Billeje Biarritz

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Biarritz.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Biarritz

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biarritz
EasyTerra Biludlejning Biarritz er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Biarritz

Biludlejning Biarritz
Biludlejning Biarritz

Indledning

Biarritz er en luksuriøs badning ressort på Biscayabugten, der i årtier har været en meget populær destination for det internationale jetset. Omkring byen er der smukke strande og der er også en masse for surfere til at nyde. 

Befolkning

Byen har 35.000 indbyggere.

Beliggenhed

Biarritz ligger på Atlanterhavskysten i det sydvestlige Frankrig, 18 kilometer nord for grænsen til Spanien, den ligger i den franske del af Baskerlandet, der strækker sig længere mod vest i Spanien, langs Biscayabugten.

Økonomi

Der er en Dassault Luftfart i Biarritz, hvor dele og flyskrog bliver fremstillet for Falcon fly.

Endvidere er økonomien hovedsagelig afhængig af turismen. De luksuriøse hoteller tiltrækker et rigt publikum, der bruger mange penge. Ud over strandene, er turisterne tiltrukket af de fine designet golfbaner i og omkring Biarritz.

Lufthavne

Byens lufthavn kaldes fuldt ud Aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne og ligger 4 kilometer øst for Biarritz, langs hovedvej N10. Der er forbindelser med Paris og Lyon i Frankrig og andre europæiske byer.

Offentlig transport

Biarritz har ikke bybusser, selv om der er gode busforbindelser med nærliggende byer, som Bayonne og Anglet og til destinationer længere væk (herunder Pau, Saint-Jean-de-Luz, Hendaye og steder i Spanien). Alle busser afgår fra Place d'Ixelles i byens centrum.

Der er en højhastighedstogforbindelse (TGV) med Paris.

Trafik og parkering

Køre rundt i Biarritz er ikke et problem, og der er tilstrækkelige parkeringspladser. I byens centrum skal man betale for at parkere, men på nogle af strandene er det gratis. Der er endda en særlig, gratis, autocamper-parkeringsareal.

Hoteller

Selv om Biarritz er kendt som en luksuriøs badning ressort, og der er faktisk dyre og luksuriøse ressorter, er det ikke svært at finde et mere økonomisk rum, især inden for Avenue Carnot område kan du finde indkvarteringsmuligheder, der er prissat meget fornuftigt. Men det anbefales at booke et værelse i forvejen, især om sommeren. 

Eksterne kilder

For mere information om Biarritz, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Biarritz

EasyTerra Biludlejning Biarritz sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Biarritz, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.