Billeje Paris Orly Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Paris Orly Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Paris Orly Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Paris
  4. Paris Orly Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Lufthavn i en nøddeskal 

Orly Lufthavn er beliggende 14 kilometer syd for Paris og den har to terminaler, der er forbundet med pendulbusser. Der er to pendultog, der forbinder lufthavnen til den hurtige regionale metro system af Paris. Busstationen kan nås gennem en gratis pendulbus og Paris er også let at nå i bil.

lufthavnen er der to hoteller, der også kan nås med fri pendulbusser. Der er et rimeligt antal barer og restauranter. Begge terminaler har butikker. Lufthavnen har også VIP-lounges, mødelokaler, kontorer og et business center med faciliteter til telefon, fax, kopiering og e-mail. I begge terminaler, der er banker, vekselkontorer, hæveautomater og der er en førstehjælpsstation i en af de terminaler.

I luftfartsindustrien er Paris Orly Lufthavn vist med forkortelserne ORY (IATA lufthavnskode) og LFPO (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Paris Orly Lufthavn.