Billeje Belfast

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Belfast.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Belfast

 1. Hjem
 2. Biludlejning Nordirland
 3. Biludlejning Belfast
EasyTerra Biludlejning Belfast er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Belfast

Biludlejning Belfast
Biludlejning Belfast

Indledning

Belfast er hovedstaden i Nordirland. Byen har haft voldelige sammenstød mellem katolikker og protestanter i årevis, som eufemistisk kaldes ‘Urolighederne’ af briterne. Byen er blevet meget mere fredeligt efter fredstraktaterne i slutningen af halvfemserne, især i de seneste år er Belfast blevet en succeshistorie. Mange rester af ‘Urolighederne’ er stadig synlige og de er nu, sjovt nok, turistattraktioner!

Befolkning

I begyndelsen af halvfjerdserne havde 600.000 indbyggere, senere mange mennesker udvandrede til forstadsområderne. Belfast Storbyområde har i øjeblikket 600.000 indbyggere, men mindre end halvdelen (280.000 personer) bor i byen selv. 

Beliggenhed

Belfast ligger på østkysten ved mundingen af floden Lagan. Bakkerne nordvest for byen, angiveligt har været inspiration for romanen Gullivers Rejser af Jonathan Swift. 

Økonomi

Efter fredsaftalerne fra halvfemserne har investorernes tillid hurtigt vokset  samtidig med at byens regeringen iværksatte store projekter med henblik på at gøre Belfast mere attraktivt. De bedste eksempler på byens forbedringer er Victoria Square, området omkring Domkirken, Titanic Kvarterer og Waterfront Hall, samt den smukke renæssancestilen City Hall, som er blevet grundigt renoveret.

Belfast plejede at være et vigtigt center for skibsbygning. Titanic blev bygget i byens skibsværfter, nu har industrien næsten helt forsvundet. I de seneste år øgede højteknologiske virksomheder deres aktier på den lokale økonomi.  

Også betydningen af turismen er stigende, byen modtager 8 millioner mennesker om året og dette tal er stadig stigende. 

Lufthavne

Belfast har to lufthavne. Belfast International Airport er beliggende 21 kilometer til nordvest for byen (ved siden af A57 motorvejen) og ekspederer både indenlandske og internationale flyvninger. Den mindre George Best Belfast City Airport (opkaldt efter fodboldlegenden, der døde i 2005) ekspederer flyvninger til primært Irland og Storbritannien. Denne lufthavn ligger kun tre kilometer væk fra byens centrum.

Offentligt transport

Byens offentlige transport består af buslinjer, der primært kører fra centrum til udkanten. Busserne kører ofte og de kører på eksklusive vognbaner. Forbindelserne mellem forstæderne og byens centrum er fremragende på grund af det stjerneformet netværk, dog er der igen direkte forbindelse mellem forstæder områder selv.

Der er togforbindelser med Bangor, Lisburn, Portadown og den irske hovedstad Dublin, blandt andre steder.

Trafik og parkering

Bilen er det foretrukne transportmiddel for indbyggerne i Nordirland, det kan tydeligt ses på trafikkaos om morgenen og myldretiden om aftenen. Der er dog en tiltrængt vedligeholdelse af veje, men der har været arbejdet på infrastrukturforbedringer. Uden for myldretiden kan du køre perfekt omkring den nordirske hovedstad.

Der er forskellige parkeringsgarager i Belfast, men priserne er temmelige høje. Vær klar over, at politiet også holder nøje kontrol med parkeringsovertrædelser!

Del af byens centrum er kun tilgængelig med lokale busser og fodgængere. 

Hoteller

Sammen med den turistmæssige markante stigning, er udbuddet af hoteller steget betydeligt i de seneste år. Der er en lang række hoteller i alle prisklasser. På grund af spirende turisme anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid i forvejen, især i sommermånederne og omkring jul. 

Eksterne kilder

For mere information om Belfast, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Belfast

EasyTerra Biludlejning Belfast sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Nordirland, men i en anden by end Belfast, klik venligst igennem til Biludlejning Nordirland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Nordirland du ønsker at leje en bil.