• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Paris

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Paris.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Paris

EasyTerra Biludlejning Paris er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Paris

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Paris

Biludlejningstilbud i Paris

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Paris

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Paris

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Paris. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  8.5 (2870)
  Fra kr 190 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • First Car

  8.1 (557)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Fra kr 160 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3783)
  Fra kr 164 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Fra kr 156 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Fra kr 169 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2996)
  Fra kr 179 / dag
 • Alamo

  7.5 (7817)
  Fra kr 149 / dag
 • Hertz

  7.3 (6087)
  Fra kr 207 / dag
 • Europcar

  7.3 (7221)
  Fra kr 156 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Fra kr 201 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Fra kr 236 / dag
 • Budget

  6.9 (8909)
  Fra kr 166 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3422)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Edel & Stark

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • RPS Luxe

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 1787 / dag
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Paris?

Paris - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Paris), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Paris), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Paris) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Paris) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Paris) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Paris) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Paris) er Oktober den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Paris) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Paris - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Paris) er December den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Paris

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Paris, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Paris

EasyTerra Biludlejning Paris sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1 Rue Ambroise Paré
189 Av. du Général-Leclerc
2 Place de la Porte de Saint-Cloud
213 Blvd Vincent Auriol
44 Cr de Vincennes
5 Avenue D Italie
78 Avenue Pierre Grenier
8 Av. Foch
95 Av. du Général-Leclerc
99 Av. Charles De Gaulle

Information om Paris

Introduktion

For mange mennesker er Paris den mest romantiske by i verden. Paris er den største by i Europa efter London, og Paris er sammen med London, New York og Tokyo en af de fire største byer i verden. Paris, "Lysenes By", er et smukt, monumentalt og fascinerende sted at bo i og besøge. Byen har masser af genkendelige bygninger og monumenter, selv for folk, der aldrig har været der, for eksempel Eiffeltårnet, Notre Dame, Seine-floden og Louvre museet.

Befolkning

Paris er hovedstaden i Frankrig og har omkring 2 millioner indbyggere. Byen er kendt for sit multikulturelle samfund. Siden middelalderen er indvandrere blevet draget til denne by. De fleste parisere er af fransk oprindelse. Desuden er mange af byens indbyggere kommet fra Portugal, Algeriet, Marokko, Tunesien, Vestafrikanske lande, Sydøstasien og Caribien.

Beliggenhed

Paris ligger i det nordlige Frankrig, omkring 150 kilometer i Seine-bugten, der grænser op til Den Engelske Kanal.  Seine-floden opstår i bjergene mod øst for byen.

Økonomi

Paris er den politiske og økonomiske centrum af Frankrig. Regeringen giver mange arbejdspladser i byen. Hertil kommer, at store bilfabrikanter som Renault og Citroen har en positiv indvirkning på økonomien. Byen har også et blomstrende fly-elektronik -og elektriske redskaber industri. I dag er Paris indre by karakteriseret ved kontorblokke, selv om mange kontorblokke er flyttet til byens forstæder, og turisme. Turismen er en vigtig indtægtskilde for byen. Hvert år millioner af mennesker fra hele verden besøger "Lysenes By". Populære attraktioner er Louvre museet, Eiffeltårnet, Versailles Slottet, Centre Pompidou, osv. Dertil kommer, at den parisiske økonomi også trives ved sin "Articles de Paris", eksempler herpå er smykker, parfume og Haute Couture. Endelig er Paris et globalt bankvæsen og handel center.

Lufthavne

Paris har tre lufthavne, hvoraf den første er Lufthavn Paris-Beauvais, som ligger omkring 80 kilometer mod nord for Paris. Det ekspederer hovedsagelig fly fra lavprisflyselskaber som Ryanair, for eksempel fra Dublin og Glasgow.

Den anden lufthavn er Lufthavn Roissy Charles de Gaulle, som ligger 30 kilometer mod nordøst for byen. Det er en stor national og international lufthavn.

Endelig er der Lufthavn d'Orly, som ligger 18 kilometer til syd for Paris. d'Orly er en smule mindre og ældre end Lufthavn Roissy Charles de Gaulle. Det ekspederer flyrejser fra blandt andre Iberia og TAP Air Portugal.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed når du besøger Paris, følgende tips er beregnet til at give dig en idé om den offentlige transport i og omkring byen Paris.

Fra Lufthavn Paris-Beauvais kan du rejse til byen med bus. Denne bus er synkroniseret med Ryanair flyvninger. Fra Lufthavn Roissy Charles de Gaulle den bedste måde at nå ud til byen er med tog. Du kan også tage bussen til centrum. Hvis du ønsker at rejse til Lufthavn d'Orly kan du tage enten pendulbussen eller toget eller bus nummer tre (gratis for Air France passagerer). Der er mange måder at rejse fra Lufthavn d'Orly til centrum. Billetter sælges på bussen. Du kan også tage toget eller pendulbussen. 

Offentlig transport i Paris anses for meget effektiv og billig. Paris har et busnetværk, herunder natbusser. Det har også metro og RER, to undergrundsbaner, der er forbundet. Vi anbefaler, at du køber en rabatkort, hvis du ikke bruger en udlejningsbil og vil gøre hyppig brug af det offentlige transportsystem. Carte Orange er et rabatkort, der er gyldigt på busser samt metro og RER netværk. Du kan købe et månedligt eller ugentligt kort. Der er flere former for rabatkort, som du kan spørge på stedet.

Mellem marts og oktober er der en båd, som vil tage dig til otte top steder, herunder Notre Dame.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Paris er ganske vanskelig, men ikke umuligt. Den bedste måde at bevæge sig i byen er gennem den ringvej, som kaldes Boulevard Peripherique. Parkerer din bil i mange dele af byen er en værdifuld forretning. Parkeringspladser på gaden er ofte de billigste, fra 1,50 euro til 2 euro for en time. Store parkeringspladser tager omkring 2,60 euro for en time og omkring 22 euro for hver 24 timer.

I Paris er der forholdsvis mange budgethoteller. Mellemklassen hoteller har en meget god kombination af kvalitet og pris. I denne forbindelse er hoteller i Paris blevet kaldt de bedste i Europa. Der er også mange luksus hoteller. Vi anbefaler reservation i forvejen, især i de travle perioder af året, hvilke er forår, sommer og jul/nytår.

Eksterne kilder

For mere information om Paris anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Rent a car
 • First Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Your Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Edel & Stark
 • RPS Luxe
 • ADA
 • AbsoluteCar
 • McRent
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Paris