• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Trondheim

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Trondheim.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Trondheim

EasyTerra Biludlejning Trondheim er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Trondheim

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Trondheim
 • For eksempel: Citroen DS3
  Mini klasse
  For eksempel: Citroen DS3
 • Populær klasse
  For eksempel: SUZUKI SWIFT
  Økonomi klasse
  For eksempel: SUZUKI SWIFT
 • For eksempel: Suzuki Vitara
  Kompakt klasse
  For eksempel: Suzuki Vitara
 • For eksempel: Volvo V40 Cross Country
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Volvo V40 Cross Country
 • For eksempel: VW Passat Estate
  Standard klasse
  For eksempel: VW Passat Estate
 • For eksempel: Mercedes GLA
  Familiebil klasse
  For eksempel: Mercedes GLA
 • For eksempel: Mercedes E 200
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes E 200
 • For eksempel: VW Passat Estate
  Stationcar klasse
  For eksempel: VW Passat Estate

Biludlejningsfirmaer i Trondheim

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Trondheim. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Hertz
  8.4 (5595)
  Fra / dag
 • Avis
  8.4 (4819)
  Fra / dag
 • Europcar
  8.1 (6488)
  Fra / dag
 • Budget
  8.1 (8345)
  Fra / dag
 • Sixt
  8 (2406)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar
  7.8 (2719)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår vil du reservere en lejebil i Trondheim?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Trondheim

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Trondheim, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Trondheim

EasyTerra Biludlejning Trondheim sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

34 Kjoepmannsgt

Information om Trondheim

Indledning

Trondheim er den ældste by i Norge, som blev grundlagt i 997 af vikingekonge Olav Tryggvason. Dengang var det ikke meget vigtigt, fordi vikingetiden allerede dengang blev bragt til ophør. I middelalderen var Trondheim den vigtigste handelsby i Skandinavien og et førende religiøst center. Domkirken (den eneste i Norge) stammer fra den tid. Ikke blot den historiske by, men også det barske terræn og fjordkysten gør Trondheim til en populær destination for en storbyferie.

Befolkning

Officielt har byen en befolkning på 170.000 indbyggere. Dette omfatter ikke de cirka 20.000 studerende.

Beliggenhed

Trondheim ligger centralt i Norge, hvor Nidelva floden løber ud i Trondheim Fjord. På grund af denne beliggenhed, er byen godt beskyttet mod havbrise. Desuden er vintre (givet den nordlige beliggenhed) relativt milde.

Økonomi

For længe siden mistede Trondheim sin position, som en vigtig havn. I dag er hightech, forskning og udvikling de vigtigste industrier for den lokale økonomi. Byen har et prominent ingeniør- og naturvidenskabsuniversitet, og der er nogle veletablerede forskningsinstitutioner. Endvidere har det norske luftvåben sit uddannelsescenter her.

Lufthavn

Lufthavnen i Trondheim ligger 35 kilometer nord for byens centrum. Trondheim Lufthavn Værnes er let tilgængelig med udlejningsbil gennem motorvej E6. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Trondheim har fremragende offentlige busser. I løbet af dagen kører de meget ofte. Om weekenden er der natbusser; disse busser kører fra Olav Tryggvasons Street i nærheden af underholdningsdistriktet. Der er en sporvognslinje (Gråkallbanen) fra St. Olavs gade til det rekreative område Lian i skovene sydvest for Trondheim.

Trafik og parkering

Bortset fra det historiske centrum, kan du nemt besøge Trondheims seværdigheder med en udlejningsbil. Du kan parkere på gaderne i byens centrum, men normalt er det billigere at parkere i et parkeringshus. Skilte viser hvor der er ledige parkeringspladser. Der er otte kommunale parkeringspladser, men parkeringsservicesamarbejdet med nogle hoteller betyder, at du også kan parkere din udlejningsbil på nogle af hotellernes parkeringspladser.

Hoteller

Trondheim har et godt udvalg af overnatningssteder i alle kategorier. Populære hoteller ligger tæt på Erkebispegården. Om sommeren er det tilrådeligt at booke dit hotelværelse på forhånd. Nordmændene elsker udendørsaktiviteter og derfor er det tilladt at slå telt overalt i naturen, så længe du er mindst 300 meter væk fra en bygning. Endvidere er der om sommeren nogle officielle campingpladser i nærheden af Trondheim.

Eksterne kilder

For mere information om Trondheim, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Hertz

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Trondheim