Billeje Paris

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Paris.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Paris

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Paris

EasyTerra Biludlejning Paris er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Paris

Biludlejning Paris
Biludlejning Paris

Introduktion

For mange mennesker er Paris den mest romantiske by i verden. Paris er den største by i Europa efter London, og Paris er sammen med London, New York og Tokyo en af de fire største byer i verden. Paris, "Lysenes By", er et smukt, monumentalt og fascinerende sted at bo i og besøge. Byen har masser af genkendelige bygninger og monumenter, selv for folk, der aldrig har været der, for eksempel Eiffeltårnet, Notre Dame, Seine-floden og Louvre museet.

Befolkning

Paris er hovedstaden i Frankrig og har omkring 2 millioner indbyggere. Byen er kendt for sit multikulturelle samfund. Siden middelalderen er indvandrere blevet draget til denne by. De fleste parisere er af fransk oprindelse. Desuden er mange af byens indbyggere kommet fra Portugal, Algeriet, Marokko, Tunesien, Vestafrikanske lande, Sydøstasien og Caribien.

Beliggenhed

Paris ligger i det nordlige Frankrig, omkring 150 kilometer i Seine-bugten, der grænser op til Den Engelske Kanal.  Seine-floden opstår i bjergene mod øst for byen.

Økonomi

Paris er den politiske og økonomiske centrum af Frankrig. Regeringen giver mange arbejdspladser i byen. Hertil kommer, at store bilfabrikanter som Renault og Citroen har en positiv indvirkning på økonomien. Byen har også et blomstrende fly-elektronik -og elektriske redskaber industri. I dag er Paris indre by karakteriseret ved kontorblokke, selv om mange kontorblokke er flyttet til byens forstæder, og turisme. Turismen er en vigtig indtægtskilde for byen. Hvert år millioner af mennesker fra hele verden besøger "Lysenes By". Populære attraktioner er Louvre museet, Eiffeltårnet, Versailles Slottet, Centre Pompidou, osv. Dertil kommer, at den parisiske økonomi også trives ved sin "Articles de Paris", eksempler herpå er smykker, parfume og Haute Couture. Endelig er Paris et globalt bankvæsen og handel center.

Lufthavne

Paris har tre lufthavne, hvoraf den første er Lufthavn Paris-Beauvais, som ligger omkring 80 kilometer mod nord for Paris. Det ekspederer hovedsagelig fly fra lavprisflyselskaber som Ryanair, for eksempel fra Dublin og Glasgow.

Den anden lufthavn er Lufthavn Roissy Charles de Gaulle, som ligger 30 kilometer mod nordøst for byen. Det er en stor national og international lufthavn.

Endelig er der Lufthavn d'Orly, som ligger 18 kilometer til syd for Paris. d'Orly er en smule mindre og ældre end Lufthavn Roissy Charles de Gaulle. Det ekspederer flyrejser fra blandt andre Iberia og TAP Air Portugal.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed når du besøger Paris, følgende tips er beregnet til at give dig en idé om den offentlige transport i og omkring byen Paris.

Fra Lufthavn Paris-Beauvais kan du rejse til byen med bus. Denne bus er synkroniseret med Ryanair flyvninger. Fra Lufthavn Roissy Charles de Gaulle den bedste måde at nå ud til byen er med tog. Du kan også tage bussen til centrum. Hvis du ønsker at rejse til Lufthavn d'Orly kan du tage enten pendulbussen eller toget eller bus nummer tre (gratis for Air France passagerer). Der er mange måder at rejse fra Lufthavn d'Orly til centrum. Billetter sælges på bussen. Du kan også tage toget eller pendulbussen. 

Offentlig transport i Paris anses for meget effektiv og billig. Paris har et busnetværk, herunder natbusser. Det har også metro og RER, to undergrundsbaner, der er forbundet. Vi anbefaler, at du køber en rabatkort, hvis du ikke bruger en udlejningsbil og vil gøre hyppig brug af det offentlige transportsystem. Carte Orange er et rabatkort, der er gyldigt på busser samt metro og RER netværk. Du kan købe et månedligt eller ugentligt kort. Der er flere former for rabatkort, som du kan spørge på stedet.

Mellem marts og oktober er der en båd, som vil tage dig til otte top steder, herunder Notre Dame.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Paris er ganske vanskelig, men ikke umuligt. Den bedste måde at bevæge sig i byen er gennem den ringvej, som kaldes Boulevard Peripherique. Parkerer din bil i mange dele af byen er en værdifuld forretning. Parkeringspladser på gaden er ofte de billigste, fra 1,50 euro til 2 euro for en time. Store parkeringspladser tager omkring 2,60 euro for en time og omkring 22 euro for hver 24 timer.

I Paris er der forholdsvis mange budgethoteller. Mellemklassen hoteller har en meget god kombination af kvalitet og pris. I denne forbindelse er hoteller i Paris blevet kaldt de bedste i Europa. Der er også mange luksus hoteller. Vi anbefaler reservation i forvejen, især i de travle perioder af året, hvilke er forår, sommer og jul/nytår.

Eksterne kilder

For mere information om Paris anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Biludlejningssteder i Paris

EasyTerra Biludlejning Paris sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder: