• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bordeaux

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bordeaux.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bordeaux

EasyTerra Biludlejning Bordeaux er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bordeaux

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bordeaux

Biludlejningstilbud i Bordeaux

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bordeaux

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Bordeaux

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bordeaux. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Fra kr 194 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Fra kr 228 / dag
 • Alamo

  8.3 (7922)
  Fra kr 300 / dag
 • Sixt

  8.1 (2942)
  Fra kr 250 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4907)
  Fra kr 158 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1713)
  Fra kr 303 / dag
 • Goldcar

  7.7 (5113)
  Fra kr 174 / dag
 • Avis

  7.6 (5362)
  Fra kr 266 / dag
 • Hertz

  7.6 (6178)
  Fra kr 245 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3865)
  Fra kr 261 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Fra kr 362 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3036)
  Fra kr 191 / dag
 • Budget

  7.4 (9016)
  Fra kr 196 / dag
 • Europcar

  7.4 (7344)
  Fra kr 236 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (3002)
  Fra kr 240 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3480)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Fra kr 470 / dag
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bordeaux?

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bordeaux) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bordeaux) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bordeaux), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bordeaux), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bordeaux) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bordeaux) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Bordeaux) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bordeaux) er Marts den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bordeaux) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bordeaux - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Bordeaux) er Maj den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bordeaux

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Bordeaux, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bordeaux

EasyTerra Biludlejning Bordeaux sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Bordeaux

Introduktion

Bordeaux er en by med mange ansigter. Det er en havneby beliggende 100 kilometer fra Atlanterhavet. Desuden er Bordeaux en sofistikeret provinsby. For det tredje er denne stilfulde by en skabelse af oplysningstiden. Endelig er byen helliget til eksporten af kvalitetsvin. Bordeaux har rummelige boulevards, smukke parker, en Grand Teater og 18. århundrede paladser. Kort sagt, en fantastisk by.

Befolkning

Bordeaux har omkring 740,000 indbyggere, hvilket gør det til den niende største by i Frankrig. Hertil kommer, at befolkningen i byen er meget forskelligartet. Unge og gamle, franske og udenlandske.

Beliggenhed

Bordeaux er beliggende i det sydvestlige Frankrig, omkring 100 kilometer fra Atlanterhavet. Gironde forbinder Bordeaux til havet. Garonne floden løber gennem byen. Omkring 250 kilometer mod øst i Bordeaux ligger det Centrale Bjergmassiv-bjergkæde.

Økonomi

Bordeauxs økonomi i vid udstrækning afhænger af eksporten af kvalitetsvin, der er dyrket og produceret i nærheden af byen. Vinen forhandles og eksporteres i Bordeaux. Desuden afhænger byen af dens havneby, som giver arbejdspladser til mange mennesker. For det tredje er turisme også en vigtig økonomisk aktivitet. I fortiden plejede Bordeaux at være "Tornerose", men i de senere år har byen udviklet sine attraktive sider. Dette trækker en masse turister; i dag er Bordeaux en af de mest behagelige byer i Frankrig. Turisterne tiltrækkes af byens boulevards, parker, museer, neoklassicistiske arkitektur og pulserende natteliv.

Lufthavne

Bordeaux har en lufthavn kaldet Bordeaux Lufthavn. Denne lufthavn er beliggende i Merignac, 10 kilometer mod vest for byen. Lufthavnen ekspederer indenlandske flyvninger fra Air France. Desuden opererer Ryanair regelmæssige flyvninger fra Storbritannien. Den hollandske lavpris selskab Basiq Air flyver fra Amsterdam Schiphol til Bordeaux Lufthavn.

Offentlig transport

Bordeaux er et af Frankrigs vigtigste tog terminaler. Togstationen (tre kilometer fra byens centrum), og byens centrum er forbundet til lufthavnen. Forbindelsen er lavet med en Jet'Bus bus. Turen tager omkring 45 minutter, og er tilgængelig for folk, der ikke ønsker at leje en bil. CGFTE er busselskabet, der opererer i Bordeaux. Både i løbet af dagen og på travle aftener er der busser til rådighed i byen. For nylig er der også bygget et sporvognnetværk, som fortsætter med at blive udvidet, indtil den vil forbinde til næsten alle de interessante steder.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Bordeaux er ikke let på grund af sin normalt hektiske trafik. Parkering er også vanskelig: Det er svært at finde et sted at parkere, og hvis det lykkes at finde en, er du nødt til at betale en masse. Nogle råd om parkering: En gade, som ligger nord for Musee d'Art Contemporain og vest for Jardin Public. Der er også hoteller, der tilbyder parkering for omkring 6 euro pr. nat. Derudover er der store parkeringspladser, som ligger nord for Esplanade des Quinconces og modsat Place de la Bourse.

Hoteller

De billigere hoteller, billige og mellemklassehoteller, er meget konkurrencepræget, og der er mange af dem. Men der er også en relativ mangel på luksuriøse hoteller i Bordeaux. Kvaliteten i de billigere segmenter kan variere enormt, selv inden for de enkelte hoteller. Hvis du vil være sikker på et godt billigt hotel eller et luksus hotel, anbefaler vi bestemt at booke på forhånd.

Eksterne Kilder

For mere information om Bordeaux anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Goldcar
 • Avis
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 • Travel Car
 • Carwiz rent a car
 • Your Rent
 • ADA
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Bordeaux