Billeje London Stansted Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på London Stansted Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i London Stansted Lufthavn.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning London Stansted Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning London
 5. London Stansted Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 11
Jaspal Singh Binning Green Motion London Stansted Lufthavn
“Simpelt og nem at leje bil.”

“Simpelt og nem at leje bil. Indtast de ønskede billeje data, efterfølgende får man tilbudet med adresse og vilkår. De har et telefonnummer man kan ringe til, hvis der er problemer. Minus er, at man ikke får retur svar på om de har modtaget ens email, man sender til dem.”

10-09-2019 10:26

Lokal information om London Stansted Lufthavn

London Stansted Lufthavn i en nøddeskal

London Stansted Lufthavn ligger cirka 50 kilometer mod nordøst for den britiske hovedstad. Det er den fjerde lufthavn i Storbritannien, efter London Heathrow, London Gatwick og Manchester Lufthavn. Det anvendes af lavprisflyselskaber Ryanair og EasyJet. Hvert år ekspederer lufthavnen 22 millioner passagerer. Der er planer om at udvide lufthavnen, men der er stor modstand fra folk, der bor i området. 

Der er togforbindelse hver 15 minutter fra togstationen under terminalbygningen til en station i London (rejsetid 45 minutter). Hovedstaden er også let at nå i bil og bus. Der er specielle højhastighedsbusser, der tager passagerer direkte til London. Der er to hoteller i lufthavnen. Den ene kan nås med pendulbus, den anden gennem en korridor fra terminalen.

Der er masser af restauranter, (mellemmåltid) barer, cafeer og butikker i lufthavnen, både for besøgende og rejsende. Businessfaciliteter er leveret af De Forende Business Centre. Der er kontorer og mødelokaler til 2-30 mennesker. Lufthavnen er fuldt tilpasset handicappede. Desuden er der en førstehjælpsstation, samt flere hæveautomater, vekslingskontorer og banker. Der er trådløst Internet i hele terminalen og der er et stillerum.

I luftfartsindustrien er London Stansted Lufthavn vist med forkortelserne STN (IATA lufthavnskode) og EGSS (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside London Stansted Lufthavn.