• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Stockholm

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Stockholm.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Stockholm

EasyTerra Biludlejning Stockholm er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Stockholm

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Stockholm

Biludlejningstilbud i Stockholm

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Stockholm

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Stockholm

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Stockholm. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Thrifty

  8.9 (5644)
  Fra kr 175 / dag
 • Hertz

  8.7 (7041)
  Fra kr 211 / dag
 • Enterprise

  8.7 (2013)
  Fra kr 295 / dag
 • Europcar

  8.2 (8351)
  Fra kr 295 / dag
 • Budget

  8.1 (9836)
  Fra kr 139 / dag
 • Alamo

  8 (8935)
  Fra kr 277 / dag
 • Sixt

  7.9 (3482)
  Fra kr 344 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3576)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (6131)
  Fra kr 152 / dag
 • Green Motion

  7.8 (1986)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.2 (414)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  6.2 (16)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Stockholm?

Biludlejere i og omkring Stockholm

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Stockholm, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Stockholm

EasyTerra Biludlejning Stockholm sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Östermalmstorg 4
Sveavägen 140

Information om Stockholm

Introduktion

Stockholm er hovedstaden i Sverige og den er bygget på små øer på Mälaren Sø. De forskellige dele af byen er forbundet med broer. Den lille Stortorget plads er centrum for den meget smukke middelalderby center (Gamla Stan). Selvfølgelig er gaderne her smalle, men ellers er Stockholm en rummelig by: En tredjedel af byen består af vand og en anden tredjedel af parker og andre grønne områder.

Befolkning

Byen selv har næsten 800.000 indbyggere, men inklusive forstæderne har den en befolkning på 1.8 millioner. Alligevel føles Stockholm som en lille by. En stor del af befolkningen (15 %) er fra andre dele af verden. Nogle områder har en høj procentdel af indvandrere, hvor selv en alternativ form for svensk har udviklet sig, den såkaldte Rinkeby svensk (opkaldt efter Rinkebys forstad).

Beliggenhed

Stockholm ligger på Sveriges østkyst mellem Mälaren Sø mod vest for byen og Østersøen. Hjertet af byen er beliggende på 14 små øer, som er en del af Stockholms arkipelag (Skärgård), en samling af omkring 24.000 øer ud for kysten.

Økonomi

Hovedparten af indbyggerne i Stockholm arbejder i den kommercielle servicesektor eller (halv-) offentlige institutioner. I de sidste 20 år blev mange job skabt i højteknologiske industri. Store firmaer er blandt andre edb-giganten IBM, elektronisk gigant Ericsson og Electrolux, en producent af husholdningsapparater.
Hertil kommer, at Stockholm er det finansielle centrum i Sverige med hovedkontorer for svenske banker og forsikringsselskaber. 
Turismen spiller en stadig vigtigere rolle. Mellem 1991 og 2004 er antallet af hotelophold i Stockholm fordoblet.
Der er næsten ingen sværindustri, som gør Stockholm en af de reneste hovedstæder i verden. 

Lufthavnen

Den vigtigste lufthavn er Stockholm Arlanda Lufthavn, som ligger 45 kilometer mod nord for byen. Der er forbindelser til alle europæiske hovedstæder og interkontinentale flyvninger. Ti kilometer mod vest for Stockholm ligger den lille Bromma Lufthavn, som bruges først og fremmest af indenrigsflyvninger og korte europæiske flyvninger, for eksempel til Paris og Bruxelles.
Lavprisflyselskaber bruger Stockholm Skavsta Lufthavn, 100 kilometer mod sydvest for Stockholm (tæt på Nyköping). Västerås Lufthavn (100 km vest for Stockholm) er også brugt af lavprisflyselskaber (heriblandt Ryanair, med flyvninger til London-Luton).
Alle lufthavne har en pendulforbindelse til centrum af Stockholm.

Offentlig transport

Stockholm har et omfattende offentligt transportnet, der består af metro, sporvogn, bus og nogle pendler tog. Metro er den mest bekvemme transportform. De hundredstationer er angivet med en blå T (for Tunnelbana) og tog kører fra 05:00 til 01:00 (i løbet af weekenden endda indtil klokken 03:00).
Derudover er der mange sporvogn og buslinjer. Den historiske sporvogn 7 er af interesse for besøgende fordi den forbinder de vigtigste attraktioner. Næsten alle busser stopper ved den centrale busstation (Cityterminalen) og på togstationen (Centralstationen) i Stockholm. Herfra afgår også langdistancebusser.
Der er internationale togforbindelser med Oslo, Trondheim og Narvik i Norge og med København i Danmark.
Der er færgeforbindelser til Turku og Helsinki i Finland.

Trafik og parkering

Stockholm ligger langs et par hovedmotorveje. E18 går til Oslo i Norge (rejsetid omkring 6 timer), E20 mod sydvest (Göteborg, 6 timer) og E4 mod syd (Helsingborg, cirka 8 timer).
Fordi byen er bygget på øer kan det være svært at finde vej rundt. Køb en god citykort og studere din rute grundigt før du starter din bil. I Stockholm er der mange restriktioner med hensyn til biler og hastighedsbegrænsninger håndhæves strengt (i byen 50 km/t, i nærheden af skoler 30 km/t).
I den gamle bymidte er der ingen parkeringsfaciliteter. Bekvemme placerede parkeringspladser er Galleriangaraget nær Galleriancomplex (Hamngatan 37) og en parkeringsplads i nærheden af Phus Pub (Slöjdgatan 3).

Hoteller

Stockholm har et stort antal hoteller, vandrehjem og bed & breakfast overnatningsmuligheder og campingpladser. I det gamle centrum er der et par hoteller beliggende i smukke gamle bygninger.
Eksempler herpå er hotellet Anno 1647 og Victory Hotel, hvor de store suiter ligner minimusser. Hvis du ønsker at opholde dig i et af disse hoteller er du nødt til at booke på forhånd. I forstæderne er større og mere moderne hoteller. 

Eksterne kilder

For mere information om Stockholm, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Swedish krona
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Swedish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sverige
 3. Biludlejning Stockholm