Billeje Singapore

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Singapore.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Singapore.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Singapore

  1. Hjem
  2. Biludlejning Singapore
  3. Biludlejning Singapore
EasyTerra Biludlejning Singapore er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Singapore

Biludlejning Singapore
Biludlejning Singapore

Indledning 

Alle kalder byen for Singapore, men officielt er det Republikken Singapore, fordi det er ikke kun en by, men også et land, og derfor en bystat. Det er det mindste land i Sydøstasien, men en økonomisk supermagt og en turistattraktion. 

Befolkning 

Byen (eller rettere sagt: landet) har omkring 5 millioner indbyggere. Kinesere er den største gruppe med over 75% af den samlede befolkning; længere væk kommer malaysiere (næsten 15%) og hinduer (omkring 8%).

Beliggenhed 

Singapore ligger i Sydøstasien og er adskilt fra øen Sumatra i Indonesien af Singapore strædet. Landet består af mere end 60 øer; den største én er adskilt fra Malaysia af Johor strædet. Denne hovedø er forbundet til fastlandet i Malaysia via en dæmning og en bro.

Økonomi

Byen er et vigtigt finansielt centrum og havnen er en af de største i verden. Byens lufthavn er et centrum for import i international lufttrafik. Singapore fremstiller også elektronik og olieprodukter (fremstillet af importeret olie, men når det er færdig forarbejdet, bliver det eksporteret). Der er også kemiske industrier, skibs- og maskinbygning, og landet spiller en fremtrædende rolle i hightech forskning. Turisme er en anden søjle af økonomien: Byen bliver besøgt af over 10 millioner mennesker om året. 

Lufthavne

Lufthavnen ligger 20 kilometer nordøst for byens centrum. Singapore Lufthavn er en fremtrædende lufthavn, der altid står blandt de 5 bedste lufthavne i verden. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad East Coast Parkway. Det er en betalingsvej, som du skal betale elektronisk. Biludlejningsselskaberne i lufthavnen sælger de nødvendige chipkort.

Offentlig transport

Singapore har Mass Rapid Transit (MRT, eller metroen), som du hurtigt og nemt kan komme til alle dele af byen. Desuden er der et effektivt busnetværk. I weekenden (fredag og lørdag nat) kører natbusser fra underholdningscentrene Boat Quay, Clarke Quay, Mohamed Sultan og Orchard Road.

Trafik og parkering

Det kan godt være, at Singapore øststaten ikke er så står, men der er et omfattende og velholdt vejnet, herunder mere end 160 kilometer motorveje. Dette betyder, at (uden for myldretiden, men hvor i verden er det ikke sådan?) du nemt kan finde rundt i Singapore. Sammenlignet med andre metropoler, er det ikke så svært at finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil, på gaden eller på et af de mange parkeringshuse.

Hoteller

Sammenlignet med andre lande i Sydøstasien, er indkvartering i Singapore dyrt. Du kan dog finde nogle billige indkvarteringsmuligheder, især i Little India, Bugis og East Coast. For nylig har pæne middelklasse hoteller åbnet i Chinatown. Dyrere hoteller kan findes tæt på Marina Bay og i hjertet af shopping-distriktet, omkring Orchard Road. Husk på, at alle hoteller er booket op under store begivenheder, såsom Formula-1 løb. 

Eksterne kilder 

For mere information om Singapore, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Singapore

EasyTerra Biludlejning Singapore sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Singapore, men i en anden by end Singapore, klik venligst igennem til Biludlejning Singapore side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Singapore du ønsker at leje en bil.