Billeje London Stansted Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på London Stansted Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning London Stansted Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning London
  4. London Stansted Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om London Stansted Lufthavn

London Stansted Lufthavn i en nøddeskal

London Stansted Lufthavn ligger cirka 50 kilometer mod nordøst for den britiske hovedstad. Det er den fjerde lufthavn i Storbritannien, efter London Heathrow, London Gatwick og Manchester Lufthavn. Det anvendes af lavprisflyselskaber Ryanair og EasyJet. Hvert år ekspederer lufthavnen 22 millioner passagerer. Der er planer om at udvide lufthavnen, men der er stor modstand fra folk, der bor i området. 

Der er togforbindelse hver 15 minutter fra togstationen under terminalbygningen til en station i London (rejsetid 45 minutter). Hovedstaden er også let at nå i bil og bus. Der er specielle højhastighedsbusser, der tager passagerer direkte til London. Der er to hoteller i lufthavnen. Den ene kan nås med pendulbus, den anden gennem en korridor fra terminalen.

Der er masser af restauranter, (mellemmåltid) barer, cafeer og butikker i lufthavnen, både for besøgende og rejsende. Businessfaciliteter er leveret af De Forende Business Centre. Der er kontorer og mødelokaler til 2-30 mennesker. Lufthavnen er fuldt tilpasset handicappede. Desuden er der en førstehjælpsstation, samt flere hæveautomater, vekslingskontorer og banker. Der er trådløst Internet i hele terminalen og der er et stillerum.

I luftfartsindustrien er London Stansted Lufthavn vist med forkortelserne STN (IATA lufthavnskode) og EGSS (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside London Stansted Lufthavn.