Billeje Liege

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Liege.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Liege

 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Liege
EasyTerra Biludlejning Liege er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Liege

Biludlejning Liege
Biludlejning Liege

Indledning 

Liège er hovedstaden i provinsen af samme navn. I lang tid blev byen forbundet med tung industri og den tilhørende forurening, men de dage er for længst forsvundet. Denne nordligste fransktalende europæiske by har et smukt historisk centrum, forskellige museer, trendy butikker og hyggelige fortovscaféer.

Befolkning

Selve byen har næsten 200.000 indbyggere, men inklusive forstæderne er der 750.000 mennesker, der bor i hovedstadsområdet i Liège og omegn. 

Beliggenhed

Liège er beliggende i den østlige del af Belgien ved Meuse-floden og lige syd for grænsen til den hollandske provins Limburg. MaastrichtHolland og AachenTyskland ligger begge en 30-minutters kørsel fra Liège.

Økonomi

Som sagt i indledningen var Liège et centrum for tung industri med mange stålværker. For selvom meget er forsvundet, spiller stålproduktion og fremstilling af stålvarer (herunder våben) stadig en rolle i den lokale økonomi. Ingeniørarbejde (hovedsagelige flymotorer og rumfartøjer fremdrift) er afledt af denne industri. I de senere år har mange højteknologiske virksomheder etableret sig i Liège.

Lufthavne

Byens lufthavn, Aéroport de Liège-Bierset, ligger 11 kilometer vest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad A602 og A15. Maastricht-Aachen Lufthavn ligger også tæt på Liège, 50 kilometer nord for byen. Denne lufthavn kan nås ad A3 og E25/A2.

Offentlig transport

Liège har god offentlig bustransport, men systemet kan være lidt forvirrende. De forskellige busser afgår fra forskellige centrale busstationer: fra Place Léopold, Place Saint Lambert, Place République Française, l’Opéra og togstationen Liège-Guillemins. Alle busstationer ligger tæt på hinanden. 

Trafik og parkering

Det er ganske svært at finde rundt, især i byens centrum. Byen har ikke en indre ringvej; hovedvejene ligger langs Meuse-flodens gamle og nye vandløb, hvilke kan være forvirrende. Før du ved af det, har du overset en tilkørsel og ender i det forkerte sted. Køb et godt kort over byen og planlæg din rute i god tid. At finde en ledig parkeringsplads på gaden er svært, men der er adskillige parkeringshuse (skiltet), hvor du kan parkere din bil. 

Hoteller

Liège har et godt udvalg af overnatningssteder. Der er almindelige pensionater, familiehoteller og mellemklasse overnatningssteder, men også nogle firestjernede hoteller. Generelt er hoteller på den højre bred af Meuse-floden (den østlige bred) billigere end dem på den venstre bred, men du vil befinde dig længere fra byens centrum. I udkanten af byen er der også nogle filialer af budget hotelkæder (Etap, Formule 1).

Eksterne kilder

For mere information om Liège, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar

Biludlejningssteder i Liege

EasyTerra Biludlejning Liege sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Liege, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.