Billeje Biarritz Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber pĂĄ Biarritz Lufthavn for dig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, sĂĄ giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Biarritz Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Biarritz
  4. Biarritz Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Biarritz Lufthavn

Biarritz Lufthavn i en nøddeskal

Biarritz Lufthavn servicerer tre byer i den sydvestlige del af Frankrig, og derfor kaldes Biarritz - Anglet - Bayonne Lufthavn, som det hedder fuldt ud. Det er ikke kun adgangen til strandene på Atlanterhavskysten, men også til den vestlige del af Pyrenæerne og det spanske Baskerland.

Lufthavnen ligger 5 kilometer sydøst for Biarritz centrum og 7 kilometer sydvest for Bayonne. Der er ingen direkte togforbindelse til lufthavnen, men busser kører til togstationer i Biarritz og Bayonne. En gang om dagen kører en bus til San Sebastián i Spanien. Lige syd for lufthavnen ligger motorvejen A63, og derfor kan lufthavnen nemt nås med bil.

Lufthavnen har ikke et stort antal butikker og restauranter. Der er dog en Quicksilver butik, som sælger windsurfing udstyr. I terminalen er der en VIP-lounge, og der er også to mødelokaler. Hotel Campanile i udkanten af lufthavnen tilbyder også et mødelokale, men for større business faciliteter, skal du henvende dig til hotellerne i Biarritz centrum. Andre faciliteter i Biarritz Lufthavn omfatter pengeautomater og trådløst internet.

I luftfartsindustrien er Biarritz Lufthavn betegnet med forkortelserne BIQ (IATA lufthavnskode) og LFBZ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Biarritz Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Biarritz

Ud over Biarritz Lufthavn i Biarritz, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Biarritz: