DKK (kr) (DA)
  • Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Pau

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pau.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pau

EasyTerra Biludlejning Pau er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Pau

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Pau

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Pau

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Pau. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  9 (4463)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.8 (3446)
  Fra kr 368 / dag
 • Avis

  8.7 (6084)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8.7 (7010)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.6 (5603)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.3 (408)
  Fra kr 473 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1990)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.1 (8869)
  Fra kr 252 / dag
 • Europcar

  7.9 (8288)
  Fra kr 394 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3503)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7 (311)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Pau?

Biludlejere i og omkring Pau

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Pau, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Pau

EasyTerra Biludlejning Pau sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

20 Avenue Jean Mermoz

Information om Pau

Introduktion

Pau er hovedstaden i departementet Pyrénées-Atlantiques, og det er en vigtig feriedestination, især for vintersport. Byen har en lang historie. Pau blev grundlagt i det 11. århundrede, og dette er fødestedet for to konger: Henry IV af Frankrig og kong Karl XIV af Sverige og Norge, som blev født Jean-Baptiste Bernadotte, og som blev udnævnt af det svenske parlament, som afløser for en barnløs konge. Selvfølgelig er lokale museer dedikeret til disse to af sine berømte synder. Fra Boulevard des Pyrénées, der er en vidunderlig udsigt af en dal og af Pyrenæernes bjerge bag det. De smalle gader bag boulevarden fører til Château de Pau.

Befolkning

Byen har omkring 80,000 indbyggere.

Beliggenhed

Pau er beliggende i det sydvestlige Frankrig på et plateau oven over dalen af Gave du Pau floden. Det er hjertet i den smukke Béarn regionen. I den sydlige del af byen ligger Pyrenæerne. Pau blev grundlagt på en placering, der gav let adgang til bjergene. Får blev i fortiden bragt til de højere græsgange om sommeren. Denne rute er nu en vandretur, der går hele vejen til den spanske grænse.

Økonomi

I 1950'erne, naturgas og svovldioxid blev opdaget i nærheden af Pau. Den petrokemiske industri er stadig til stede i dag; Pau var fødestedet for den franske olieselskab Elf Aquitaine (senere omfattet i Total). Desuden er der en luftfartsindustrien (Turbomeca), og området er et vigtigt landbrugsområde, for eksempel vindruer til vinfremstilling. Turisme er en anden vigtig indtægtskilde. Bjergene i nærheden af Pau er et populært feriemål. Siden1972 har Pau et universitet. Der er omkring 8,000 studerende, der har pustet nyt liv i byens underholdningssektor.

Lufthavne

Lufthavnen i Pau (Pau Pyrénées Lufthavn) ligger 10 kilometer mod nord for byen. Der er direkte forbindelser til den parisiske Charles de Gaulle lufthavn, og Orly og til Lyon. Der er internationale forbindelser til London-Stansted (Ryanair) og Amsterdam (Transavia).
Lufthavnene i Tarbes (Lourdes) og Biarritz tilbyder flere nationale og internationale flyvninger.

Offentlig transport

Togstationen er beliggende i den sydlige del af byen, ved floden. Der er forbindelser til Bayonne og Biarritz i vest og til Lourdes, Tarbes og Toulouse i øst. Der er også forbindelser til Bordeaux og Paris. Fra stationen er der gratis kabeltog til Boulevard des Pyrénées.
Bussen drives af STAP - Transports and commun er på Rue Gachet på Place Clemenceau. Du kan tage bussen i retning af Pyrenæerne gennem Vallée d'Ossau. I Oloron Ste Marie er der forbindelser til Vallée d'Aspe.

Trafik og parkering

Byen ligger på motorvejen fra Bayonne til Toulouse (A64-E80), Autoroute Pyrénéenne. Pau centrum kan være lidt travlt, men du får ingen problemer med at finde vej langs hovedvejene. Der er mange ensrettet gader i centrum.
Omkring 'hotel området' i centrum er der fire underjordiske parkeringspladser: Aragon, Beamont, Bosquet og Clémenceau. Derudover kan du parkere på Place de Verdun og de Place de la République.

Hoteller

Pau har et rimeligt antal indkvarteringer, der er beliggende i hele byen. Der er en koncentration af hoteller nær togstation (Gare SNFC), budgethoteller er beliggende i udkanten af byen langs A64, men der er også flere nye dyre hoteller. Vi anbefaler, at booke dit værelse i forvejen. Efter ankomsten af lavprisflyselskaber er Pau blevet et mere populært sted for korte ferier, men indtil nu har hotelsektoren ikke blevet involveret i det endnu.

Eksterne kilder

For mere information om Pau anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Pau