• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Hasselt

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Hasselt.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Hasselt

EasyTerra Biludlejning Hasselt er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Hasselt

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Hasselt. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8 (8278)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.1 (6997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.5 (6079)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.8 (9773)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4457)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Hasselt

Hvis du søger efter en lejebil i Belgien, men i en anden by end Hasselt, klik venligst igennem til Biludlejning Belgien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Belgien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Hasselt

EasyTerra Biludlejning Hasselt sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Genkersteenweg 61
Kempische Steenweg 237
Kieleberg 4c

Information om Hasselt

Introduktion

Hasselt er hovedstaden i den belgiske provins Limburg. Selvom bymidten er ikke stor, den er meget hyggelig. I 2004 blev det erklæret "den hyggeliste by i Flanders". Byen er særdeles aktiv i at opfinde og virkeliggøre planer, for eksempel den grundige forbedringer af byens centrum. En del af dette centrum er bilfri, og trafikken er begrænset på andre områder. Hasselt er Belgiens hovedstad for gin. "Borrelmanneke" og det Nationale Gin Museum symboliserer denne status. Hertil kommer, at byen huser den største japanske have i Europa.

Befolkning

Siden slutningen af 2005 Hasselt har 70,000 indbyggere. Antallet vokser støt. Den lokale dialekt er kendt som hesselsk, og det er forskellig fra flamsk. Mange vejskilte er sat op på flamsk såvel som på hesselsk.

Beliggenhed

Byen ligger i den nordøstlige del af Belgien, mere eller mindre i centrum af trekanten Bruxelles-Antwerpen-Maastricht. Af de tre byer ligger Maastricht tættest på Hasselt: 35 kilometer. Byen er placeret på Albertkanalen og Demer floden.

Økonomi

Hasselt er en et vigtigt økonomisk centrum i Belgien. Det er placeret i hjertet af den såkaldte Euregion Rhinen og Meuse, et samarbejde mellem Nederlandene, Belgien og Tyskland. Det er Flanderns tredje handelsby. Byens vækst skyldtes til dels en stor Philips fabrik, men den blev lukket i 2003. Nu fokuserer byen på servicesektoren og viden. Det nye Hasselts Universitet spiller en vigtig rolle i denne henseende. Byen er en forløber når det gælder anvendelsen af moderne teknologi. I "I-City" projektet 4000 frivillige testede trådløs ICT applikationer.
Frem for alt er Hasselt kendt, som en shoppingby. Byrådet er meget aktive for at fremme det omfattende netværk af butikker.

Lufthavne

Hasselt ligger omkring en times kørsel fra den nationale lufthavn Zaventem, tæt på Bruxelles. Maastricht-Aachen Lufthavn er placeret mere tæt med forbindelser til Amsterdam, Berlin og Bukarest. Hertil kommer, at der er fly, som er drevet af lavprisflyselskaber til populære feriemål. Charterflyrejser afgår også fra Liège Lufthavn til sydvest for Liège.
Små fly kan lande i Hasselt selv, på Kiewit lufthavn

Offentlig transport

Byens busnetværk i Hasselt er gratis! Forsøget med fri transport begyndte i 1997, og det var så succesfuld, at det blev implementeret absolut. Alle busser afgår fra pladsen foran togstationen. En særlig City pendulbus (CP: Centrum Penel) afgår hvert 10 minutter for den Grote Markt. Regionale busser også ankommer til buspladsen.

På Groenplein bag rådhuset kan du låne forskellige former for cykler fra byens vagter (fra mandag til fredag 9 - 18:00 - lørdage 10 - 18:00). Denne service er også gratis.

Med tog, er der forbindelser til Antwerpen, Brugge, Bruxelles, Gent, Louvain og Liège.

Trafik og parkering

Hasselt er nem at når gennem motorvejene E313 og E314. I byen er der to ringveje, Grote Ringen og Groene Boulevarden. Sidstnævnte kredser om byens centrum.

I gåafstand fra byens centrum er der gratis parkeringspladser. Nær Alverberg sportscenter er der et parkeringsområde område, hvorfra en gratis bybus afgår mod byens centrum. Der er også et særligt område for campister. Der betales for at parkere på gaden (Fra mandag til fredag fra 9 til 19:00). I centrum findes der også flere indendørs parkeringspladser. Der er en stor parkeringsplads bag Kolonel Dusartplein. Parkeringspladsen bag Hovedbanegården ofte har ledige pladser.

I Hasselt bilhastighed er overvåget en masse! I byens centrum og nær skoler, hastighedsbegrænsningen er 30 km/t.

Hoteller

Byen har et rimeligt antal hoteller, herunder to 4-stjerne hoteller. Hertil kommer, at der er bed & breakfast indkvarteringer, som i Belgien kaldes "gæsteværelserne". Hasselt tiltrækker mange endags turister, og messer og konferencer er organiseret regelmæssigt. Vi anbefaler at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Hasselt, vi anbefaler Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Minibus

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien
 3. Biludlejning Hasselt