Billeje Auckland

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Auckland.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Auckland

 1. Hjem
 2. Biludlejning New Zealand
 3. Biludlejning Auckland
EasyTerra Biludlejning Auckland er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 8
Gennemsnitlig bedømmelse: 9.0 / 10
Antal anmeldelser i Auckland: 8
Jens Andreasen Ezi-Rent Car Hire Auckland International Lufthavn
“Hurtig afhentning i lufthavnen efter…”

“Hurtig afhentning i lufthavnen efter opkald EZI Dejlig modtagelse ved afhentning af bil. Bilen var bedre end forventet. Hurtig aflevering og gennemgang af bilen ved tilbagelevering. EZI bruger jeg igen ved næste billeje”

16-11-2019 10:51
Johnny Beck Pedersen Thrifty Auckland International Lufthavn
“Fin bil”

“Fin bil som levede 100% op til forventningerne”

25-02-2019 21:32
Wim Meijer Ezi-Rent Car Hire Auckland International Lufthavn
“Forruden i New Zealand”

“"Vi lejede en bil gennem EasyTerra i Auckland, New Zealand. Det var hurtig og alt var i orden. Vi modtog bilen uden besvær eller uden at udfylde mange formularer. Til næste gang ville det være praktisk, hvis du ikke skal udskrive bekræftelsen, men blot vise det i din e-mail. Men er EasyTerra måske ikke ansvarlig for dette? Næste gang vil jeg helt sikkert se først på EasyTerra's hjemmeside før jeg kigger på andre sider. "”

05-01-2015 12:34

Information om Auckland

Biludlejning Auckland
Biludlejning Auckland

Introduktion

Auckland er den største by på New Zealand, og det var den første hovedstad i landet, indtil denne rolle blev overtaget i 1864 fra byen Wellington (på grund af dens mere centrale placering). Det er en meget udbygget by. I de sidste 15 år er blevet renoveret meget i centrum, for eksempel den 328 meter høje Sky Tower. Folk der ikke har været i byen i en årrække vil næsten ikke genkende den. En moderne by med en kosmopolitisk atmosfære, en multikulturel befolkning og omgivet af vand på alle sider. Næsten alle hjem i Auckland har en (sejl) båd, der har fortjent kaldenavnet 'Sejlbådenes By'. I det omkringliggende område er der også snesevis af (uddød) vulkaner.

Befolkning

Auckland, herunder dens forstæder, har 1.3 millioner indbyggere. Ud over de europæiske efterkommere huser byen mange etniske grupper: Maori (den oprindelige befolkning på New Zealand) samt indvandrere fra Polynesien og Øst- og Sydøstasien.

Beliggenhed

Byen ligger i den nordlige del af Nordøen på en jordstrækning mellem Hauraki Golfen og Stillehavet i øst og Tasmanhavet i vest. Byen har to havne: Waitemata Havn i nord og Manukau Havn i syd. 

Økonomi

Aucklands økonomi består primært af virksomheder i servicesektoren og den højteknologiske industri. De såkaldte kreative erhverv (grafisk design, medier og kunst) er også stærkt repræsenteret. Desuden er den internationale handel med til at bidrage til den lokale økonomi: Auckland har den største containerhavn på New Zealand.
Turismen spiller en væsentlig rolle fordi de fleste besøgende ankommer til Auckland, når de kommer til New Zealand. Mange af dem opholder sig i byen og i omegnen i et par dage, før videre udforskning af resten af New Zealand.

Lufthavne

Auckland International Lufthavn ligger 21 kilometer mod sydvest for byen og kan nås gennem Hovedvej 20. Der er også regelmæssige bybusser og en særlig lufthavnsbus, der forbinder byen til lufthavnen og der er pendul kørsel til forskellige hoteller. Der er direkte internationale flyvninger til Australien, Øst- og Sydøstasien, vestkysten af USA (Los Angeles, San Francisco) og på øer i Stillehavet. Derudover er der mange indenlandske flyvninger hver dag. 

Offentlig transport

For besøgende til byen de hvide Link busser tilbyder den bedste form for offentlig transport. Disse busser ankommer hver 10 minutter på en fast rute gennem bymidten. Der er stop ved de vigtigste turistattraktioner. Busserne afgår fra Britomart Transport Center på Queen Elizabeth Square. Herfra er der også en gratis service (røde busser) til Sky Tower.

Tværregionale busser afgår fra Sky Tower Coach Terminal Hobson Street. De to største virksomheder er InterCity og Newmans. De tilbyder busforbindelser til de større byer på Nordøen.

Fra havnen i nærheden af bymidten (Waitemata Havn) der er færger til forstæderne i Auckland og til nogle øer.

Trafik og parkering

I New Zealand kører folk på venstre side af vejen, hvilket betyder, at rattet i din udlejningsbil vil være til højre. Du kan eventuelt øve dig først i et roligt kvarter før du kaster dig ud i byens nogle gange travl trafik. Køb en god køreplan og studer din rute før du kører. Auckland har brede gader, men vær sikker på at du er i den rigtige bane for en bestemt frakørsel. 

Parkering på gaden er billigere end på en parkeringsplads, men i bymidten er den maksimalt tilladte parkerings tid ofte kun en time. P-skive kontrolleres regelmæssigt, og hvis du overtræder reglerne vil du modtage en bøde. Rundt om i bymidten er der fem parkeringspladser og forskellige parkeringsområder. Relativt billige muligheder er Civic parkeringsområder og underjordisk parkeringsplads i nærheden af Aotea Center.

Hoteller

Fordi Auckland er porten til New Zealand er der ingen mangel på hoteller. Alle de store internationale hotelkæder er repræsenteret, især i Central Business Distrikt. New Zealand er kendt for sin hyggelige, familiære overnatningsmuligheder. Turistkontoret giver en gratis mappe med oplysninger om de forskellige muligheder: Auckland Home, Farmstay og Bed & Breakfast Indkvartering. De bedste af disse familie-boliger findes i Devonport og Ponsonby. Højsæsonen er fra november til april. Hvis du ønsker at besøge New Zealand i den periode anbefaler vi på det kraftigste, at booke dit hotelværelse i forvejen. 

Eksterne kilder

For mere information om Auckland anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • East Coast Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • KEA Campers
 • Keddy By Europcar
 • Mighty Cars & Campers
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Auckland

EasyTerra Biludlejning Auckland sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i New Zealand, men i en anden by end Auckland, klik venligst igennem til Biludlejning New Zealand side, hvor du kan vælge, i hvilken by i New Zealand du ønsker at leje en bil.