• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Brugge

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Brugge.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Brugge

EasyTerra Biludlejning Brugge er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Brugge

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Brugge. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  9.2 (8417)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.4 (6191)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.2 (9906)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Information om Brugge

Introduktion

Brugge er hovedstaden i provinsen Vestflandern. I fortiden havde byen en direkte forbindelse med havet gennem Het Zwin, men denne forbindelse blev blokeret. Byens havn er nu Zeebrugge, 20 kilometer mod nordvest for byen. Brugge centrum er et stort udendørs museum for middelalderlig bygning: Husfacader, kanaler, broer, alle sammen smukt restaurerede. Dette er ikke at sige, at det historiske centrum af byen er på nogen måde "død", langt fra. Mennesker bor, arbejder og fester.

Befolkning

Byen har 120,000 indbyggere, hvor en ud af seks bor i i det gamle centrum.

Beliggenhed

Brugge er beliggende i den nordvestlige del af Belgien, ikke langt fra den hollandske grænse (Zeeuws-Vlaanderen).

Økonomi

Den historiske by tiltrækker mange indenlandske og udenlandske besøgende. Mange af dem er endags turist, men mere end en million besøgende opholder sig i Brugge for et eller flere nætter hvert år. Det betyder, at turismen er en vigtig hjørnesten inden for den lokale økonomi. Havnen i Zeebrugge er en del af Brugge Kommune. Selv om denne havn er langtfra som den i Antwerpen, oplever den en sund vækst.

Lufthavne

Den nationale lufthavn i Bruxelles Internationale Lufthavn (eller: Zaventem Lufthavn) er beliggende omkring 120 kilometer fra Brugge og det kan nås gennem E40. Private fly kan også benytte lufthavnen i Ostende-Brugge, 25 kilometer fra byen. Derudover er der Lufthavnen i Charleroi (140 km), som lavprisselskaber kalder "Bruxelles Syd".

Offentlig transport

Stationen i Brugge er beliggende langs jernbanevirksomheder Oostende-Bruxelles-Cologne. Det betyder, at byen er nemt at nå fra mange europæiske byer. På stationspladsen vil du finde bybusser. Busser kører til centrum hvert 2. minutter i gennemsnit.

Trafik og parkering

Brugge er nemt at nå gennem E40 motorvejen: Calais - Oostende - Brugge (exit nr. 8) - Gent - Bruxelles. Gent ligger en halvs time kørsel, Bruxelles og Antwerpen en times kørsel. Kysten ligger knap 15 kilometer væk.

Biler holdes ud af byen så meget som muligt. Der er fartbegrænsning på 30 kilometer i timen og der er mange envejs gader. Du kan parkere i bymidten ved hjælp af en blå parkeringsskive, for højst fire timer. Det er mere bekvemt at parkere din bil i en af de fem offentlige parkeringspladser (P-Rand), der ligger omkring det historiske centrum. Taksterne er ikke høje, parkeringspladser i Brugge er de billigste i Belgien. En gratis bus vil tage dig fra parkeringspladen til hjertet af den gamle by.

Hoteller

Der er en bred vifte af hoteller til rådighed i Brugge, og der er også mange bed & breakfast indkvarteringer. De mest populære og hyggelige indkvarteringer er beliggende i bymidten, men de er ofte fuldt booket. Vi anbefaler at reservere dit hotelværelse i forvejen, især om sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Brugge, vi anbefaler Google, og følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Brugge