Antwerpen.

Offentlig transport

Byen har en udstrakt netværk af sporvogn og buslinjer, der er udnyttet af "De Lijn". Sporvognene kører under jorden noget af tiden. For øjeblikket arbejdes der for at udvide det offentlige transportnet. Billetter kan købes ved aviskiosker og supermarkeder, 20% billigere end når de er købt hos chaufføren.

Det internationale tog mellem Amsterdam og Paris (Thalys) standser ved Antwerpen-central togstation. Internationale hurtige busser fra Eurolines og Ecolines har også Antwerpen som deres destination eller stoppested.

Trafik og parkering

Det er nemt at nå til Antwerpen gennem den cirkulær vej rundt om byen. Den Cirkulær Vej har forbindelser med de vigtigste motorveje. I løbet af morgenen og aftenen myldretiden, er der ofte lange bilkøer.

I centrum af Antwerpen er mange gader og pladser bilfrie. Derudover er der mange envejs gader. Byens autoriteter prøver også at begrænse biltrafik i byens centrum samt parkering på gaden. Det er ikke et problem fordi byens centrum har mange parkeringspladser. Parkere din bil i en af disse parkeringspladser og fortsæt til fods eller med offentlig transport.

Hoteller

I Antwerpen du har et valg af et stort antal hoteller. Der er enkle vandrehjem, men der er også et antal af luksushoteller. Der er en femstjernes hotel. Antwerpen er ikke kun et populært feriemål, det er også en økonomisk og kulturelt centrum, hvor mange udstillinger og konferencer er organiseret. Vi anbefaler, at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Antwerpen vi anbefaler Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Antwerpen

EasyTerra Biludlejning Antwerpen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Antwerpen, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.