Billeje Singapore

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Singapore.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Singapore

 1. Hjem
 2. Biludlejning Singapore
 3. Biludlejning Singapore
EasyTerra Biludlejning Singapore er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Singapore

Biludlejning Singapore
Biludlejning Singapore

Indledning 

Alle kalder byen for Singapore, men officielt er det Republikken Singapore, fordi det er ikke kun en by, men også et land, og derfor en bystat. Det er det mindste land i Sydøstasien, men en økonomisk supermagt og en turistattraktion. 

Befolkning 

Byen (eller rettere sagt: landet) har omkring 5 millioner indbyggere. Kinesere er den største gruppe med over 75% af den samlede befolkning; længere væk kommer malaysiere (næsten 15%) og hinduer (omkring 8%).

Beliggenhed 

Singapore ligger i Sydøstasien og er adskilt fra øen Sumatra i Indonesien af Singapore strædet. Landet består af mere end 60 øer; den største én er adskilt fra Malaysia af Johor strædet. Denne hovedø er forbundet til fastlandet i Malaysia via en dæmning og en bro.

Økonomi

Byen er et vigtigt finansielt centrum og havnen er en af de største i verden. Byens lufthavn er et centrum for import i international lufttrafik. Singapore fremstiller også elektronik og olieprodukter (fremstillet af importeret olie, men når det er færdig forarbejdet, bliver det eksporteret). Der er også kemiske industrier, skibs- og maskinbygning, og landet spiller en fremtrædende rolle i hightech forskning. Turisme er en anden søjle af økonomien: Byen bliver besøgt af over 10 millioner mennesker om året. 

Lufthavne

Lufthavnen ligger 20 kilometer nordøst for byens centrum. Singapore Lufthavn er en fremtrædende lufthavn, der altid står blandt de 5 bedste lufthavne i verden. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad East Coast Parkway. Det er en betalingsvej, som du skal betale elektronisk. Biludlejningsselskaberne i lufthavnen sælger de nødvendige chipkort.

Offentlig transport

Singapore har Mass Rapid Transit (MRT, eller metroen), som du hurtigt og nemt kan komme til alle dele af byen. Desuden er der et effektivt busnetværk. I weekenden (fredag og lørdag nat) kører natbusser fra underholdningscentrene Boat Quay, Clarke Quay, Mohamed Sultan og Orchard Road.

Trafik og parkering

Det kan godt være, at Singapore øststaten ikke er så står, men der er et omfattende og velholdt vejnet, herunder mere end 160 kilometer motorveje. Dette betyder, at (uden for myldretiden, men hvor i verden er det ikke sådan?) du nemt kan finde rundt i Singapore. Sammenlignet med andre metropoler, er det ikke så svært at finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil, på gaden eller på et af de mange parkeringshuse.

Hoteller

Sammenlignet med andre lande i Sydøstasien, er indkvartering i Singapore dyrt. Du kan dog finde nogle billige indkvarteringsmuligheder, især i Little India, Bugis og East Coast. For nylig har pæne middelklasse hoteller åbnet i Chinatown. Dyrere hoteller kan findes tæt på Marina Bay og i hjertet af shopping-distriktet, omkring Orchard Road. Husk på, at alle hoteller er booket op under store begivenheder, såsom Formula-1 løb. 

Eksterne kilder 

For mere information om Singapore, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Europcar
 • Hawk Rent A Car
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car

Biludlejningssteder i Singapore

EasyTerra Biludlejning Singapore sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Singapore, men i en anden by end Singapore, klik venligst igennem til Biludlejning Singapore side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Singapore du ønsker at leje en bil.