Billeje Maastricht

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Maastricht.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Maastricht

 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Maastricht
EasyTerra Biludlejning Maastricht er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Maastricht

Introduktion

Selvom Maastricht er hovedstaden i den hollandske provins Limburg kaldes byen for den mest belgiske by i Holland. Byen har bestemt en luft af "savoir vivre" og er en populær weekend destination. Byen blev grundlagt af romerne på et fordelagtigt sted i floden Meuse. Maastricht har et smukt historisk centrum kaldet Vrijthof. Hvis vejret tillader det er den plads fuld af mennesker.

Befolkning

Maastricht har 120.000 indbyggere. Deres gennemsnitsalder er ret høj, da ældre mennesker kan lide at flytte til byen. På den anden side er der også mange studerende, grundet tilstedeværelsen af et universitet og en teknisk skole.

Beliggenhed

Byen er beliggende i den ekstremt sydøstlige del af Nederlandene, i den sydlige del af provinsen Limburg. Den er beliggende på begge brede af floden Meuse, mellem plateauen af Margraten og Haspengouw.

Økonomi

Byens økonomi afhænger mindre og mindre af industri (cement, porcelæn og keramik) og mere og mere af videnskab, servicer, konferencer og udstillinger samt højere uddannelse.
Turisme spiller også en vigtig rolle. I 2005 overnattede 400.000 mennesker en eller flere nætter i Maastricht. Og så er der dagsturisterne, der besøger Maastricht fra andre steder i Holland eller Belgien eller som del af en ferie i Limburg.

Lufthavne

Otte kilometer nord for byen, langs A2 motorvejen, ligger Maastricht Aachen lufthavn. Der er regelmæssige flyafgange til Amsterdam, Berlin og Bukarest. Derudover er der flyafgange med lavprisselskaber til populære feriedestinationer.

Offentlig transport

Bybus Maastricht forsyner byen med offentlig transport. Hermes og Limex behandler regelmæssige servicer til steder rundt omkring i regionen. Fra Maastricht kan du også tage bussen til Belgien med et belgisk selskab.

Den centrale station er beliggende indenfor gåafstand fra centrum. Der er gode forbindelser med resten af Nederlandene og byer i Belgien. Togstationen Randwyck er beliggende i nærheden af MECC konferencecenter.

Trafik og parkering

A2 motorvejen løber lige gennem de østlige forstæder til Maastricht. I selve byen er det ikke længere en motorvej, men en meget travl byrute med regelmæssige trafikpropper. I begyndelsen af 2008 vil arbejdet påbegyndes på at gøre denne vej underjordisk.

I bycentrum kan du kun bruge betalt parkering mellem kl. 8:00 og 18:00, på shoppe-aftner og i løbet af shoppe-søndage (første søndag hver måned). På andre søndage er parkering gratis. Langs alle indgangsvejene er der skilte der peger i retning af større parkeringshuse og parkeringsområder. Skiltene indikerer også hvor mange pladser der er ledige. På meget travle dage (fredage, lørdage og shoppe-søndage) kan bilister anvende P+R området i nærheden af MECC (Maastricht udstilling & konferencecenter). Fra P+R området kan du tage en hurtigbus til markedet. Skilte langs A2 motorvejen viser dig hvordan du kommer til P+R området.
Maastricht turistkontor (VVV) tilbyder gratis foldere omkring parkering i byen.

Hoteller

Maastricht har masser af hoteller i alle prislejer. Der er også hoteller i byens nabolag, ofte i smukke beliggenheder. Maastricht har et 5-stjernet hotel. Byen tiltrækker turister hele året rundt, især i løbet af weekender. MECC organiserer regelmæssigt større begivenheder, hvilke også tiltrækker mange besøgende. Så det er tilrådeligt at booke dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Maastricht anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Maastricht

EasyTerra Biludlejning Maastricht sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Maastricht, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.