Biludlejning Charleroi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Charleroi.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Charleroi

  1. Hjem
  2. Biludlejning Belgien
  3. Charleroi

EasyTerra Biludlejning Charleroi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Gabrielle Schepens Alamo Rent a Car Charleroi Lufthavn
“Korrekt og hurtig service”

“Indtil videre har jeg aldrig haft nogen dårlige erfaringer; tværtimod, hver gang jeg lejede en bil, altid ved den samme lufthavn, alt gik glat og vi fik en konkurrencedygtig pris.”

13-01-2015 22:47
Adjan Van Gils Thrifty Charleroi Lufthavn
“Alt godt arrangeret!”

“Der blev sørget godt for alt, desuden er kvalitet-pris forholdet godt.”

06-01-2015 08:34

Information om Charleroi

Biludlejning Charleroi
Biludlejning Charleroi

Indledning

Charleroi er den største by i Vallonien, den franske del af Belgien. Byen var nemlig kendt som den mørke og forurenede hjertet af den tunge industri, men byrådet har gjort meget for at ændre dette billede. Desuden er Charleroi fødestedet for tegneserier, mange tegneseriehelte har en statue i byen: Lucky Luke, Spirillen og Vakse Viggo.

Befolkning

Byen har 215.000 indbyggere, herunder de omkringliggende forstæder, der er mere end en halv million mennesker, der bor i Stor- Charleroi.

Beliggenhed

Charleroi ligger i den sydlige del af Belgien, på bredderne af Sambre-floden, den ligger i hjertet af det gamle mineområdet og er derfor også kaldet "Det Sorte Land".

Økonomi

I 2001 blev byens lufthavn valgt af lavprisflyselskab Ryanair til at betjene billige flyrejser, denne lufthavn er blevet kaldt Bruxelles-Syd Charleroi Lufthavn lige siden. Dette har helt sikkert givet et skub til den lokale økonomi, men langt fra tilstrækkeligt.

Efter lukning af minerne og med forsvinden af næsten al stålindustrien, kæmper Charleroi med høj arbejdsløshed, den kemiske industri kan stadig findes og glas er stadig produceret i Charleroi.

Med den nye erhvervspark: Aeropole, i nærheden af lufthavnen, byen håber at tiltrække nye virksomheder.

Lufthavne

Syv kilometer nord for Charleroi ligger lufthavnen Bruxelles Syd Charleroi Lufthavn. Som navnet allerede angiver, fungerer den som en alternativ lufthavn til Bruxelles og bruges af lavprisflyselskaber som Ryanair og JetAir. Antallet af passagerer er steget til 3 millioner om året fra nu.

Offentlig transport 

Charleroi har et metrosystem, der består af en hestesko formet ring rundt om byen og to linjer til forstæderne Gilly og Anderlues. Der er planer om at udvide netværket med støtte fra Den Europæiske Union, desuden er der et godt netværk af buslinjer.

Trafik og parkering

Byen kan nemt nås, omkring Charleroi konglomeratet er der en hestesko formet vej (R3), som forbindes til A15 på den nordlige side og på den måde danner en ring rundt om byen. Der er også en ringvej rundt om centrum kaldet "la Petite Ceinture", hvor der er envejstrafik kan du let køre rundt om byen. 

Parkering er ikke noget problem i Charleroi, undtagen når der ligger en forlystelsespark. I løbet af søndagsmarked kan det også været meget travlt i centrum. Desuden anbefales det at parkere din bil på parkeringspladsen på dit hotel eller i et bevogtet parkeringshus. Biltyveri er ikke usædvanligt i Charleroi.

Hoteller

Charleroi har begrænset antal hoteller at tilbyde i byens centrum og i nærheden af lufthavnen er der ikke fire eller fem stjernet-hoteller. 

Eksterne kilder

For mere information om Charleroi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Charleroi

EasyTerra Biludlejning Charleroi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Charleroi, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.