Billeje Bruxelles

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bruxelles.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Bruxelles.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bruxelles

  1. Hjem
  2. Biludlejning Belgien
  3. Bruxelles
EasyTerra Biludlejning Bruxelles er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 15
Michiel Ruiter Europcar Bruxelles Lufthavn
“Nemt og enkelt”

“"Valg af det rette udlejningsselskab og bil for det budget jeg havde i tankerne var nemt klaret. Afhentning af bilen før udlejningsfirmaets åbningstid var noget irriterende. Udlejningsfirmaet, når du beder om det, åbner tidlig, men dette var ikke en valgmulighed, der kunne vælges på Easy Terra´s hjemmeside. Ikke desto mindre var lejeperioden og returnering af bilen gået uden et problem. "”

13-03-2015 09:35
Frank Bossant Europcar Bruxelles Lufthavn
“For mig er det en pålidelig og nyttig måde at finde den bedste og den mest økonomiske service for biludlejning”

“Jeg har kun brugt EasyTerra én gang, og det var en god oplevelse.”

10-03-2015 21:39
Gustaaf Noelanders Alamo Rent a Car Bruxelles Lufthavn
“God til meget god ”

“Ingen uventede udgifter eller problemer, en pålidelig virksomhed.”

06-01-2015 10:59

Information om Bruxelles

Biludlejning Bruxelles
Biludlejning Bruxelles

Introduktion

Bruxelles er hovedstaden i Belgien, samt sæde for Den Europæiske Union. Desuden er NATOs hovedsæde beliggende i Bruxelles. Selvom bygningerne i denne organisation næppe forbedrer byens udseende, centret er et meget attraktivt sted. Midtpunktet er Grote Markt, hvor på solrige dage terrasserne er helt fuldt af mennesker, der nyder en belgisk øl.

Befolkning

Bruxelles består af 19 regioner, som tilsammen udgør hovedstadens autoriteter. Byen Bruxelles er en af de regioner, og det har 140,000 indbyggere. I hele hovedstaden er der over en million indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i midten af Belgien, på et kryds på de tidligere handels ruter, både fra nord til syd og øst til vest. Gent ligger 57 kilometer fra Bruxelles, Brugge på 97 kilometer og badehotellet i Oostende på 114 kilometer.

Økonomi

Gennem sin status, som hovedstad og tilstedeværelsen af store organisationer som NATO og EU, Bruxelles er en typisk embedsmands-by. De fleste mennesker arbejder i den offentlige administration eller i servicesektoren til den offentlige administration, for eksempel konsulenter og juridiske tjenester, men også barer og restauranter. Industri har næsten forsvundet, blandt andre ting på grund af de begrænsede muligheder for ekspansion.

Lufthavne

Mod nordøst for Bruxelles ligger det nationalt lufthavn, Bruxelles Lufthavn, som mange mennesker kender under sit gamle navn Zaventem. Lavprisselskaber benytter Charleroi, beliggende 46 kilometer mod syd af byen. Ofte er denne lufthavn kaldt for "Bruxelles Syd"

Offentlige transport.

Bruxelles har tre metrolinjer, nogle får sporvognslinjer og en omfattende busnetværk. Metroen har 68 stationer. Linje 1A og 1B kører fra øst til vest og linje 2 i vid udstrækning følger "den lille ring" (se Trafik). Der er 14 sporvognslinjer, herunder to såkaldte Ekspres-sporvogne. Mange sporvogne følger en del af undergrunden nord-syd forbindelse mellem togstationer Brussel-Noord og Brussel-Zuid.

Bruxelles har syv togstationer. Brussels-Zuid er den vigtigste international togstation, hvor højhastighedstog stopper. Nationale tog stopper ved Brussel-Centraal og Brussel-Noord. Derudover er der de mindre stationer i Brussel-Kapellekerk og Brussel-Congres, der alle betjenes af lokale tog. Brussel-Luxemburg og Brussel-Schuman er stationer beliggende tæt på NATO og EU. Derfra afgår tog til Namur og Luxembourg.

Trafik og parkering

Bruxelles har tre ringveje. Den mindste løber omkring Bruxelles centrum og følger den gamle 14 og 15 århundreder bymur. Den største ring er ikke en lukket ring: Det er en række af boulevarder omkring de 19 regioner, afbrudt i syd af skov. Omsider er der Ring R0, en motorvej omkring hele byen med forbindelser til motorveje til alle retninger.
Alt dette ser godt nok, men tag ikke fejl: Ringveje og afgangsveje er ofte meget travlt. Bilkørsel i Bruxelles kan også været meget forvirrende på grund af den minimale brug af vejskilte.

Finde et sted til at parkere i Bruxelles er vanskeligt og dyrt. Parkeringspladser er også relativt dyre. Mange mennesker, der arbejder i byens centrum parkerer deres biler i en af de forstæder og fortsætter med bus eller sporvogn.

Hoteller

På grund af de internationale organisationer, der er placeret i Bruxelles, har byen en lang række hoteller, herunder seksten femstjernede hoteller. Alligevel er hotellerne ofte fuldt booket på grund af den konstante strøm af diplomater og udenlandske delegationer. Vi anbefaler kraftigt at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Bruxelles anbefaler vi Google, og følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bruxelles

EasyTerra Biludlejning Bruxelles sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Bruxelles, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.