Biludlejning Helsingborg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Helsingborg.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Helsingborg

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sverige
  3. Helsingborg

EasyTerra Biludlejning Helsingborg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Helsingborg

Biludlejning Helsingborg
Biludlejning Helsingborg

Indledning

Helsingborg er en havneby i Sverige med et attraktivt, historisk centrum. En af attraktionerne er tårnet af den middelalderlige fæstning Kärnan. Byen har også et omfattende udvalg af butikker; Helsingborg var den første svenske by, der gjorde det centrale shoppingsområde kun tilgængeligt for fodgængere.

Befolkning

Byen har næsten 100.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Helsingborg ligger i den sydlige del af Sverige, på den smalleste del af Sundet, strædet der adskiller landet fra Danmark. På den anden side af dette smalle stræde ligger danske Helsingør. Malmø ligger mere end 60 kilometer sydøst for byen. 

Økonomi

Byens beliggenhed har tiltrukket mange transportselskaber og distributionscentre. Derfor er transporten rygraden i økonomien. Havnen spiller også en vigtig rolle; passagerer og gods transporteres dagligt fra Helsingborgs havn til Danmark og vice versa. IKEA har hovedkontor i Helsingborg og nikotintyggegummi Nicorette bliver produceret her. 

Lufthavne 

Lufthavnen Ängelholm-Helsingborg Lufthavn ligger omkring 35 kilometer nordøst for byens centrum. Det kan nås på en halv time med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du først Ängelholmsvägen og derefter motorvejen E20/E6 til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Færgeterminalen Helsingborg C kaldes også Knutpunkten ('knudepunktet'), da det bogstavelig talt er knudepunktet for al offentlig transport i Helsingborg. Her finder man færger, tog og de lokale og regionale busser. Helsingborg har god offentlig bustransport. Destinationer i Skåne regionen kan nås med busselskab Skånetrafiken.

Trafik og parkering

Ligesom mange andre svenske byer ønsker Helsingborg at reducere biltrafikken i byens centrum og stimulere brugen af offentlig transport og cykler. Du kan parkere din udlejningsbil på parkeringshuse, der ligger omkring byens centrum. P+R områder i udkanten af byen, i nærheden af endestationen for de offentlige transportlinjer, er billigere.

Hoteller

Helsingborg har et rimeligt udvalg af overnatningsmuligheder, men du vil lede forgæves efter et luksushotel i byen. Dog er antallet af mellemklasse hoteller og billige indkvarteringer fremragende. Der er også nogle campingpladser i nærheden af Helsingborg.

Eksterne kilder

For mere information om Helsingborg, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Helsingborg

EasyTerra Biludlejning Helsingborg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Helsingborg, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.