Billeje Stockholm Lufthavn Arlanda

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Stockholm Lufthavn Arlanda for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Stockholm Lufthavn Arlanda.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Stockholm Lufthavn Arlanda

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sverige
  3. Biludlejning Stockholm
  4. Stockholm Arlanda Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 10
Henrik Daugård Nielsen Budget Stockholm Lufthavn Arlanda
“God service og fik den bestilte bil”

“God service og fik den bestilte bil. Nemt at finde det bedste tilbud.”

27-09-2019 07:19
Willem Anthonius Van 't Sant Hertz Stockholm Lufthavn Arlanda
“god”

“Alt er godt arrangeret, så en behagelig oplevelse. ”

27-05-2015 05:41

Lokal information om Stockholm Lufthavn Arlanda

Stockholm Lufthavn Arlanda i en nøddeskal

Lufthavnen Stockholm ligger tættere på Uppsala (28 kilometer) end det er fra hovedstaden i Sverige (42 kilometer). Det er en meget moderne terminal med fire terminaler: T2 og T5 er for internationale flyvninger, T3 og T4 for skandinaviske flyvninger. Der er gratis pendulbusser mellem terminalerne. Lavprisflyselskaber benytter en anden lufthavn: Skavsta Lufthavn.

Der er en underjordiske togstation, som er tilgængelig med elevator fra alle terminaler. Arlanda Express vil tage dig til centrum af Stockholm i 20 minutter. Der er også tog til andre destinationer, for eksempel Uppsala, Göteborg og Trondheim. Der er også en busservice hver 10 minutter til centrum af Stockholm.

Der er et hotel i lufthavnen. De fleste butikker, restauranter og (mellemmåltid) barer er placeret i servicecentrum og shoppingsområdet: 'Sky City' (mellem T4 og T5). Der er et meget bredt udbud. Lufthavnen har en bred vifte af businessfaciliteter. Ud over arbejdsrum med Internet, fax, telefon- og videokonferencer faciliteter, der findes ikke færre end 49 møde- og konferencelokaler. Der er også en stor udstillingslokale, der kan lejes. Desuden er der en VIP-lounge. Der er to banker, forskellige vekslingskontorer og pengeautomater. Der er også et postkontor og børnelegeplads. Der er internetcafeer og trådløs internetadgang i alle terminaler. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Stockholm Lufthavn Arlanda vist med forkortelserne ARN (IATA lufthavnskode) og ESSA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Stockholm Lufthavn Arlanda

Andre udlejningssteder i Stockholm

Ud over Stockholm Lufthavn Arlanda i Stockholm, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Stockholm: