Billeje Nyköping

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nyköping.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nyköping

 1. Hjem
 2. Biludlejning Sverige
 3. Biludlejning Nyköping
EasyTerra Biludlejning Nyköping er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Nyköping: 1
Johan Slegt Hertz Stockholm Skavsta Lufthavn
“Sparer timers søgning, idet den billigste udbydere vises først.”

“"Fremragende side. Kundevenlig. Placerer den billigste løsning først. "”

10-03-2015 17:10

Information om Nyköping

Indledning

Nyköping er en karakteristisk svensk by med rødder helt tilbage i historien. Der er spor, der beviser, at der allerede var bosættere omkring 2.000 f.Kr. Under den tidlige middelalder blev Nyköping en vigtig by, hvilket er tydeligt ved resterne af fæstningsværker.

Befolkning

Cirka 35.000 mennesker bor i Nyköping.

Beliggenhed

Nyköping er beliggende på den østlige kyst af Sverige, omkring 100 kilometer til den sydlige del af hovedstaden Stockholm. Langs byen løber E4 motorvejen, som er den vigtigste motorvejsforbindelse mellem Stockholm og Helsingborg på den sydvestlige kyst. 

Økonomi

Byen er et vigtigt centrum for industri -og servicesektoren. Bilproducenten Saab har filialer i byen, samt CEWE (producenter af elektroniske måleinstrumenter) og Thorsman(specialiseret i elektroniske installationer og udstyr).

Lufthavne

Lufthavnen i Nyköping ligger 7 kilometer mod nord for byen. Navnet på lufthavnen er Stockholm Skavsta Lufthavn, fordi den hovedsagelig bruges af lavprisflyselskaber, som en alternativ til lufthavnen i den svenske hovedstad.

Offentlig transport

Nyköping har et godt offentligt transportsystem, udover byens service, mange busser fortsætter deres ruter til byer og landsbyer i de omkringliggende områder. Der er også hurtige busforbindelser til mere fjerntliggende byer, for eksempel de hyppige service til den svenske hovedstad, Stockholm.

Trafik og parkering

Der er ikke noget problem at køre rundt i Nyköping eller i byens centrum. Kommunen har udpeget særlige parkeringspladser, hvor turister kan parkere gratis. Disse parkeringsgarager og parkeringspladser er placeret i områder omkring byens centrum. Et særligt turistparkeringskort, tilgængeligt på turistkontoret på City Hall (Rådhuset), er påkrævet. 

Hoteller

Nyköping har et stort udvalg af indkvarteringer til at tilbyde, der er billige gæstehuse for budget rejsende, men du kan også opholde dig på et slot. Du kan tilbringe en romantisk nat på et historisk 18.århundrede opholdssted eller noget mere beskeden, i en gård midt i en smuk natur. Hvis du har planer om at booke en sådan særlig indkvartering, har du brug for at booke i god tid i forvejen, det er ikke nødvendigt for ‘jævne’ hotelværelser. 

Eksterne kilder

For mere information om Nyköping, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Nyköping

EasyTerra Biludlejning Nyköping sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Nyköping, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.