• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Kortrijk

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kortrijk.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kortrijk

EasyTerra Biludlejning Kortrijk er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Kortrijk

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Kortrijk. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.5 (6084)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4463)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8 (8288)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.1 (7010)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  4.1 (5603)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Information om Kortrijk

Introduktion

Kortrijk skylder sit navn til romerne, som betegnede den som Cortoriacum. Byen præsenterer sig selv som Golden Spurs efter slaget mellem de flamske og franskmænd. Sejret i dette slag er stadig fejret hvert år den 11. juli. Kortrijk har et smukt historiske centrum med de middelalderlige Broel-tårne, som den vigtigste attraktion. For øvrigt er alle bygninger ikke originale. For eksempel blev helt Begijnhof oprindeligt bygget i det 13. århundrede, hvorefter den blev ødelagt af brand tre gange. Det nuværende kompleks går tilbage til det 17. århundrede. Kortrijk har også et navn som et center for kunst og kultur. Den fælles kaldet Buda ø i Leie-floden er en kunstner koloni.

Befolkning

Byen har over 70,000 indbyggere.

Beliggenhed

Kortrijk ligger i det vestlige Belgien, ikke langt fra franske byer, som Roubaix og Lille. Gent er beliggende omkring 40 kilometer mod nordøst. Byen er beliggende ved Leie-floden, som løber til Gent fra det nordlige Frankrig. Floden deler sig i Kortrijk centrum og senere løber sammen igen. Den resulterende ø - Buda øen - er midtpunktet i Kortrijk.  

Økonomi

I tidligere tider var byens økonomi baseret på dyrkning af hør og tilknyttet industrier. Byen forblev et vigtigt tekstilcentrum, hvor madrasser, gobeliner og tøj blev produceret. Hertil kommer, at andre industrier har udviklet især maskiner og metal forarbejdning.
Ligesom i hele den vestlige økonomi, servicesektoren spiller en vigtig rolle. Når det er sagt, sin andel i byens økonomi er lavere end den gennemsnitlige andel i Flandern.

Lufthavne

Den Vest-Flamske Interkommunalt Lufthavn Kortrijk-Wevelgem er et lille lufthavn, der bruges først og fremmest af forretningsrejsende og godstransport.
Zaventem nationale lufthavn, nær Bruxelles, er beliggende 100 kilometer mod øst. Kortrijk er også nem at nå fra Charleroi Lufthavn, som er beliggende 125 kilometer mod sydøst.

Offentlig transport

Togstationen i bymidten er en offentlig transport knudepunkt. Lige foran denne station afgår bybusser, som er drevet af De Lijn. Børn under seks år gammel og studerende rejser gratis på byens offentlige transport.

Trafik og parkering

Kortrijk er beliggende langs motorvej A14 (til Antwerpen) og motorvej A19 (til Brugge), som samles sydvest for byen (Aalbeke knudepunkt).

Bilkørel i Kortrijk er let. Husk på, at forsøg er blevet gjort for at holde biler ud af byen så meget som muligt, med nogle steder erklæret for bilfrie områder. Byrådet har opbygget seks store parkeringspladser omkring byens centrum, hvoraf to er underjordiske. Parkering i en af disse parkeringsplader er meget billigt (1 time er gratis, efter det 2.50 euro for en hel dag). Parkeringspladser er vist på informationsskilte, hvilket gør det nemt at finde vej til nærmeste parkeringsfaciliteter. En af de største og bedst beliggende parkeringsplader er Centrumparking Veemarkt. 

Hoteller

I byens centrum er der et par hyggelige små hoteller med en fremragende pris/kvalitet forholdet. De er ofte beliggende i historiske bygninger. Derudover er der et par hoteller i den sydlige del af motorvej A14, der ligger i en mere landlige miljø. Generelt er der ingen grund til at booke på forhånd, medmindre du har et bestemt hotel i tankerne.

Eksterne kilder

For mere information om Kortrijk, vi anbefaler Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Kortrijk