• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Leuven

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Leuven.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Leuven

EasyTerra Biludlejning Leuven er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Leuven

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Leuven. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.5 (6083)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9780)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4459)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Leuven

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Leuven, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Leuven

EasyTerra Biludlejning Leuven sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Brusselsesteenweg 74
Geldenaaksebaan 484

Information om Leuven

Introduktion

Louvain er en vigtig universitetsby. Den katolske universitet er den ældste i den historiske region af Nederlandene, og det er betragtet den bedste i Belgien og en af de bedste i Europa. Byens slogan - "Gammel og levende" -er meget passende. Byen har et smukt middelalderligt centrum med et sengotisk rådhus fra det 15.århundrede, som er i høj grad et besøg værd. Alligevel er det også en moderne og livlig by, ikke mindst på grund af det store antal studerende. Midtpunktet for sit natteliv er Oude Markt, den "længste bar i verden".

Befolkning

Louvain har over 90,000 indbyggere, blandt hvilke et stort antal studerende. De studerende selv har deres egen statue, Fonske. Den repræsentere en studerende som, samtidig med at læse en bog, hælder visdom (eller bære...) ind i hans hoved. Folk fra Louvain er også kaldt "ko skyder". I 1691 var byen belejret af franskmænd. Om natten da de så mistænkelige skygger åbnede de ild. Næste dag viste det sig de havde skudt på en flok køer.

Beliggenhed

Louvain ligger i centrum af den belgiske provins Vlaams-Brabant, som er hovedstaden. Det ligger 30 kilometer mod øst i Bruxelles i dalen af floden Dijle. Som et resultat er det noget kuperet. De omkringliggende områder er meget diverse: græsgang, flodlandskaber og skove.

Økonomi

Tilstedeværelse af universitet og andre højere læreanstalter i Louvain har betydet, at byen tiltrækker mange vidensorienterede virksomheder. Hertil kommer, at det er en provinsiel hovedstad, hvilket betyder at mange af dens borgere arbejder i den offentlige forvaltning. Det er hjemsted for de største ølbryggeri i verden, InBev, en sammenslutning af den belgiske Interbrew og brasilianske AmBv. Bryggeriet brygger velkendte øl, som Jupiler og Stella Artois.

Lufthavne

Zaventem Lufthavn, nær Bruxelles, ligger 21 kilometer mod vest for Louvain, og det kan nås gennem E314/A2 og E40/A3. Der en direkte togforbindelse mellem Louvain og lufthavnen.Lavprisflyselskaber anvender Charleroi Lufthavn, omkring 50 kilometer mod syd for Louvain. Denne lufthavn er angivet som "Bruxelles Syd".

Offentlig transport

Byen er et nationalt jernbanecentrum. Stationen ligger i den østlige del af centrum. Der er direkte togforbindelser til andre større stationer i Belgien. Fra denne station de fleste busser afgår, så godt som alle af dem gør et stop ved Fochplein i hjertet af byen.
Der er også højhastighedstogforbindelser til Antwerpen og Bruxelles.
For besøgende er der også den Turist city tur Louvain, som vil tage dig forbi de smukkeste steder i omkring en time.

Trafik og parkering

Byens centrum er næsten bilfri, og der er mange envejs gader. Vi foreslår du parkerer din bil i en af de mange parkeringspladser og parkeringsområder, som er klart angivet. Dynamiske skilte fører dig til tilgængelige parkeringspladser. Der er en fri busservice mellem parkeringspladser De Bond and St. Jacobsplein og byens centrum. Du kan også parkere din bil gratis i Sports Center (Stade), som kan nås fra motorvejen E40.

Hvis du ønsker at parkere din bil på gaden skal du vide at du skal betale overalt i byens centrum, som ofte er dyrere end parkering i en parkeringsplads. Derudover skal du betale indtil kl. 21:00. Byen har gjort dette til at holde så mange pladser til rådighed for dens indbyggere. I nogle gader kan du parkere ved hjælp af en p-skive, men normalt ikke længere end to timer.

Et tip: du kan parkerer din bil om natten for 3 euro i fire parkeringspladser: De Bond, parkering Supercity, Minkelersparking og parkering Heilige Hart. Denne sats gælder, når du parkerer efter 17:00 og efterlade den før 7:00.

Hoteller

Overalt byens centrum er der et rimeligt antal hoteller, herunder et par såkaldte "boutique" hoteller. Der er også mange bed & breakfast indkvarteringer. Lige udenfor centrum er der et vandrehjem. Fordi universitetet tiltrækker mange udenlandske besøgende, anbefaler vi du booker dit hotelværelse i forvejen. 

Eksterne kilder

For mere information om Louvain, vi anbefaler Google, og følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Leuven