Billeje Lyon Lufthavn Saint-Exupery

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lyon Lufthavn Saint-Exupery for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lyon Lufthavn Saint-Exupery

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Lyon Lufthavn Saint-Exupery

Lyon Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnens fulde navn er Lyon-Saint Exupéry Lufthavn. Lufthavnen ligger 20 kilometer mod øst for Lyon i Colombier-Saugnieu. Der er to terminaler, der er forbundet med den central-shopping og service-området. Der er også en pendulbus mellem de to terminaler. Lyon Lufthavn ekspederer omkring 6,5 millioner passagerer om året, hvilket gør den til den fjerde lufthavn i Frankrig. Inden for gåafstand af terminalbygningen er der en TGV station. Der arbejdes i øjeblikket på en hurtig sporvogn/metro forbindelse til centrum af Lyon. Hertil kommer, at lufthavnen er let at nå med bil og bus. 

Der er to hoteller i lufthavnen. Lyon Lufthavn huser mange butikker, cafeer (mellemmåltid), barer og restauranter, hovedsagelig koncentreret i den centrale hal. Der er et business center. Derudover er der banker, vekselkontorer og hæveautomater over hele terminaler. I den centrale hal er der en førstehjælpsstation og et apotek. I hele terminalbygningen trådløs internetforbindelse er mulig.

I luftfartsindustrien er Lyon Lufthavn vist med forkortelserne LYS (IATA lufthavnskode) og LFLL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Lyon Lufthavn.