• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Gent

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Gent.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Gent

EasyTerra Biludlejning Gent er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Gent

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Gent. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.5 (6083)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.1 (8281)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9780)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.2 (7004)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  4.4 (5594)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4459)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Gent

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Gent, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Gent

EasyTerra Biludlejning Gent sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Industriepark-Drongen 15D, 9031 Gent, Belgium
Kortrijksesteenweg 676
Oudenaardse Steenweg 91a
Twaalfapostelenstraat 16a
Voskenslaan 147

Information om Gent

Introduktion

Gent er hovedstaden i den flamske provins Oost-Vlaanderen i Belgien. Byen har en gammel historie. Fra omkring år 1000 e. Kr. byen var i århundreder den største by i Nederlandene, selv større end London. Selvom gamle huse er blevet nedbrudt og kanaler er blevet fyldt op for trafikkens skyld, byen har stadig en stor skønhed at tilbyde. Eksempler herpå er de gamle handelshuse på Graslei, Belfort, den middelalderlig Lakenhalle og St Baaf katedralen.  

Befolkning

Gent har mistet en stor del af sine indbyggere siden 1977. På det tidspunkt havde byen næsten 250,000 indbyggere, men omkring 10 % af dem flyttede til de mere attraktive omkringliggende kommuner. Byrådet har succesfuldt startet med renovering af byen, og delvis på grund af indvandring indbyggertallet er igen stigende. I øjeblikket har Gent 230,000 indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i den vestlige del af Belgien, hvor to floder mødes: Floden Schelde og floden Leie. I fortiden var Gent forbundet til det åbne hav ved Westerschelde. På grund af sedimentaflejring denne forbindelse gik tabt, men takket været Kanalen fra Gent til Terneuzen, små skibe er stadig i stand til at nå Gent.

Økonomi

Gent var en af de første industrialiserede byer på det europæiske fastland. Især tekstilindustrien spillede en vigtig rolle. Nu er det havnet, som gør et vigtigt bidrag til økonomien i Gent. Det er det tredje største havn i Belgien (efter Antwerpen og Zeebruges). I havneområdet bilselskaber (Volvo, Honda) er stærkt repræsenteret.
Derudover er Gent det vigtigste undervisnings centrum i Belgien, med et anerkendt universitet og adskillige tekniske universiteter. En ud af fem af byens indbyggere er studerende. Turismen er blevet stadig mere vigtig. Sammen med det store antal studerende, dette betyder, at mange mennesker arbejder i barer og restauranter, osv.
Blomsterdyrknig er blomstrende i området omkring byen. Derfor er hvert år en stor blomstermesse organiseret i Gent, "Floralia".

Lufthavne

Gent ligger 45 minutter med bil fra Belgiens national lufthavn tæt på Bruxelles (Zaventem). Der er et direkte togforbindelse til denne lufthavn. Lufthavnen i Oostende er især vigtigt til godstransport, selv om det også har nogle forbindelser til turistmål i det sydlige Europa.  

Offentlig transport

Det belgiske lokale transportselskab, De Lijn, giver en omfattende netværk af sporvogn og busforbindelser i Gent. En af de tre linjer (linje 3) er udført af trolleybus.

Om torsdagen, fredagen og lørdagen (fra maj til oktober), der er en gratis såkaldt elektrobåd mellem Korenlei i centrum og Zuid (ved siden af byens bibliotek). I løbet af weekenden der er gratis natbusser (mellem kl. 23.30 aften og kl. 2.30 nat) fra Hoernmarkt i centrum til alle forstæderne i Gent.

Gent har fire togstationer: Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Drongen, Gentbruges og Merelbeke. Gent-Sint-Pieters er den vigtigste station, lige til den sydlige del af bymidten. Der er forbindelser til alle byer i Belgien og der er højhastighedstogforbindelser til Paris.

Trafik og parkering

Byen er fuldstændig bilfri. Omkring centrum er der flere parkeringsfaciliteter. Du er ført der gennem en dynamisk informationssystem, som viser, hvor der er ledige pladser. Langtidsparkering i gaderne frarådes og det er dyrere end parkerer din bil i en af de parkeringspladser. Du kan også parkere gratis på to P R områder i udkanten af byen: Gentbrugge og Oostakker. De er begge forbindelser til offentlige transport. Der arbejdes på at udvide disse parkeringsfaciliteter.
Biler som parkeres på det forkerte sted bliver slæbet væk. Hertil kommer, at du udover bøden, skal også betale for omkostninger for slæbning af din bil.

Hoteller

Der er over 30 hoteller i Gent, inkluderet tre firestjernede hoteller. Hertil kommer, at der er adskillige Bed % Breakfast indkvarteringer og lejligheder. Generelt er ikke nødvendigt at reservere i forvejen, undtagen under arrangementer (Gentse Feesten i juli, Floriade) eller hvis du har et bestemt hotel i tankerne.

Eksterne kilder

For mere information omkring Gent, vi anbefaler Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Gent