Billeje Amsterdam

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Amsterdam.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Op til 20% rabat hos mange leverandører og destinationer Gælder indtil torsdag 5. november
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Amsterdam

 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Amsterdam
EasyTerra Biludlejning Amsterdam er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.3 / 10
Antal anmeldelser i Amsterdam: 22
Teun Europcar Overtoom 197
“Altid konkurrencedygtige priser; en lidt gammeldags hjemmeside ved første øjekast.”

“Lejeprisen synes altid lavere end når du lejer direkte med udlejningsselskabet. Derudover kan du leje en bil i hele Europa uden problemer! Fantastisk.”

26-08-2015 08:12
J. M. Europcar Amsterdam Schiphol Lufthavn
“Værd at gentage.”

“"Bare fremragende! Det eneste irriterende er, at på trods af booking i forvejen, du altid spilder en masse tid med alt papirarbejdet, når du rent faktisk afhenter bilen. "”

25-08-2015 09:32
Phil Jong Hertz Amsterdam Schiphol Lufthavn
“Sådan en hurtig og god service.”

“Det er ekstremt nemt at vælge og sammenligne biler indenfor den prisklasse du leder efter og at booke bilen. Jeg har aldrig haft nogen problemer, og de svarer straks tilbage, hvis du har spørgsmål.”

04-08-2015 16:20

Information om Amsterdam

Biludlejning Amsterdam
Biludlejning Amsterdam

Introduktion

Amsterdam er hovedstaden i Holland og kaldes også for "Nordens Venedig". Dets kanaler er verdenskendte og i bycentrum alene er der mere end 290 broer. Amsterdam er det kulturelle hjerte af Nederlandene med berømte museums, nationale teaterselskaber og landets eneste opera.

Befolkning

Amsterdam har 750.000 indbyggere, hvilket gør det til den største by i Holland. Folket af Amsterdam er kendt for værende tolerante og selvhævdende, med hjertet det rigtige sted.

Beliggenhed

Amsterdam oprindede ud af floden Amstels mund i Het IJ, hvor det også fik sit navn (Amstelredamme, eller "Dæmningen i Amstel"). Byen er beliggende i den vestlige del af landet. Utrecht er beliggende 40 km. derfra, Haag55 km. og Rotterdam 75 km.

Økonomi

For økonomien i Amsterdam, er servicesektoren den vigtigste. Byen er det finansielle centrum i Nederlandene. Den nationale lufthavn: Amsterdam Schiphol Lufthavn, spiller også en vigtig rolle i byens økonomi. Derudover har byen en blomstrende havn, men det blegner i forhold til Rotterdam.
Amsterdam tiltrækker mange turister, som nyder godt af byens gamle centrum med sine kanaler, mange museer og afslappet atmosfære. Briterne er den største gruppe af udenlandske turister, efterfulgt af amerikanerne og tyskerne. Hollænderne kan også lide at komme til Amsterdam for en eller flere dage.

Lufthavne

Sydvest for byen ligger Schiphol, officielt Amsterdam lufthavn, en af de største lufthavne i Europa med direkte forbindelser til alle kontinenter. Lavprisselskaber anvender Eindhoven lufthavn og Rotterdam lufthavn.

Offentlig transport

Der er en sofistikeret sporvogn og et busnetværk. Amsterdam har også en metro, men det er kun til begrænset værdi for byens besøgende. Metroen er først og fremmest forbundet med "Zuid-Oost" området, en forstad til byen. I øjeblikket er en tredje metrolinje undervejs, der er forventet færdig inden 2012.
Al offentlig transport (inkl. toge med bygrænser!) er tilgængeligt med det såkaldte strimmelkort. Byen er opdelt i zoner. Desto større antal zoner, desto flere strimler skal stemples. Bycentrum er en enkelt zone.

Trafik og parkering

Amsterdam centrum har ingen brede boulevarder. Trafikken skal bevæge sig gennem forholdsvist smalle gader og over smalle kanaler og resultatet er ofte en trafikprop, hvilket er hvorfor Amsterdams befolkning ofte anvender offentlig transport eller en cykel.

At finde et sted at parkere i Amsterdams centrum er ikke let. Det er også dyrt og hvis du glemmer at fylde dit parkeringsmeter vil din lejet bil simpelthen blive bugseret. Det er bedre at parkere din lejet bil i et af parkeringshusene i og omkring centrum og derefter fortsætte til fods eller med sporvogn. Dynamiske skilte gennem byen indikerer i hvilke parkeringshuse der fortsat er ledige pladser.

Der er nogle "Park & Ride" (P+R) parkeringshuse i udkanten af byen (togstation Sloterdijk, Amsterdam Arena, Zeeburg). Når du parkerer der vil du få en gratis billet til den offentlige transport.

Hoteller

Det er nødvendigt at booke dit hotelværelse i Amsterdam på forhånd, især i løbet af højsæsonen (forår til efterår). Der er også mange hoteller udenfor bycentrum og set i lyset af byens kompakte størrelse, er at bo et af de steder ikke et problem. Nogle hoteller kan være fuldt bookede grundet store udstillinger eller konferencer, især de tæt på RAI i den sydlige del af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Amsterdam anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Amsterdam

EasyTerra Biludlejning Amsterdam sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Amsterdam, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.