Billeje Københavns Lufthavn Kastrup

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Københavns Lufthavn Kastrup for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Københavns Lufthavn Kastrup

 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark
 3. Biludlejning København
 4. Copenhagen Kastrup Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Gennemsnitlig bedømmelse: 7.4 / 10
Antal anmeldelser: 5
Jane Budget Københavns Lufthavn Kastrup
“Jeg bestilte Qashqai eller lign...og…”

“Jeg bestilte Qashqai eller lign...og fik en anden og Qashqai var ikke tilgængeligt til denne prisklasse, da der var gps. Synes det var misvisende..”

31-10-2018 11:41
Hans Juursema Europcar Københavns Lufthavn Kastrup
“God service til en god pris”

“" Ingen sludder; biler er fine og billige. "”

06-01-2015 15:54

Lokal information om Københavns Lufthavn Kastrup

Københavns lufthavn i en nøddeskal

Oprindeligt var denne lufthavn kaldet Kastrup lufthavn, opkaldt efter en nærliggende by. Lufthavnens officielle navn er fortsat Københavns lufthavn, Kastrup, for at kunne skelne denne fra den mindre lufthavn tæt på den danske hovedstad: Københavns lufthavn, Roskilde. Kastrup er den største lufthavn i Skandinavien. Den behandler årligt mere end 20 millioner passagere. Den har tre terminaler. Terminal 1 er for indlandsfly og de to andre er for internationale flyafgange.

Under terminal 3 er der en togstation. Der er toge kørende mod Hovedbanegården, København og andre større byer i Danmark og Sverige. I oktober 2007 vil lufthavnen blive forbundet til Københavns metro. Foran terminal 2 er der adskillige afgange med bus.

Der er to hoteller ved lufthavnen. Der er masser af butikker, (snack) barer, caféer og restauranter. Forretningsfaciliteter er tilgængelige ved forretningscenteret. Der er 19 kontorer og mødelokaler for et maks. af 90 mennesker og der er et konferencerum for et maks. af 450 mennesker. Alle lokalerne er udstyret med moderne udstyr for kommunikation og præsentationer. Der er også en Executive VIP Lounge. I terminal 2 er der banker. Der er pengeautomater i alle terminalerne. Der er et postkontor og mange steder findes der computere med internet forbindelse. Trådløst internet er tilgængeligt overalt. Der er tilmed et stilhedslokale, en førstehjælpsstation og legeområder for børn. Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I flyveindustrien er Københavns lufthavn indikeret med forkortelserne CPH (IATA lufthavnskode) og EKCH (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Københavns lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andre udlejningssteder i København

Ud over Københavns Lufthavn Kastrup i København, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i København: