Billeje Toulouse

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Toulouse.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Toulouse

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Toulouse
EasyTerra Biludlejning Toulouse er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 15
Robert Richard Westhoff Europcar Toulouse Lufthavn
“Pålidelig og god service.”

“Velorganiseret hjemmeside, klare betingelser, aldrig haft et problem ved afhentning eller aflevering af en bil (Europcar).”

25-08-2015 13:10
Gerrit Jan Van Otterloo Europcar Toulouse Lufthavn
“Bookede en bil samme dag med en flyetur på 1200 km”

“Bookede en bil for den samme dag (søndag) i Blagnac Lufthavn (Toulouse). Bilen var klar og ingen overraskelser.”

10-03-2015 15:36
Berend Glazenburg National Car Rental Toulouse Lufthavn
“EasyTerra Biludlejning Toulouse Lufthavn”

“"Bortset fra den uklare navngivning (EasyTerra, National Biludlejning, Europcar), det skal anbefales og er fremragende i enhver henseende "”

05-01-2015 16:39

Information om Toulouse

Biludlejning Toulouse
Biludlejning Toulouse

Introduktion

Toulouse er en livlig og venlig by. Det ville have at være, eftersom en ud af fire af dens indbyggere er studerende. Spor af en rig og stormfulde fortid bliver usynlig når du spadserer gennem byens smalle middelalderlige gader. Der er mange kirker og katedraler i Toulouse, som er den fjerde største by i Frankrig. Et sidste element i Toulouse er dens moderne industri. 

Befolkning

Toulouse har  næsten 400,000 indbyggere. Dette gør Toulouse til den fjerde største by i Frankrig efter Paris, Marseille og Lyon. En ud af fire af byens befolkning er en studerende, hvilket gør Toulouse til en meget levende og ung by. Med en 2.2 % befolkningstilvækst er Toulouse den hurtigst voksende by Europa.

Beliggenhed

Toulouse er placeret i midten af det sydlige Frankrig. Floden Ariege løber gennem byen, som ligger omkring 150 kilometer fra Pyrenæerne, som også er den fransk-spanske grænse. Biscayabugten, på Atlanterhavet, er omkring 200 kilometer væk. Golfe du Lion (i Middelhavet), er omkring 130 kilometer væk fra denne universitetsby. Mod nordøst ligger den centrale Plateau. 

Økonomi

I økonomisk henseende afhænger Toulouse mest af sin moderne industri, især luftfartsindustrien, for eksempel Airbus fabrikken er beliggende i Toulouse. Siden for nylig har byen en ny temapark med fokus på udforskning af rummet: La Cité de l'Espace.

En anden økonomisk søjle er universitetet, den næststørste i Frankrig. Det giver mange arbejdspladser. Det store antal studerende sørger for, at byen har et pulserende natteliv.

Turisme er også vigtigt for byen. Turisterne kommer for dets historie, dets natteliv og temaparken. Muligheden for at besøge Airbus fabrikken også tiltrækker mange besøgende. Endelig er byen kendt fordi den i fortiden blev brugt af pilgrimme på vej til Santiago de Compostela (Spanien), som et stop for at hvile sig.

Lufthavne

Toulouse har en lufthavn kaldet Lufthavn Toulouse-Blagnac, som ligger otte kilometer fra byens centrum. Air France og EasyJet flyver til og fra Paris omkring 30 gange om dagen. EasyJet og British Airways flyver til og fra London to gange om dagen. Derudover er der andre flyvninger til og fra byer i Frankrig og andre byer i Europa. 

 

Offentlig transport

Toulouse har en moderne busstation, hvorfra du kan rejse, for eksempel til Andorra og Agen. Der er også en god forbindelse med tog til og fra byen. Navette Lufthavns bus forbinder Toulouse Lufthavn med Toulouse. Turen tager omkring 20 minutter og den koster lidt under 4 euro. Der er en lokalbus og sporvognsnetværk. Dette netværk er drevet af Semvat. En billet, der er gyldig for begge tjenester koster 1.30 euro og en 10-turs billet koster 10.30 euro. Dette selskab kører også natbusser. I øjeblikket er der en undergrundsbane linje, mens en anden er under opførelse.

Trafik og parkering

Fordi Toulouse er et meget travlt sted, er det svært at finde en parkeringsplads. Dette gør det vanskeligere at besøge byen ves at leje bil. Parkering er også et problem i centrum. Nogle parkerings tips: Der er store parkeringspladser under Place du Capitole, under Allées Jean Jaures, præcis ved siden af Wilson, og over indendørs markedet ovenfor Place Victor Hugo. På Place St-Sernin er parkering gratis, med undtagelse af lørdage, såfremt du formår at finde et sted. Parkering koster omkring 1.80 euro for en time eller omkring 11.80 pr. dag.

Hoteller

De fleste af byens hoteller appellerer til erhvervslivet. Det betyder, at det er svært at finde en plads i løbet af ugen. I løbet af weekenden og i juli og august er der betydelige rabatter. Dette er til gavn for turisterne. Mellemklassen hoteller har et bedre pris-kvalitetsforhold end budgethoteller. Hvis du besøger Toulouse i løbet af ugen (med undtagelse af juli og august), anbefaler vi at booke i forvejen. I andre tilfælde er (virkelig) ikke nødvendige.

Eksterne kilder

For mere information om Toulouse anbefaler vi Google og de følgende eksterne kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Toulouse

EasyTerra Biludlejning Toulouse sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Toulouse, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.