Billeje Paris Charles De Gaulle Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Charles De Gaulle Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Charles De Gaulle Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Paris
  4. Paris Charles De Gaulle Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Paris Charles De Gaulle Lufthavn

Paris Charles de Gaulle Lufthavn i en nøddeskal

Denne lufthavn, som også er kendt som l'Aéroport de Roissy, er den vigtigste lufthavn i Frankrig og en af de travleste i Europa. Der er tre terminaler, der er forbundet med gratis pendulbusser. På grund af TGV-tog har lufthavnen en udmærket forbindelse til Paris og resten af Frankrig. Det er også let at nå med bil, og der er en pendulbus hver 15 minutter mellem hjertet af Paris og lufthavnen. I og omkring lufthavnen er der forskellige hoteller.

Barerne og restauranterne er særdeles ujævnt fordelt blandt terminalerne. Terminal 2 har de fleste mens i terminal 3 er der kun to barer og fastfood restauranter. Lufthavnen huser et stort antal butikker, igen med en vægt på terminalerne 1 og 2. Desuden er der konferencefaciliteter i et af de otte konferencerum eller i VIP-lounge. Der er førstehjælpsstationer i alle terminaler, samt hæveautomater, banker og vekselkontorer.

I luftfartsindustrien er Paris Charles de Gaulle Lufthavn vist med forkortelserne CDG (IATA lufthavnskode) og LFPG (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Paris Charles de Gaulle Lufthavn