• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Charleroi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Charleroi.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Charleroi

EasyTerra Biludlejning Charleroi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Charleroi

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Charleroi

Biludlejningstilbud i Charleroi

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Charleroi

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Charleroi

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Charleroi. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.1 (6179)
  Fra kr 183 / dag
 • Avis

  8 (5364)
  Fra kr 205 / dag
 • Sixt

  8 (2944)
  Fra kr 236 / dag
 • Europcar

  8 (7346)
  Fra kr 176 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3005)
  Fra kr 161 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4908)
  Fra kr 170 / dag
 • Budget

  7.4 (9018)
  Fra kr 190 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.2 (7923)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3866)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8 (1713)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Charleroi?

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juni er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Charleroi), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Charleroi), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juni er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juni er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Charleroi) er August den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Charleroi) er April den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juni er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Charleroi - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Charleroi) er Januar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Charleroi

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Charleroi, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Charleroi

EasyTerra Biludlejning Charleroi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Rue des Frères Wright 8

Information om Charleroi

Indledning

Charleroi er den største by i Vallonien, den franske del af Belgien. Byen var nemlig kendt som den mørke og forurenede hjertet af den tunge industri, men byrådet har gjort meget for at ændre dette billede. Desuden er Charleroi fødestedet for tegneserier, mange tegneseriehelte har en statue i byen: Lucky Luke, Spirillen og Vakse Viggo.

Befolkning

Byen har 215.000 indbyggere, herunder de omkringliggende forstæder, der er mere end en halv million mennesker, der bor i Stor- Charleroi.

Beliggenhed

Charleroi ligger i den sydlige del af Belgien, på bredderne af Sambre-floden, den ligger i hjertet af det gamle mineområdet og er derfor også kaldet "Det Sorte Land".

Økonomi

I 2001 blev byens lufthavn valgt af lavprisflyselskab Ryanair til at betjene billige flyrejser, denne lufthavn er blevet kaldt Bruxelles-Syd Charleroi Lufthavn lige siden. Dette har helt sikkert givet et skub til den lokale økonomi, men langt fra tilstrækkeligt.

Efter lukning af minerne og med forsvinden af næsten al stålindustrien, kæmper Charleroi med høj arbejdsløshed, den kemiske industri kan stadig findes og glas er stadig produceret i Charleroi.

Med den nye erhvervspark: Aeropole, i nærheden af lufthavnen, byen håber at tiltrække nye virksomheder.

Lufthavne

Syv kilometer nord for Charleroi ligger lufthavnen Bruxelles Syd Charleroi Lufthavn. Som navnet allerede angiver, fungerer den som en alternativ lufthavn til Bruxelles og bruges af lavprisflyselskaber som Ryanair og JetAir. Antallet af passagerer er steget til 3 millioner om året fra nu.

Offentlig transport 

Charleroi har et metrosystem, der består af en hestesko formet ring rundt om byen og to linjer til forstæderne Gilly og Anderlues. Der er planer om at udvide netværket med støtte fra Den Europæiske Union, desuden er der et godt netværk af buslinjer.

Trafik og parkering

Byen kan nemt nås, omkring Charleroi konglomeratet er der en hestesko formet vej (R3), som forbindes til A15 på den nordlige side og på den måde danner en ring rundt om byen. Der er også en ringvej rundt om centrum kaldet "la Petite Ceinture", hvor der er envejstrafik kan du let køre rundt om byen. 

Parkering er ikke noget problem i Charleroi, undtagen når der ligger en forlystelsespark. I løbet af søndagsmarked kan det også været meget travlt i centrum. Desuden anbefales det at parkere din bil på parkeringspladsen på dit hotel eller i et bevogtet parkeringshus. Biltyveri er ikke usædvanligt i Charleroi.

Hoteller

Charleroi har begrænset antal hoteller at tilbyde i byens centrum og i nærheden af lufthavnen er der ikke fire eller fem stjernet-hoteller. 

Eksterne kilder

For mere information om Charleroi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Avis
 • Sixt
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • InterRent
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Charleroi