• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Amsterdam

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Amsterdam.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Amsterdam

EasyTerra Biludlejning Amsterdam er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Amsterdam

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Amsterdam

Biludlejningstilbud i Amsterdam

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Amsterdam

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Amsterdam. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.6 (7824)
  Fra kr 205 / dag
 • Europcar

  8.5 (7231)
  Fra kr 171 / dag
 • Hertz

  8.4 (6097)
  Fra kr 191 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4785)
  Fra kr 179 / dag
 • Budget

  8.3 (8922)
  Fra kr 166 / dag
 • Avis

  8 (5293)
  Fra kr 173 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Fra kr 217 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2949)
  Fra kr 165 / dag
 • Flizzr

  7.8 (267)
  Fra kr 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2875)
  Fra kr 192 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.6 (1695)
  Fra kr 192 / dag
 • Goldcar

  7.4 (5052)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Amsterdam?

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Amsterdam) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Amsterdam) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. December er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Amsterdam), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Amsterdam), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. December er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Amsterdam) er Juli den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Amsterdam - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Amsterdam) er Januar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Amsterdam

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Amsterdam, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Amsterdam

EasyTerra Biludlejning Amsterdam sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Aaron Coplandstraat 6
Anderiesenstraat 26-28
Bolstoen 1
Burgemeester Stramanweg 110
Europaboulevard 10
Europaboulevard 2
H.J.E. Wenckebachweg 59
Hoogoorddreef 90
Isolatorweg 31
Joop Geesinkweg 125
La Guardiaweg 51
Nassaukade 345-346
Nassaukade 380
Overtoom 197
Overtoom 333
Polderweg 96
Radarweg 8
Schepenbergweg 3-5
Schipholweg 181

Information om Amsterdam

Introduktion

Amsterdam er hovedstaden i Holland og kaldes også for "Nordens Venedig". Dets kanaler er verdenskendte og i bycentrum alene er der mere end 290 broer. Amsterdam er det kulturelle hjerte af Nederlandene med berømte museums, nationale teaterselskaber og landets eneste opera.

Befolkning

Amsterdam har 750.000 indbyggere, hvilket gør det til den største by i Holland. Folket af Amsterdam er kendt for værende tolerante og selvhævdende, med hjertet det rigtige sted.

Beliggenhed

Amsterdam oprindede ud af floden Amstels mund i Het IJ, hvor det også fik sit navn (Amstelredamme, eller "Dæmningen i Amstel"). Byen er beliggende i den vestlige del af landet. Utrecht er beliggende 40 km. derfra, Haag55 km. og Rotterdam 75 km.

Økonomi

For økonomien i Amsterdam, er servicesektoren den vigtigste. Byen er det finansielle centrum i Nederlandene. Den nationale lufthavn: Amsterdam Schiphol Lufthavn, spiller også en vigtig rolle i byens økonomi. Derudover har byen en blomstrende havn, men det blegner i forhold til Rotterdam.
Amsterdam tiltrækker mange turister, som nyder godt af byens gamle centrum med sine kanaler, mange museer og afslappet atmosfære. Briterne er den største gruppe af udenlandske turister, efterfulgt af amerikanerne og tyskerne. Hollænderne kan også lide at komme til Amsterdam for en eller flere dage.

Lufthavne

Sydvest for byen ligger Schiphol, officielt Amsterdam lufthavn, en af de største lufthavne i Europa med direkte forbindelser til alle kontinenter. Lavprisselskaber anvender Eindhoven lufthavn og Rotterdam lufthavn.

Offentlig transport

Der er en sofistikeret sporvogn og et busnetværk. Amsterdam har også en metro, men det er kun til begrænset værdi for byens besøgende. Metroen er først og fremmest forbundet med "Zuid-Oost" området, en forstad til byen. I øjeblikket er en tredje metrolinje undervejs, der er forventet færdig inden 2012.
Al offentlig transport (inkl. toge med bygrænser!) er tilgængeligt med det såkaldte strimmelkort. Byen er opdelt i zoner. Desto større antal zoner, desto flere strimler skal stemples. Bycentrum er en enkelt zone.

Trafik og parkering

Amsterdam centrum har ingen brede boulevarder. Trafikken skal bevæge sig gennem forholdsvist smalle gader og over smalle kanaler og resultatet er ofte en trafikprop, hvilket er hvorfor Amsterdams befolkning ofte anvender offentlig transport eller en cykel.

At finde et sted at parkere i Amsterdams centrum er ikke let. Det er også dyrt og hvis du glemmer at fylde dit parkeringsmeter vil din lejet bil simpelthen blive bugseret. Det er bedre at parkere din lejet bil i et af parkeringshusene i og omkring centrum og derefter fortsætte til fods eller med sporvogn. Dynamiske skilte gennem byen indikerer i hvilke parkeringshuse der fortsat er ledige pladser.

Der er nogle "Park & Ride" (P+R) parkeringshuse i udkanten af byen (togstation Sloterdijk, Amsterdam Arena, Zeeburg). Når du parkerer der vil du få en gratis billet til den offentlige transport.

Hoteller

Det er nødvendigt at booke dit hotelværelse i Amsterdam på forhånd, især i løbet af højsæsonen (forår til efterår). Der er også mange hoteller udenfor bycentrum og set i lyset af byens kompakte størrelse, er at bo et af de steder ikke et problem. Nogle hoteller kan være fuldt bookede grundet store udstillinger eller konferencer, især de tæt på RAI i den sydlige del af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Amsterdam anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Dutch
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Your Rent
 • Green Motion
 • Goldcar
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Amsterdam