Billeje Helsinki

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Helsinki.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Helsinki

 1. Hjem
 2. Biludlejning Finland
 3. Biludlejning Helsinki
EasyTerra Biludlejning Helsinki er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 10
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser i Helsinki: 10
Huib Joosten SIXT Rent a Car Helsinki Lufthavn
“Næsten alt var godt arrangeret”

“Jeg havde betalt ekstra for bonus for skadefri kørsel, som skulle refunderes, hvis der ikke var nogen skader. Da jeg hentede bilen skulle jeg betale dette igen og det blev aldrig returneret til mig.”

08-12-2014 17:12

Information om Helsinki

Biludlejning Helsinki
Biludlejning Helsinki

Introduktion

Siden 1812 har Helsinki været hovedstaden af Finland. På det tidspunkt var landet blevet indlemmet af Rusland, men den russiske zar var generøs nok til ikke at benægte Stor hertugdømmet Finland en smuk hovedstad. Johan Albrecht Ehrenström og Carl Ludwig Engel blev given ansvaret for at ændre Helsinkis handelspost til en by med imperialistisk forføriskhed. Det er fortsat synligt i området omkring den lutheranske katedral.

Befolkning

Selve byen har 560.000 indbyggere, men inkl. forstæderne er antallet af mennesker bosat i Helsinki ca. 1 million.

Beliggenhed

Helsinki er placeret i den ekstremt sydlige del af landet på den finske bugt. Byen blev bygget på at antal af øer og omkring havbugter. På den anden side af vandet ligger den estoniske hovedstad Tallinn, mens den russiske by Sankt Petersborg ligger omkring 300 km. østpå.

Økonomi

Informationsteknologi og finansielle servicer er den finske økonomis rygrad. Den største fabrikant af mobiltelefoner - Nokia - har sit hovedkvarter i Helsinki.

Omkring en tredjedel af Finlands BNI realiseres i og omkring Helsinki. Den gennemsnitlige indkomst er ca. 1,5 gange højere end i resten af Finland, hvilket gør Helsinki til et af de rigeste byer i Europa.

Lufthavne

Lufthavnen, i Finlands hovedstads, fulde navn er Helsinki-Vantaa lufthavn. Den er placeret 18 km. nord for byen. Det er let at nå den fra Den Cirkulære Vej III (Kehä III) og fra Vej 45 til/fra Tuusula.

Offentlig transport

Helsinki har et vidtstrakt sporvognsnetværk. Linjerne 3B og 3T (T står for turist) kører forbi mange interessante steder i byen.
Busser afgår fra to forskellige stationer: fra pladsen ved siden af togstationen, Rautatieasema, og fra undergrundsstationen Kamppi. Derfra afgår også regionale busser og den fungerer også som en metrostation. Besøgende i Helsinki har lille interesse for byens metro. Der er kun en metrolinje, som deler forstæderne øst for byen i to.
Fra markedspladsen, Kauppatori, er der færgeafgange betjent af Suomenlinna, sejlende mod ferieøer ude for kysten. Der er også færger mod Tallinn (Estland) og Stockholm (Sverige).
Derudover er der bycykler, som kan lejes ved et af de i alt 26 bycykelstationer til en pris af 2 euro.

Trafik og parkering

At køre i den finske hovedstad er meget let. Trafikkens bevægelser er overvåget fra en centreret kommandocentral. Hvis nødvendigt betjenes trafiklysene af centralen for at udjevne overbelastning visse steder. Busser og sporvogne har førsteret; almindeligvis bestemmes det af trafiklysene.

Fra Helsinki er der fremragende motorveje til Turku i vest, Tampere og Lahti i nord, og Porvoo og Sankt Petersborg i øst.

Helsinkis centrum er opdelt i tre parkeringszoner. Alle zonerne har parkering mod betaling i gaderne fra mandag til fredag, samt i zone 1 (shopping området) om lørdage. Det er let at parkere din bil i et af de i alt ni parkeringshuse i centrum. Om et parkeringshus er ledigt, er synligt indikeret på vejskilte langs gaderne i centrum.

Hoteller

Helsinki har et højt antal hoteller i ethvert prisleje. Der er et fornuftigt udvalg af lavprishoteller. Hotel Kämp påstår at være Finlands eneste 5-stjernede hotel. Dets værelser er prissat derefter. Generalt set er det ikke beværligt at finde et værelse. Hvis du vil være sikker på at få et værelse på et specifikt hotel, anbefaler vi at du booker på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Helsinki anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • FiRENT
 • Green Motion
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Helsinki

EasyTerra Biludlejning Helsinki sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Helsinki, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.