Billeje Turku

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Turku.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Turku

  1. Hjem
  2. Biludlejning Finland
  3. Turku
EasyTerra Biludlejning Turku er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Turku

Biludlejning Turku
Biludlejning Turku

Indledning 

Turku er den ældste by i Finland og var landets hovedstad. I 1912 blev denne status overdraget til Helsinki. Turku er en hyggelig universitetsby med et velbevaret middelalderlige centrum.

Befolkning 

Byen har omkring 180.000 indbyggere.

Beliggenhed

Turku ligger på den sydvestlige kyst af Finland, ved flodmundingen af Aura-floden. Den østlige side af floden kaldes 'denne side' (täl pual jokke); den vestlige side er 'den anden side' (tois pual jokke). Ud for kysten ligger hundredvis af større og mindre øer, der danner adskillelsen mellem Den Botniske Bugt og Østersøen. 

Økonomi

Traditionelt udgør havnen og de omkringliggende industriparker en af grundpillerne i den lokale økonomi. I de senere år har Turku blevet en højteknologisk by. De fleste virksomheder der arbejder inden for denne sektor ligger i Turku Science Park. Mange af institutter for videregående uddannelse samarbejder ofte med disse højteknologiske virksomheder. Nærheden af den finske skærgård bidrager til turismen, og mange mennesker rejser med båd til og fra Turku.

Lufthavne 

Turku Lufthavn ligger 8 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad Tampereentie (Rute 9). Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Turku har god offentlig transport. Der er også gode bus- og togforbindelser til andre finske byer, herunder Tampere og hovedstaden Helsinki. Bus- og togstationer ligger temmelig langt fra hinanden, men det vil ændre sig. Turku ønsker at bygge en stor transport hub, herunder et indkøbscenter og hoteller. Fra Turkus havn er der daglige forbindelser til Ålandsøerne og til den svenske hovedstad Stockholm.

Trafik og parkering

Selvom Turku er en livlig by, vil du ikke opleve problemer med at finde rundt. I almindelighed er det ikke et problem at finde en ledig parkeringsplads. Den underjordiske parkeringskælder Louhi ligger meget centralt. Dens placering er skiltet samt antallet af ledige pladser.

Hoteller

Turku har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder. De fleste hoteller ligger i byens centrum, mellem togstationen og floden, men der er også nogle overnatningssteder i nærheden af havnen. For dem, der foretrækker at bo uden for byen, er der adskillige campingpladser i nærheden af Turku, for eksempel Campsite Ruissalo, der ligger direkte ud til havet og kan nemt nås med offentlig transport eller udlejningsbil. 

Eksterne kilder 

For mere information om Turku, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Turku

EasyTerra Biludlejning Turku sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Turku, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.