Billeje Nyköping

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nyköping.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Nyköping.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nyköping

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sverige
  3. Biludlejning Nyköping
EasyTerra Biludlejning Nyköping er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Johan Slegt Hertz Stockholm Skavsta Lufthavn
“Sparer timers søgning, idet den billigste udbydere vises først.”

“"Fremragende side. Kundevenlig. Placerer den billigste løsning først. "”

10-03-2015 17:10

Information om Nyköping

Indledning

Nyköping er en karakteristisk svensk by med rødder helt tilbage i historien. Der er spor, der beviser, at der allerede var bosættere omkring 2.000 f.Kr. Under den tidlige middelalder blev Nyköping en vigtig by, hvilket er tydeligt ved resterne af fæstningsværker.

Befolkning

Cirka 35.000 mennesker bor i Nyköping.

Beliggenhed

Nyköping er beliggende på den østlige kyst af Sverige, omkring 100 kilometer til den sydlige del af hovedstaden Stockholm. Langs byen løber E4 motorvejen, som er den vigtigste motorvejsforbindelse mellem Stockholm og Helsingborg på den sydvestlige kyst. 

Økonomi

Byen er et vigtigt centrum for industri -og servicesektoren. Bilproducenten Saab har filialer i byen, samt CEWE (producenter af elektroniske måleinstrumenter) og Thorsman(specialiseret i elektroniske installationer og udstyr).

Lufthavne

Lufthavnen i Nyköping ligger 7 kilometer mod nord for byen. Navnet på lufthavnen er Stockholm Skavsta Lufthavn, fordi den hovedsagelig bruges af lavprisflyselskaber, som en alternativ til lufthavnen i den svenske hovedstad.

Offentlig transport

Nyköping har et godt offentligt transportsystem, udover byens service, mange busser fortsætter deres ruter til byer og landsbyer i de omkringliggende områder. Der er også hurtige busforbindelser til mere fjerntliggende byer, for eksempel de hyppige service til den svenske hovedstad, Stockholm.

Trafik og parkering

Der er ikke noget problem at køre rundt i Nyköping eller i byens centrum. Kommunen har udpeget særlige parkeringspladser, hvor turister kan parkere gratis. Disse parkeringsgarager og parkeringspladser er placeret i områder omkring byens centrum. Et særligt turistparkeringskort, tilgængeligt på turistkontoret på City Hall (Rådhuset), er påkrævet. 

Hoteller

Nyköping har et stort udvalg af indkvarteringer til at tilbyde, der er billige gæstehuse for budget rejsende, men du kan også opholde dig på et slot. Du kan tilbringe en romantisk nat på et historisk 18.århundrede opholdssted eller noget mere beskeden, i en gård midt i en smuk natur. Hvis du har planer om at booke en sådan særlig indkvartering, har du brug for at booke i god tid i forvejen, det er ikke nødvendigt for ‘jævne’ hotelværelser. 

Eksterne kilder

For mere information om Nyköping, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Nyköping

EasyTerra Biludlejning Nyköping sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Nyköping, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.