• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Antwerpen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Antwerpen.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Antwerpen

EasyTerra Biludlejning Antwerpen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Antwerpen

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Antwerpen

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Antwerpen

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Antwerpen. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  9.2 (8417)
  Fra kr 222 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.8 (3618)
  Fra kr 212 / dag
 • Avis

  8.4 (6191)
  Fra kr 265 / dag
 • Budget

  8 (9906)
  Fra kr 192 / dag
 • Hertz

  7.5 (7097)
  Fra kr 196 / dag
 • Sixt

  7 (3514)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  5.4 (5685)
  Fra kr 204 / dag
 • Alamo

  9.2 (9004)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Antwerpen?

Biludlejere i og omkring Antwerpen

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Antwerpen, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Antwerpen

EasyTerra Biludlejning Antwerpen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Boomsesteenweg 73

Information om Antwerpen

Introduktion

Antwerpen er den andenstørste by i Belgien, den har en lang og rig historie. I sit smukke center er der historiske bygninger fra forskellige epoker. Byen har også mange interessante museer og kunstgallerier. Der er en stor antal af (ofte meget eksklusive) butikker, og Antwerpens natteliv er berømt lang Belgiens grænser, hvilket er grunden til, at mange belgiere og udlændinge (især hollændere) elsker at tilbringe én dag eller flere dage i denne afslappede by.

Befolkning

Byen har en halv million indbyggere, skønt stor Antwerpen har over en million indbyggere. Folk fra Antwerpen bliver kaldt "sinjoren", men kun hvis deres forfædre også var fra Antwerpen. Ordet "sinjoor" daterer sig til den spanske inkvisition, og er afledt fra det spanske ord herre. 

Beliggenhed

Antwerpen er beliggende i den nordlige del af Belgien ikke langt fra den nederlandske grænse. Byen er blevet bygget på højre bred af Scheldefloden, som er forbundet med Nordsøen gennem Westerschelde (i Nederlandene). Byen er beliggende 47 kilometer mod nord i Bruxelles. Amsterdam er beliggende ved 159 kilometer fra Antwerpen, Brügge ved 104 kilometer, den tyske by Aachen ved 140 kilometer og Paris ved 347 kilometer.

Økonomi

Antwerpen er et vigtigt økonomisk center ikke mindst på grund af sin havn. Det er den tredje største i Europa (efter Rotterdam og Hamburg). Ligesom Rotterdam, Antwerpens havn har en stor petrokemisk industri. Hertil kommer, at byen er verdens største center for forarbejdning og handel med diamanter. I de seneste år har Antwerpen også udviklet sig til en modeby.
Turismen spiller også en vigtig rolle. Antwerpen anses for at være en moderne by: En by, som har en meget moderne atmosfære i forhold til en historisk synsvinkel. Antwerpen er besøgt af næsten en million (en-dags) turister.

Lufthavne

Den lille lufthavn af Antwerpen-Deurne ligger 7 kilometer fra byens centrum, men det er brugt af bare nogle får flyselskaber. Hver dag er der flyvninger til og fra London, men bortset fra det, er lufthavnen hovedsageligt brugt af private og erhvervsmæssige fly. Lufthavnen i Bruxelles er beliggende mindre end 50 kilometer, og der er en busforbindelse mellem den pågældende lufthavn og Antwerpen.

Offentlig transport

Byen har en udstrakt netværk af sporvogn og buslinjer, der er udnyttet af "De Lijn". Sporvognene kører under jorden noget af tiden. For øjeblikket arbejdes der for at udvide det offentlige transportnet. Billetter kan købes ved aviskiosker og supermarkeder, 20% billigere end når de er købt hos chaufføren.

Det internationale tog mellem Amsterdam og Paris (Thalys) standser ved Antwerpen-central togstation. Internationale hurtige busser fra Eurolines og Ecolines har også Antwerpen som deres destination eller stoppested.

Trafik og parkering

Det er nemt at nå til Antwerpen gennem den cirkulær vej rundt om byen. Den Cirkulær Vej har forbindelser med de vigtigste motorveje. I løbet af morgenen og aftenen myldretiden, er der ofte lange bilkøer.

I centrum af Antwerpen er mange gader og pladser bilfrie. Derudover er der mange envejs gader. Byens autoriteter prøver også at begrænse biltrafik i byens centrum samt parkering på gaden. Det er ikke et problem fordi byens centrum har mange parkeringspladser. Parkere din bil i en af disse parkeringspladser og fortsæt til fods eller med offentlig transport.

Hoteller

I Antwerpen du har et valg af et stort antal hoteller. Der er enkle vandrehjem, men der er også et antal af luksushoteller. Der er en femstjernes hotel. Antwerpen er ikke kun et populært feriemål, det er også en økonomisk og kulturelt centrum, hvor mange udstillinger og konferencer er organiseret. Vi anbefaler, at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Antwerpen vi anbefaler Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Antwerpen